aegeg Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλησπερα παιδια...θα ηθελα να ρωτησω κατι για το paypal.. Χρειαζεται ενας φιλος να μου μεταφερει χρηματα, μεσω paypal, αρκετα μεγαλο ποσο, και θελω να ρωτησω θα υπαρξει καποια προμυθεια απο paypal η απο την τραπεζα..???
chrisfox Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω κιεγώ να μεταφέρω ένα ποσό από το PayPal, σε τραπεζικό λογαριασμό. Μου λέει ότι πλέον το PayPal δεν κρατάει προμήθεια ανεξαρτήτως ποσού (παλιά ήθελε να είναι πάνω από 100ε). Ξέρει όμως κανείς πόσο περίπου είναι η προμήθεια των τραπεζών, και ποια απαυτές έχει την μικρότερη; Ευχαριστώ.
immunity Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Paypal => Κρατάει 3.5% του ποσου (+0.3Ε) από τον παραλήπτη τον χρημάτων. Τράπεζα => Αν τραβήξεις λεφτά από το Paypal (σε πλήρωσε κάποιος μέσω paypal) στον τραπεζικό σου λογαριασμό Τότε η Τράπεζα σου κρατάει προμήθεια (ΛΗΣΤΕΙΑ!!) 3 Ε (σύστημα ΔΙΑΣ )
nick81 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εψαξα να βρω πληροφοριες αλλα δεν καταφερα...το θεμα μου ειναι οτι θελω να πουλησω ενα κινητο στο εξωτερικο..εδωσα το μαιλ απο το paypal που εχω στον αγοραστη ο οποιος μου λεει οτι εχει βαλει τα λεφτα αλλα δε τα βλεπω πουθενα εγω ..συγκεκριμενα μου γραφει για οποιον δεν βαριεται να διαβασει... Thanks for getting back to me and i want you to know that your money will be credited and activated into your PayPal account but my PayPal customer Care need to confirmed the evidence of the shipment before they can transfer the money into your PayPal account ok.. However, PayPal customer Care request for the shipment details from the Seller in order to secure both the parties from online fraud activities since any payment been made by the buyer to the sellers account cannot be returned back to the buyer ok.. So, i will urge you to ship out the item immediately and then contact my PayPal customer Care with the shipment scan receipt and i do guarantee you that your money will be transferred instantly to your PayPal account once my PayPal customer Care received the shipment details from you ok.. η απορια μου δεν επρεπε εγω να βλεπω το ποσο που εκανε καταθεση πριν προβω στην αποστολη του κινητου? ή δεν κανω κατι σωστα?? πρωτη φορα παω να κανω τετοια συναλλαγη και εχω χαθει λιγο
Neal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δε στέλνεις τίποτα αν δε δεις πρώτα τα λεφτά στο paypal.
isay Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 nick81 είναι απατεωνίσκος. Γράψε του "My english no good. No money in Paypal, no send mobile. Thank you"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.