Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με όσα λέτε για τις Ελληνίδες.Μια χαρά πουτ..κια είναι και αυτές.Άκούς από εδώ και από εκεί το ιστορικό της κάθε μίας και κοντεύουν να σου φύγουν τα μαλλιά από αυτά που ακούς.Πόσο πιο πολύ δηλαδή;

Αυτά με τα κλίκ και τα ξεκλίκ ισχύουν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.Αυτό έλλειπε να πήγαιναν με όποιον να ναι όλες.Και να πήγαιναν με όποια να ναι όλοι.Μόνο στις τσόντες αυτό.

Κάθε φορά που μια δεν σου κάθεται κάθεσαι και σκέφτεσαι κάποια που δεν θα έχωνες εσύ.Απλά είναι τα πράγματα.Εγώ θέλω κάποια συγκεκριμένα πράγματα,αυτή δεν τα είχε.Έτσι και αυτή που μου έριξε χυλόπιτα θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα εγώ δεν τα είχα.Άμα η άλλη θέλει να φοράς την γούνα του Μαζωνάκη και να έχεις και 2 3 χρυσά δόντια σαν τον Ταμτάκο για να σου κάτσει και εσύ είσαι νορμάλ τυπάκος ε δεν θα σου κάτσει.Όπως δεν θα έχωνες και εσύ μια χοντρή τσιγκάνα φαφούτα.Τι σημαίνει αυτό ότι δεν την έχουν χώσει καμιά 100αριά κυριλοτρέντιδες;Και ότι το κρατάει για την πάρτι της;Ότι δεν είσαι του γούστου της σημαίνει κατά 90% ή ότι δεν είναι σε φάση για εσένα 10%.Τελείως φυσιολογικό.

Θέμα γούστων υπάρχει ακόμη και στις μπατονέτες που χρησιμοποιείς για να καθαρίζεις τα αυτιά σου.Αυτό έλλειπε να μην υπάρχει στο με ποιόν θα πάνε αυτές και με ποιά θα πάμε εμείς.

Άντε είδατε 10 3μπού..λα που ήρθαν στην Ελλάδα διακοπές μόνο για να κάνουν ότι δεν κάνουν στη χώρα τους και βγάλατε συμπεράσματα.Λες και οι Ελληνίδες κάνουν λίγα.:mad:

Αι σιχτίρ να πούμε.Προσπαθείς να βρεις μια γκόμενα που δεν την έχουν πάρει πάνω από 20 γνωστοί σου και δεν τη βρίσκεις.Και θα μας τις βγάλετε και μυξοπαρθένες εδώ.:-D

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα.Σε όλο τον κόσμο θα δεις θεό..να και μπάζα.Άντε σε κάτι που μπορεί να είμαστε εμείς λίγο καλύτερα είναι ότι δεν είναι οι 7/10 με πλαστικά βυζά.:-D

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν μπορείς ή όχι να τις μπήξεις. Αυτό γενικά δεν είναι κανένας άθλος.

Το θέμα είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται το γεγονός αυτές. Για αρχή εγώ θέλω να βάλω τα κλάμματα όταν βλέπω τουπέ, όχι επειδή δεν ξέρουν καν πως να το παίξουν σωστά, αλλά γιατί είναι σα να μου λένε "το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω πάνω μου, είναι 3 τρύπες".

Αυτό αυτόματα μας οδηγεί στο 2ο σκέλος του σκεπτικού που λέει "αν με πηδήξεις, θα σου 'χω κάνει χάρη, δε μπα να είσαι και ο γκουρού του μπιφτεκώ, ΕΣΥ θα έχεις κερδίσει".

Αν συνδυάσεις αυτά τα 2, έχεις μια γκόμενα που πας στο ΓΚΙΣΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και αμέσως είναι πεπεισμένη πως θες να την πνίξεις στον ασβέστη σου και μάλιστα σου φέρεται και αναλόγως επειδή ζητάς το άγιο δισκοπότηρο.

Ασχέτως αν εσύ είπες "ένα χαρτόσημο των 10".

Και μετά, πας στην Τσεχία που γκόμενες 30000 φορές ωραιότερες σε ΚΕΡΝΑΝΕ μπύρα επειδή ξέρουν πως το μ**** τους δεν είναι το μόνο που έχουν να προσφέρουν και πως το σεξ είναι απλώς ένα φυσιολογικό θέμα έλξης το κωλοφάκην 2010.

εδιτ, κατά τα άλλα διαφωνώ, οι Ελληνίδες είναι 5ες χαλαρά σε εμφάνιση και 4ες σε σεξ απήλ στα βιβλία μου.

Δημοσ.

Μπα Lucifer, απλα εσυ δεν θα υπάρχεις για τις ελληνίδες. βρήκες τις τσέχες λιωμένες απο τις μπύρες και τις έβγαλες Νο1 ε? χαχαχαχα

Δημοσ.

Σε αυτό συμφωνώ.Αλλά ισχύει και από την ανάποδη..Πείτε μου δηλαδή τώρα ότι θα έρθει γκόμενα να κεράσει μπύρα σε μαντραχαλά και δεν θα γυρίσει στην παρέα να πεί "Εντάξει το γκομενάκι κόβει φλέβα."

Ή στον γκισέ που δουλεύει ο μαντράχαλος αν πάει και πει λίγο χαμογελαστά "ένα χαρτόσημο των 10" δεν θα γυρίσει να πει.."πρέπει να γουστάρει η γκόμενα.Την έκοψα"

Περισσότερο δηλαδή χαρακτηριστικό του λαού μας πρέπει να είναι.Να έχουμε μεγάλη ιδέα για την πάρτυ πας.Δεν νομίζω να πηγαίνει μόνο στα θηλυκά.

Δημοσ.
τι σημαίνει 5ες και 4ες; Και ποια είναι η βάση;

Προφανώς το προσωπικό γούστο ντε.

Μπα Lucifer, απλα εσυ δεν θα υπάρχεις για τις ελληνίδες. βρήκες τις τσέχες λιωμένες απο τις μπύρες και τις έβγαλες Νο1 ε? χαχαχαχα

Έτσι ακριβώς, δεν υπάρχει τίποτα πιο καλαίσθητο από μεθυσμένη γκόμενα.

Κι αν ξεράσει κι όλας την ώρα που την πηδάς αναίσθητη, την παντρεύεσαι επιτόπου.

Σας θίξαμε τις αχλαδοκώλες ε.

nikos21, αυτό που λες ισχύει, αλλά δυστυχώς νομίζω σε αυτό το ζήτημα οι ασόβαροι άνδρες είναι λιγότεροι από τις ασόβαρες γκόμενες. Και ακόμα και να γυρίσει να το πει ο ένας στον άλλο για πλάκα, καπάκια δε θα της φέρεται λες και είναι ο Ράλφ Φάηνζ, το πολύ-πολύ να σκεφτεί να της την πέσει.

Δημοσ.

Ευκαιρία να ξεφύγουμε και άλλο.

Λοιπόν.

1)Ιταλίδες

2)Αργεντίνες

3)Τσέχες

4)Βραζιλιάνες

5)Σουηδέζες

6)Πολωνίδες

7)Ελληνίδες

Έγινε edit.Ξαναέγινε edit.και δεν κάνω άλλο γιατί θα πέσουμε από τη 10άδα έτσι όπως πάω.

:lol:

Δημοσ.

Σας θίξαμε τις αχλαδοκώλες ε.

Φίλε, εγώ είμαι μεσογειακός. Μου αρέσουν αυτά τα σχηματα.

Και έκλεισα ως ελεύθερος σκοπευτής, όταν πριν από 2-3 χρόνια πέτυχα και άνθρωπο που συνεννοούμαι και έχει το συγκεκριμένο σωματότυπο. Παρεμπιπτόντως σε αεροδρόμιο της Γερμανίας.

Δημοσ.

Κι αν ξεράσει κι όλας την ώρα που την πηδάς αναίσθητη, την παντρεύεσαι επιτόπου.

χαχαχαχα ναι μου εθιξες το εγχωριο προιόν λες και είμαι κανας νταβάς και μου την είπες για το εμπόρευμα.

όπως το έιπες μόνος σου.

αυτά είναι τα "στάνταρντ" σου μιας και στο Ελλάδα φαντάζομαι θαχει πέσει πολλή φάπα.

μήπως πιστεύεις οτι είσαι ΙΝ επειδή είσαι και mod ?? χαχαχα τυπωσέτο σε μπλουζάκι να δούμε αν θα τις ρίχνεις πιο εύκολα! :lol::lol:

Δημοσ.

Άλλο το Booty, άλλο το αχλάδι φίλος.

Κι εγώ θέλω ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΤΙΓΚΟ, αλλά να είναι λίγο πακέτο.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια οι Ελληνίδες έχουν φτιάξει πολύ ε.

Κάτι μάθαμε απ' τους απέναντι.

tzizzz!!!

Στεναχωριέμαι φοβερά που έχεις αυτή την άποψη για μένα αλλά δε μπορώ να στην αλλάξω!!!

Εκτός αν έχεις ωραία αδερφή ξερωγώ οπότε παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...