yanniliki Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλησπερα!! Μολις εκανα φορματ και οτι προγραμμα για αναπαραγωγη video εχω βαλει δεν μου παιζει εικονα... παιζει δηλαδη μονο ηχος.. Το λειτουργικο ειναι XP.. Αν ξερει καποιος τι μπορω να δοκιμασω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα... Ευχαριστω
LuciferX Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κατεβασε και κανε εγκατασταση καποιο codec pack για τους players. K-LITE codec pack
yanniliki Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το κατεβασα, το εβαλα, τιποτα.. παλι τα ιδια... μονο ηχο
yanniliki Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τα παντα.. και .avi και .mpeg4 δεν παιζει τιποτα..
yanniliki Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια? Ξαναεκανα format σημερα και παλι τα ιδια..
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Έχεις περάσει όλα τα διαθέσιμα updates του λειτουργικού συστήματος από Windows Update; Έχεις εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση DirectX; (για τα Windows XP, είναι η έκδοση 9.0c) Έχεις περάσει τους πιο πρόσφατους drivers για την κάρτα γραφικών σου;
yanniliki Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τα εκανα ολα αυτα και τιποτα παλι... με το powerdvd παιζουν αλλα με τιποτα αλλο.. εβαλα και το vlc και δεν επαιζαν ουτε με αυτο.. το περιεργο ειναι οτι ενω τα δοκιμαζα με το vlc ενα βιντεακι επαιξε αλλα μολις το εκλεισα και το ξανανοιξα παλι δεν επαιζε... παλι μονο ηχος και μαυρη οθονη..
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ενω τα δοκιμαζα με το vlc ενα βιντεακι επαιξε αλλα μολις το εκλεισα και το ξανανοιξα παλι δεν επαιζε... παλι μονο ηχος και μαυρη οθονη.. Χμμμ. Τέτοιου είδους συμπεριφορά παραπέμπει μερικές φορές σε hardware πρόβλημα...
LuciferX Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν νομιζω ρε παιδια να ναι hw .Το χα και εγω πολλες φορες στο παρελθον και απλα εβαζα τα codec packs και εφτιαχνε... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.