InvadersMustDie Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ bull τεριέ ενδιαφέρομαι για την παραπάνω ράτσα. έχει κάποιος εμπειρίες απο το συγκεκριμένο σκυλι? πως συμπεριφέρεται , διαφορα τυχόν προβλήματα απο ασθένειες, κτλ το κατάστημα που βγάζει το λίνκ είναι γνωστό? αν είναι να αγοράσω απευθείας απο προμηθευτή, έχετε υπόψην σας κάποιον?
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Λοιπόν αλλο το Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ και αλλο το μπουλ τεριε Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ: Τρομερή ράτσα. Δεν μπορεί να κανει χωρίς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να ζει εξω στην αυλή μονο του. Δεν ειναι καλος φύλακας χώρου, αλλα μπορεί να γινει τρομερός φύλακας προσώπου μονο εκει που χρειάζεται. Δεν τα παει καλα με αλλα ζωα. Ειναι πιστό, μπορεί να κάνει τα παντα για να ικανοποιήσει τον "ιδιοκτήτη του". Εχει τρομερες αντοχές. Ειναι ενας κλοουν που προσφέρει απίστευτο γέλιο. Σαν ρατσα ειναι καθαρή απο ασθένειες. Ο χαρακτήρας του μπορει να μεταβάλλεται ακόμα και ως τα 4 χρονια του. Μπουλ Τεριε: Μικρόσωμη ρατσα που δεν τα παει καλα με αλλα ζωα, αρκετα δυνατό και ζωηρό. Φιλικο με ανθρώπους θελει προσοχή στην ανατροφη του και καλη κανονικοποίηση. Σαν ρατσα εχει πολλες ασθένειες. (Βέβαια ολα τα παραπάνω ειναι ενδεικτικά, ο καθε σκυλος θα συμπεριφερθεί αναλογα με το "αφεντικό του") Μακρια απο αυτο το site, προτίμησε να βρεις καποιον εκτροφεα ή να παρεις καποιο αδέσποτο απο τις οργανώσεις.
tzizzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 καλά το λέει ο InvadersMustDie η ράτσα που θέλει είναι το Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ. τα Μπουλ Τεριέ [σκέτο] είναι άλλη ράτσα βρήκα κάποιες πληροφορίες για τον σκύλο εδώ .. εδώ καλό θα ήταν να μην πάρεις σκύλο απο Pet shop μιας και δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. απόσο έψαξα είδα οτι δεν υπάρχουν εκτοφείς της συγκεκριμένης ράτσας στην ελλάδα αλλα μόνο απο το εξωτερικό. αν κάποιος ξέρει περισσότερα θα σου πει. ωραίο σκυλί πάντως. να ξέρεις οτι θα θέλει σωστή εκπαίδευση απο μικρό ώστε να μην βγάζει τις επιθετικές του τάσεις σε ξένους ή άλλα μικρότερα σκυλιά
gpapava Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αν χρειάζεσαι πληροφορίες για τη συγκεκριμμένη ή για άλλες φυλές κοίτα εδώ http://dogschool.gr/category/dogs/ για την συγκεκριμένη φυλή εκ πείρας μόνο θετικά πράγματα έχω να πω. Εξαιρετικά παιχνιδιάρικα σκυλιά, γεμάτα ενέργεια και λίγο σκανταλιάρικα. Θα πρέπει να προσέξεις πάρα μα πάρα πολύ την κοινωνικοποίηση αυτής της φυλής. Υπάρχει ένα νέο ελληνικό φορουμ για την συγκεκριμμένη ράτσα. Ρώτα περισσοτερες πληροφορίες εκεί. http://www.pitbull.gr/ Μακριά απο πετ σοπ...
hashashin Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ρε παιδια θελω να παρω και εγω ενα σκυλο τωρα που συμφωνησαν και οι γονεις μου.Αυτο που μου αρεσει παρα πολυ,το εχει και ενας γνωστος μου ειναι το Χασκυ Σιβηριας αλλα εχω ακουσει οτι θελουν πολλοι ασκηση. Επισης γιατι μακρια απο πετ σοπ ?Δν ειναι σε καλη κατασταση τα κατοικιδια?
hal9001 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Λοιπόν. για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε σχετικά με επίσημους εκτροφείς στην Ελλάδα θα βρείτε στον ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - http://www.koe.gr - Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν επίσημοι εκτροφείς της ράτσας Staffordshire Bull Terrier, οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι: - να απευθυνθείς στον ΚΟΕ μήπως έχει αναγνωριστεί κάποιος ιδιώτης σαν επίσημος εκτροφέας (πριν 4 μήνες δεν υπήρχε για την ράτσα που θές) . οι ίδιοι επίσης μπορεί να σου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας με εκτροφείς που πληρούν τις προυποθέσεις . - να απευθυνθείς σε επίσημους εκτροφείς του εξωτερικού. Αυτο θα το κάνεις μέσω της σελίδας - http://www.eurobreeder.com/ - Συγκεκριμένα αυτό που θες είναι σε αυτο το λινκ Επικοινώνησε μέσω mail η τηλεφώνου με τον εκτροφέα που θες. οι λόγοι που δεν αγοράζουμε απο Petshop ειναι πολλοί. κακομεταχειρήσεις ζώων, προβληματικοί χαρακτήρες, ασθένειες, τραυματισμοί κτλ κτλ Στην περίπτωση του Staffordshire Bull Terrier ο λόγος του pedigree απο τον επίσημο εκτροφέα είναι οτι σου εξασφαλίζει 3 γενεές πίσω τουλάχιστον οτι ο σκύλος δεν θα έχει γενετική προδιάθεση να εμφανίσει κάποιες απο τις ασθένειες της ράτσας ( για τα amstaf συγκεκριμένα είναι η δυσπλασια ισχιων και εμφανίζεται μετα τους 18 μήνες - το 75% των παρατημένων amstaf έχουν την νόσο ) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2010 από hal9001
flo1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Eχει ο αδερφος μου.. Θα σου πω τα βασικοτερα απο αυτα που εχω παρατηρησει. Ειναι πολυ δυνατο,γρηγορο,φιλικο με τους ανθρωπους και προστατευτικο.. Δεν μπορει να μενει μονο του..(σημαντικο) Με τα αλλα ζωα δεν τα παει πολυ καλα. Δεν ξερω πολλα απο σκυλια για να συγκρινω συμπεριφορες με αλλα, αλλα αυτο που μου εχει κανει πιο πολυ εντυπωση ειναι οτι ειναι τρυφερο,συμπεριφερεται πολυ καλα σε αυτους που το προσεχουν, παρα το οτι φαινεται επιθετικο και αγριο..
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τα Χασκι περα απο την αναγκη για ΠΟΛΛΗ ασκηση, εχουν και εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα, που αν δε ξερεις, κανει δυσκολη τη συμβιωση και την εκπαιδευση. Επισης μαδανε τρελα Οι γονεις σου τι λενε,τι σκυλι σ αφηνουν να παρεις; Επισης που θα μενει το ζωο; Οσο για τα πετ σοπς, βαλε στο youtube puppy mills και θα καταλαβεις. Προσωπικη εμπειρια;; Ενα κανις με τυφο πεθανε μεσα σε λιγες μερες, ενα παγκ με σοβαροτατα προβληματα στις φωνητικες χορδες κ τα ποδια & ενα γιορκσαιρ φοβικο & με κηλες.
hashashin Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μενω σε διαμερισμα 100 τμ στην Αθηνα.Αρα δεν ειναι το καταλληλο για ενα χασκυ.Οι γονεις μου λενε κανενα μικροσωμο αλλα εμενα δεν μου αρεσουν . Αφου το χασκυ φαινεται ακαταλληλο προσανατολιζομαι προς το γερμανικο ποιμενικο ή ροντβαιλερ .
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ολα τα μεγαλοσωμα σκυλια μπορουν να ζησουν σε διαμερισμα. Αρκει να εχουν την καταλληλη εκτονωση Ο Γ.Π ειναι πιο ευκολος σαν χαρακτηρας απο το Ρπτβαιλερ. Πρεπει ομως να ξερεις οτι κι αυτο εχει αρκετη ενεργεια. Δηλ αν σκεφτεσαι για ενα μισαωρο βολτα τη μερα, ξεχνα το. Να υπολογιζεις 2 βολτες καθημερινα, εκ των οποιων η μια να ναι οπωσδηποτε μιας ωρας. Τα Σ/Κ οι βολτες θα πρεπει να ναι μεγαλυτερες και το σκυλι να μπορει να τρεχει. Για Γ.Π υπαρχουν αρκετα εκτροφεια στην Ελλαδα Παντως μηπως θα ταν καλυτερα να παρεις μικροσωμο για τις ζημιες;; Δηλ οι γονεις σου ειναι οκ με το οτι το ζωο ως κουταβι θα κανει ζημιες; Και λεω μικροσωμο γιατι ενα κανις πχ δεν εχει την ιδια δυναμη με ενα Ροτβαιλερ οποτε δε μπορει να κανει και τις ιδιες ζημιες.
klbogias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 λπν επειδι θελω ν αγορασω ενα σκυλι θα ιθελα ν μ συμβλψτε !!ειμαι αναμεσα σε μπικλ κ σταφορντσαιρ !!ζω σ διαμερισμα 90 τρ.μ . κ διαθετω δυο μπαλκονια!! κ πολυ συμαντικο δν θελω ν μασουλάει επιπλα !
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Πόσων χρονών είναι το σκυλί που πήρες; Ζει η πέθανε;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, klbogias είπε Τι πρέπει να καταλάβουμε απο το κενό ποστ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα