basilis5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 εχω ενα hands free panasonic 2.5mm και ψαχνω για καποια συσκευη που να το υποστηριζει. δεν με απασχολει αν θα ειναι κι αυτη panasonic η οποιαδηποτε αλλη μαρκα,φτανει να ναι συμβατο.εχετε να προτεινετε τιποτα;
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ολα σχεδον τα Panasonic εχουν τετοιες τρυπες οποτε γιατι δεν παιρνεις ενα τετοιο στα χρηματα που ψαχνεις ?
basilis5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Okτο ξέρω αυτό απλά έλεγα μήπως είχατε τίποτα αξιόλογο υπόψιν , όσον αφορά τα panasonic μου έχουν χαλάσει 2 στο χρόνο κ σκεφτόμουν αν εβρισκα κάτι συμβατό και διαφορετικο να το δοκίμαζα. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
vasman15 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 πριν απο ενα μηνα αγορασα αυτο http://gigaset.com/gr/el/product/GIGASETC590.html το οποιο εχει υποδοχη 2,5
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εγω εχω το μικρο Siemens με την εξτρα βαση ( αλλου φορτιζεις αλλου ειναι η βαση που στελνει σημα ) και μου εχει βγει σκυλι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Okτο ξέρω αυτό απλά έλεγα μήπως είχατε τίποτα αξιόλογο υπόψιν , όσον αφορά τα panasonic μου έχουν χαλάσει 2 στο χρόνο κ σκεφτόμουν αν εβρισκα κάτι συμβατό και διαφορετικο να το δοκίμαζα. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Μαλλον ετυχε.Θεωρω τα panasonic τα πλεον αξιοπιστα. Εχω 4 ασυρματα σπιτι και το πιο παλιο μετραει πανω απο 5-6 χρονια και δουλευει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.