Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση MacBook Unibody 13" Late 08'

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβα αν τον βλεπει ως 2 σκληρους η ως εναν..

Αυτο με τα 4 gb flash τι ακριβως κανει?

Μπορεις ας πουμε να φορτωσεις το λειτουργικο στο ssd κομματι και στο υπολοιπο τα αλλα:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

Kαι ενα καλο video test..

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid75705145001?bctid=81336903001

Δημοσ.
Δεν καταλαβα αν τον βλεπει ως 2 σκληρους η ως εναν..

Αυτο με τα 4 gb flash τι ακριβως κανει?

Μπορεις ας πουμε να φορτωσεις το λειτουργικο στο ssd κομματι και στο υπολοιπο τα αλλα:rolleyes:

...

Από όσα έχω καταλάβει και εγώ ο χρήστης δεν μπορεί να ξεχωρίσει που θα γράφει αφού στο σύστημα φαίνεται ένας ο σκληρός. Ο ίδιος ο σκληρός όμως και ο ελεγκτής του "παρατηρεί" του πόσο συχνά διαβάζονται κάποια δεδομένα και τα μεταφέρει στη φλασ μνήμη για ποιο άμεση πρόσβαση.

...They make use of the 4GB of flash with a technology called Adaptive Memory. An algorithm runs continuously on the drive to identify data patterns. Adaptive Memory then moves the most frequently accessed information to flash memory for faster recall than what is possible from the platter part of the drive. What happens is users end up tuning the drive to suit their needs. As computing patterns change, so does the cache, so it's always keeping pace with the user. The other good news is that all this action occurs on the drive itself, so the operating system doesn't matter....

Η ιδέα φαίνεται καλή αλλά και πάλι διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για τι θα γίνει σε βάθος χρόνου. Οι τιμές τους δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Δημοσ.
Και πάλι θεωρώ αρκετά ακριβή για την ώρα τη λύση του SSD...

λέω να επιλέξω έναν 7200 δίσκο. Με τον Free Fall Sensor τι παίζει? Θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά την αλλαγή;;;

parte xoris free fall sensor.τα μακ τον εχω ενσωματωμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...