Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με "BOOT"

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπέρα στο forum.

Aντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το PC και όποιος ξέρει ας μου δώσει μια συμβουλή please. (To post το στέλνω από PC φίλου).

Ανοίγοντας σήμερα το PC δεν μπορώ να μπω στο λειτουργικό. Χθές που το έκλεισα ήταν μια χαρά Πρίν ανοίξουν τα windows μου βγάζει (σε περιβάλλον DOS) το παρακάτω μήνυμα:

Boot from CD/DVD

BOOTMGR is missing

Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να bootάρει.

Μπορώ να το φτιάξω ή θέλει μάστορα; (Έτυχε και Σαββατοκύριακο).

Ευχαριστώ :cry:

Δημοσ.
βαλε το dvd των παραθυρων και κανε επιδιορθωση ;)

Το έκανα ήδη. Θα το ξανακάνω μήπως έκανα κάποιο λάθος.

Δημοσ.

Τελικά έκανα startup repair με το δισκάκι των windows και κατάφερα να επαναφέρω τα windows. Μπαίνω κανονικά στα win. τώρα. Μόνο στα win όμως.

Δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω δεύτερο λειτουργικό Το Ubuntu π.χ. Μόλις κάνω boot από το δισκάκι του Ubuntu βγάζει στην αρχή κανονικά την μώβ οθόνη που έχει στην μέση της κάτω μπάρας ένα πληκτρολόγιο και ένα ανθρωπάκι που τρέχει. Μετά αντί να προχωρήσει το cd και να μου βγάλει το γνωστό πινακάκι (εγκατάσταση ή δοκιμή), αυτό βγάζει (σε περιβάλλον Ubuntu) γράμματα να τρέχουν από πάνω προς τα κάτω και η οθόνη να τρέμει.

Έκαψα και ένα καινούργιο cd μήπως φταίει αυτό. Τίποτα. Τα ίδια.

Τώρα στον υπολογιστή υπάρχουν μόνο τα win 7.

Μήπως παίζει ρόλο αν ο δίσκος ή το διαμέρισμα (δεν ξέρω καλά) πρέπει να είναι ενεργό ή όχι; Κάτι άλλαξα κατά την διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας και πάνω στην απελπισία μου.

Γιατί δεν τρέχει το δισκάκι του Ubuntu; Καμμιά ιδέα κανείς;

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Tελικά ξέρετε τι έφταιγε; Μη με κράξετε!

Είχε κολλήσει (πατημένο) ένα κουμπάκι από το πληκτρολόγιο. Κάποιο από τα F... που δεν τα χρησιμοποιούμε γι'αυτό και δεν το είδα. Και έδινε συνέχεια εντολή.

Συμβαίνουν κι αυτά. Που να το φανταστώ;

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και συγνώμη για την αναστάτωση χωρίς λόγο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...