Προς το περιεχόμενο

o/c, είμαι αρχάριος

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας μάγκες, μιας και που δεν έχω δουλειά με έπιασε η μανία να κάνω o/c το pc άμα γίνετε βεβαία.

από o/c είμαι ταπί, δεν ξέρω τίποτα. οι θερμοκρασίες στον υπολογιστή δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

το σύστημα είναι

Μητρική: MSI P6NGM (NVIDIA GeForce 7150/nForce 630i)

Κάρτα Γραφικών: Biostar V8602GT51 GeForce 8600 GT 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16

Επεξεργαστής: Intel® Core™2 Duo E4500 2.20 Ghz

RAM: 2x Kingston KVR800D2N5/1G PC6400 800MHZ / 2Gb

θέλω να κάνω o/c σε ότι γίνετε.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

thanks phanispal, οι θερμοκρασίες δεν ξερώ αλλά δεν με απασχολούν. και να καεί τίποτα δεν θα πολύ στεναχωρηθώ να πω την αλήθεια

Δημοσ.

Μα δεν είναι μόνο εκεί το θέμα..

Από ένα σημείο και μετά δε θα είσαι σταθερός. (Και) Γι' αυτό χρειαζόμαστε καλή ψύξη όταν κλοκάρουμε.

Δημοσ.
thanks phanispal, οι θερμοκρασίες δεν ξερώ αλλά δεν με απασχολούν. και να καεί τίποτα δεν θα πολύ στεναχωρηθώ να πω την αλήθεια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτη ειναι η γνωστη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Δημοσ.

ε άμα αρχίσει να κάνει μπλόφες τότε θα σκεφτούμε κάτι να κάνουμε, έχω έναν ανεμιστήρα μεγάλο ( αυτά που τα χρησιμοποιούμε για το καλοκαίρι να μας δροσίζει) θα του το φορτώσω και εκείνο

---------- Προσθήκη 23-05-2010 στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 22-05-2010 στις 22:28 ----------

στο bios (που έκανα και update πρόσφατα) έχει επιλογές για τα FSB του CPU και MHZ τις RAM, επίσεις έχει και για τα timings και κάτι voltage.

τι μπορώ να κάνω σε αυτά?

Δημοσ.
ε άμα αρχίσει να κάνει μπλόφες τότε θα σκεφτούμε κάτι να κάνουμε, έχω έναν ανεμιστήρα μεγάλο ( αυτά που τα χρησιμοποιούμε για το καλοκαίρι να μας δροσίζει) θα του το φορτώσω και εκείνο

---------- Προσθήκη 23-05-2010 στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 22-05-2010 στις 22:28 ----------

στο bios (που έκανα και update πρόσφατα) έχει επιλογές για τα FSB του CPU και MHZ τις RAM, επίσεις έχει και για τα timings και κάτι voltage.

τι μπορώ να κάνω σε αυτά?

Γιατι δε ριχνεις ενα διαβασματακι περι overclocking(και εδω μεσα) για να καταλαβεις τι ειναι το καθενα και τι κανει? ;) ;) ;)

Δημοσ.
γιατί έχω εξεταστική τώρα και εκεί το ρίχνω το διάβασμα

Και πολυ καλα κανεις.Μολις τελειωσει και αν δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις,τοτε ασχολεισου με το oc.

Δημοσ.

Τοτε βρες καποιον που ξερει να έρθει να στο κάνει oc διοτι ουσιαστικα αυτός μας ζητας εδώ μεσά...

Και πάμε αλλη μία ... αν και έχω βαρεθεί να τα λεώ....

OC ΧΩΡΙΣ διαβασμα ΔΕΝ γίνεται!

Δημοσ.
Τοτε βρες καποιον που ξερει να έρθει να στο κάνει oc διοτι ουσιαστικα αυτός μας ζητας εδώ μεσά...

Και πάμε αλλη μία ... αν και έχω βαρεθεί να τα λεώ....

OC ΧΩΡΙΣ διαβασμα ΔΕΝ γίνεται!

και τα μαθήματα χωρίς διάβασμα δεν τα περνάς φίλε μου,:lol:

αυτό το διάβασμα άμα δεν υπήρχε τη ωραία θα ήταν όλα :-(

εγώ κάτι σύντομο ήθελα να μου πείτε να δοκιμάσω όταν βαριέμαι το διάβασμα :X

Δημοσ.

Μα είναι όλα μια τεράστια αλυσίδα... Το κατι λίγο που θα σου γράψει ο άλλος θα σου δημιουργήσει απορίες οι οποίες θα σου λυθούν από κατι λίγο που θα απαντήσει ένας άλλος "άλλος" και πάει λέγοντας...

Άμα διαβάσεις μια ωρίτσα πήρες το κάτι λίγο που θες...

Παίξε με τον πολλαπλασιαστή για αρχή και βλέπουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...