Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί από τις πίσω USB θύρες

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο Logitech Media Keboard 600.

Από τότε που έβαλα πάλι τα windows Vista άρχισε να μην δουλεύει που και που. Βασικά επιδή έχω και κωδικό στον υπολογιστή, δεν μπορούσα να τον πατίσω αφού ότι και να πάταγα από αριθμό μέχρι και γράμμα δεν υπήρχε ανταπόριση.

Εντομεταξί σε όποια θύρα και να βάλω όμως το ποντίκι λειτουργεί κανονικά.

Πάλι αν βάλω το πληκτρολόγιο στις μπροστινές θύρες λειτουργεί πάλι κανονικά.

Να πώ(δεν ξέρω αμα έχει καμιά σχέση) ότι ο επεξεργαστής είναι κλοκαρισμένος στα 2,9 Ghz από τα 2,5, χωρίς να έχω κάποιο Error σε Orthos και άλλα o/c προγράμματα.

Δημοσ.

Ναι ενοείτε. Πάντος και με και χωρίς δεν δουλεύει. Μόνο από τις μπροστινές θύρες.

Η πλάκα είναι κιόλας ότι δεν έχει φάει καμία σε αντίθεση με το ποντίκι που κρεμόνται βίδες και ακόμα δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

Αν ενοείς της μητρικής ναι. Δεν είναι επιπλέον USB μέσο PCI θύρας ούτε hab.(αν το γράφω καλά). Πάντος αφού δουλεύει και ο εξωτερικός σκληρός και το ποντίκι σε όποια θύρα και να το βάλω δεν έχουνε πρόβλημα οι θύρες.

Τι γίνετε;

Δημοσ.

Ναι της μητρικής εννοούσα.Πολύ παράξενο πάντως.Πριν τα vista τί είχες κ λειτουργούσε κανονικά στις πίσω θύρες?Ξαναδοκίμασε να περάσεις drivers και πληκτρολογίου κ μητρικής για τις usb.

Δημοσ.

Είχα vista(στα οποιά και λειτουργούσε κανονικά) μετά έβαλα 7(πάλι λειτουργούσε κανονικά) και τώρα vista πάλι που δεν λειτουργεί κανονικά.

Οπως σου είπα δεν νομίζω να είναι πρόβλημα των USB γιατί δεν θα λειτουργούσαν και το ποντίκι ή ο σκληρός.

Θα ξαναπεράσω τους drivers.

---------- Προσθήκη στις 15:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:08 ----------

Βρίκα ένα άλλο πληκτρολόγιο USB και το δοκίμασα από τα πίσω USB ports και δούλευε κανονικά.

Σχετικά έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο πάω να πάρω κανένα καινουργιο και βλέπουμε.

Τώρα τι κόλιμα έχει φάει και λειτουργεί από μπροστά μόνο ένας θεός ξέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...