Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε ναι ρε.

Για τις Ελληνίδες είναι μαγκιά να ρίχνουν χυλόπιτες.

Και μετά παραπονιούνται που έχει αραχνιάσει...

Θα σου πω ενα πραγμα που μου ειπε μια φιλη Τσεχα.

"Εμεις εχουμε το μ@υνι μας και το σωμα μας για να περναμε καλα ενω οι Ελληνιδες τα εχουν για τα βλεπουν ή για να τα βλεπουν οι αλλοι".

Η πλακα ειναι οτι και εκει θεωρουν τις Ελληνιδες ως βλαχαδερα που απλα ικανοποιουν την ματαιοδοξια τους και μονο. Σιγουρα δεν ειναι ολες ετσι αλλα ισα ισα που αυτες που δεν ειναι αποδυκνειουν τον κανονα απλα.

P.S. Εδω στα βορεια ειναι ΠΟΛΥ χειροτερα τα πραγματα. Αθηνα που κατεβαινω ή Καλαματα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο σε τετοιο ποσοστο.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ναι ρε.

Για τις Ελληνίδες είναι μαγκιά να ρίχνουν χυλόπιτες.

Και μετά παραπονιούνται που έχει αραχνιάσει... (1)

Θα σου πω ενα πραγμα που μου ειπε μια φιλη Τσεχα.

"Εμεις εχουμε το μ**νι μας και το σωμα μας για να περναμε καλα ενω οι Ελληνιδες τα εχουν για τα βλεπουν ή για να τα βλεπουν οι αλλοι".(2)

Η πλακα ειναι οτι ΚΑΙ εκει (3) θεωρουν τις Ελληνιδες ως βλαχαδερα που απλα ικανοποιουν την ματαιοδοξια τους και μονο.

TOTAL, EPIC, UBER, TRIPLE PWNAGE!!!

Υ.Γ. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

πωωω ρε χωσιμο για τις Ελληνιδες?! τι εγινε ρε παιδια???? χαλαρωστε λιγο...

οχι πως εχετε αδικο βεβαια σε αυτα που λετε (καθολου βασικα!!)αλλα καθαρα και μονο επειδη ειμαι και εγω ελληνιδα θα πρεπει να μας υπερασπιστω... :P:p

μπορειτε να συνεχισετε να μας τα χωνετε τωρα!! εκανα το καθηκον μου!!! :-D

Δημοσ.

Και που να δεις τι γελοίο είναι να βρείς έναν σοβαρό άνθρωπο, για σοβαρή σχέση... Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω...

Αυτό πιστεύω ότι ισχύει πάρα πολύ. Αλλά έχω την εντύπωση πως και οι άνδρες σήμερα δεν πάνε πολύ πίσω. Απλά οι αρχές που μας μάθανε τα τελευταία χρόνια, του ψωνίσματος και της λαλακίας, κάνανε λιγότεροι ζημιά στους άνδρες, αφού είναι και στη φύση τους το κυνήγι χρήματος, εξουσίας κ.τ.λ. Η Ελληνίδα όμως έχει ψωνισθεί πολύ άσχημα, χωρίς αντίκρισμα...

---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ----------

οχι πως εχετε αδικο βεβαια σε αυτα που λετε (καθολου βασικα!!)αλλα καθαρα και μονο επειδη ειμαι και εγω ελληνιδα θα πρεπει να μας υπερασπιστω... :P:p

Μια χαρά είστε, απλά ρε παιδί μου μπορείτε να μην επιβεβαιώνετε το κάθωρι:

Άλλο υπόσχεται η μύτι σου και άλλο το βρακί σου!

...Αυτό μόνο. Please!!!!

Δημοσ.

τι να σου πω.... θα το μεταβιβασω στις ψωνισμενες φιλες μου αν και ειμαι σιγουρη (*1000% τωρα!) πως δε θα καταλαβουν τι ακριβως εννοεις.... :P:p

Δημοσ.

:lol: σωστη, γενικως ουτε κι εγω καταλαβα ποτε αυτη την συμπεριφορα "ντυνομαι στολιζομαι να με δουν και να γυρισω μονη στο σπιτι"

τι φοβουνται δλδ; μην ειναι ο αιμοσταγης δολοφονος με το πεος-πριονι;

Δημοσ.
τι να σου πω.... θα το μεταβιβασω στις ψωνισμενες φιλες μου αν και ειμαι σιγουρη (*1000% τωρα!) πως δε θα καταλαβουν τι ακριβως εννοεις.... :P:p

Θα το καταλάβουν ,μην ανησυχείς!! Απλά το ΠΟΤΕ....

Δημοσ.
:lol::lol: πες τα ρε ευα!!! το παιζουν ντιβες και δηθεν!! τι καταλαβαινουν??? υστερα καθονται και μας πρηζουν γιατι δεν εχουν γκομενο!!! εεε πως να εχουν οταν κανουν ετσι???
Δημοσ.
:lol: σωστη, γενικως ουτε κι εγω καταλαβα ποτε αυτη την συμπεριφορα "ντυνομαι στολιζομαι να με δουν και να γυρισω μονη στο σπιτι"

τι φοβουνται δλδ; μην ειναι ο αιμοσταγης δολοφονος με το πεος-πριονι;

Mαλλον εχει να κανει με το οτι γενικα οι γυναικες ακολουθουν ποιο πολυ τη "μοδα" και τις "in" καταστασεις και σημερα για να εισαι νεα, ωραια και "in" γκομενα εεεε πρεπει να μοιραζεις πιτες δεξια και αριστερα (και ας σου αρεσει ο απεναντι σου) μονο και μονο για να διξεις ποσο "in" και "μοιραια" εισαι και γενικα να το παιζεις απροσιτη.

Το σπασιμο της υποθεσης ειναι οτι κατα κυριο λογο τα μαγαζια απαρτιζονται απο τετοιες οποτε και οι αλλες που ΔΕΝ ειναι την πληρωνουν και αυτες (και εμεις στη σειρα φυσικα και αν δεν υπηρχαν και οι ξενες-τουριστριες μαλλον θα αυτοκτονουσαμε ή θα ειχαμε το μεγαλυτερο ποσοστο βιασμων στον πλανητη ως χωρα).

Δημοσ.

τουφα ξερω φαινεται υπερβολικο/ η δε ξερω εγω τι... αλλα πραγματικα εγω δε το κανω... δε το παιζω δηθεν... δε κανω σαν ψωνισμενη...

τωρα αν εσυ το κανεις τι να σου πω... μπραβο σου!! :-D

Δημοσ.
Και που να δεις τι γελοίο είναι να βρείς έναν σοβαρό άνθρωπο, για σοβαρή σχέση... Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω...

Αυτός ο άνθρωπος ξέρει να πίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...