rappereminem2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κάνω κάποιες online αγορές από αγγλικά sites που δε στέλνουν παραγγελίες εκτός αγγλίας και αναγκάζομαι να αγγαρέψω κάποιον φίλο μου για να παραλάβει την παραγγελία στο σπίτι του στην αγγλία κι έπειτα να τα στείλει ο ίδιος ελλάδα. Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος να γλιτώσω όλη αυτήν τη διαδικασία και να παραλαμβάνω την παραγγελία χωρίς να μεσολαβεί κάποιος φίλος μου? Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να παρέχει αγγλική διεύθυνση και να στέλνει την παραγγελία ελλάδα? Οι παραγγελίες είναι κυρίως ρούχα...
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Από τιμές δεν γνωρίζω να σου πω, αλλά για κοίτα το Royal Mail. Νομίζω έχει υπηρεσία "μεσολαβητή" που δέχεται πράματα και μετά τα "προωθεί" σε άλλη διεύθυνση. edit: Κοίτα εδώ.
rappereminem2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχω βρει κ αυτό. Αν γνωρίζεις πώς δουλεύουν αυτές οι υπηρεσίες, αν συμφέρει οικονομικά κ πάνω απ'όλα αν είναι αξιόπιστος αυτός ο τρόπος, θα με βοηθούσες πολύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.