Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
'Ωστε η χυλόπιτα είναι σύμβολο κύρους ε.

Ενώ για εμάς είναι το μπήξιμο.

Και αυτά τα 2 φύλα αναπαράγονται με συνεργασία.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Έλα μου ντε :lol:

---------- Προσθήκη στις 03:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:01 ----------

Επειδή υπάρχει το αλκοόλ και το rohypnol.

Μπα εγώ όταν πίνω πολύ , τον γειώνω τον άλλο και πάω σπίτι μου για ύπνο :P Όσο για το άλλο μακριά από εμάς...

Δημοσ.

Και να σου πω ρε μπλακ γουήντο, τώρα ας πούμε εσένα τι πέσιμο στα σκάει ωραία; Γιατί υποψιάζομαι πως για να κάνει κλικ, πρέπει κάποιος να έρθει να σου πει κάτι του στυλ "άσε, μένω μόνος μου από τα 4 μου, έχω δουλέψει από οικοδομή μέχρι συντονιστής προσωπικού στον διεθνή διαστημικό σταθμό ΑΛΛΑ Ε9 ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!"

Δημοσ.
Και ποιος σου είπε ότι αν ο άλλος έχει εμπειρία και είναι αποφασισμένος θα φτάσεις σπίτι σου;

Γιατί ποιός σου είπε ότι θα τον αφήσω να με πάει σπίτι μου ή ότι θα φύγω μαζί του, τον ξέρω και από χτες; Με τη παρέα που πήγα στο club με την ίδια θα φύγω. Εάν μου αρέσει, ανταλλαγή τηλεφώνων και πάω μαζί του για καφεδάκι , ποτό , κάπου με κόσμο γύρω. Για γνωριμία σε club δε μιλάμε;

---------- Προσθήκη στις 03:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:13 ----------

Και να σου πω ρε μπλακ γουήντο, τώρα ας πούμε εσένα τι πέσιμο στα σκάει ωραία; Γιατί υποψιάζομαι πως για να κάνει κλικ, πρέπει κάποιος να έρθει να σου πει κάτι του στυλ "άσε, μένω μόνος μου από τα 4 μου, έχω δουλέψει από οικοδομή μέχρι συντονιστής προσωπικού στον διεθνή διαστημικό σταθμό ΑΛΛΑ Ε9 ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!"

Χαχαχα ναι κάτι τέτοιο :lol: Εντάξει στα 19-22 μου τα κριτήρια μου ήταν πιο ελαστικά :lol:

Δημοσ.
Χαχαχα ναι κάτι τέτοιο :lol: Εντάξει στα 19-22 μου τα κριτήρια μου ήταν πιο ελαστικά :lol:

Αν τύχει να με γνωρίσεις σε κανένα χασάπ- ΚΛΑΜΠ, απ' αυτά που συχνάζω πολύ, άσε το τηλ. για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Θα χρειαστώ κάποια με τα προσόντα σου όταν έρθει ώρα να ξανανοίξει το Auschwitz.

Δημοσ.
Ακριβώς, το μετά δεν κατάλαβες όμως.

Εάν έχει ρίξει κάτι στο ποτό μου δεν μπορώ να κάνω και κάτι ( μακριά από εμάς). Για τις normal περιπτώσεις εάν η γυναίκα δε θέλει ( δεν εξετάζουμε τώρα τι κριτήρια έχει η καθεμία) δε πάει να είσαι και απίστευτα έμπειρος δε θα σου κάτσει , η γυναίκα διαλέγει πάντα :-)

Υ.Γ. Anyway για να μη παρεξηγηθώ και με πείτε ψώνιο, είμαι από τις γυναίκες με τις λιγότερες κατακτήσεις συγκριτικά με όσες έχουν οι άλλες γυναίκες ( ή όσες ισχυρίζονται ότι έχουν;). Πάντως η γυναικεία ματαιοδοξία πάντα υπάρχει, κακά τα ψέμματα.

Δημοσ.
Εάν έχει ρίξει κάτι στο ποτό μου δεν μπορώ να κάνω και κάτι ( μακριά από εμάς). Για τις normal περιπτώσεις εάν η γυναίκα δε θέλει ( δεν εξετάζουμε τώρα τι κριτήρια έχει η καθεμία) δε πάει να είσαι και απίστευτα έμπειρος δε θα σου κάτσει , η γυναίκα διαλέγει πάντα :-)

Υ.Γ. Anyway για να μη παρεξηγηθώ και με πείτε ψώνιο, είμαι από τις γυναίκες με τις λιγότερες κατακτήσεις συγκριτικά με όσες έχουν οι άλλες γυναίκες ( ή όσες ισχυρίζονται ότι έχουν;). Πάντως η γυναικεία ματαιοδοξία πάντα υπάρχει, κακά τα ψέμματα.

Άλλο εννοούσα με το έμπειρος και αποφασισμένος. Τέλος πάντων, μακρυά από σκοτεινά σοκάκια.

Δημοσ.
Αν τύχει να με γνωρίσεις σε κανένα χασάπ- ΚΛΑΜΠ, απ' αυτά που συχνάζω πολύ, άσε το τηλ. για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Θα χρειαστώ κάποια με τα προσόντα σου όταν έρθει ώρα να ξανανοίξει το Auschwitz.

Κακίες :devil:

Δημοσ.
Μεγιστε ξαναπεστο, δεν εχω βρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μαγαζι εδω Θεσσαλονικη που να παιζει πραγματικη trance μουσικη και ποσο μαλλον να διαφοροποιουνται τουλαχιστον μαγαζι με μαγαζι. Ολα ιδια και σε ολα ιδιος κοσμος

(στην γνωστη πατεντα που παει -> γυναικοπαρεες που το παιζουν ντιβες σχεδον ολες της παρεας και βγηκαν να δουν ποσσα βλεμματα θα τραβηξουν-> αντρες λιγουρηδες που ποδοκροτανε ρυθμικα το δεξι τους ποδι κρατωντας ποτακι και τους τρεχουν τα σαλια κοιτωντας τις απο πανω -> πουλ μουρ απο διαφορους και διαφορες που θελουν να κανουν επιδειξη πλουτου και αλλα τετοια τραγικα)

και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιοι να πηγαινουν σε 2-3 μαγαζια (που στην ουσια ειναι ιδια σε ολα τους).

Η πλάκα είναι να βλέπω σε γενέθλια φίλων μου που με τραβάνε στα clubs να παίζει κάνα In & Out Of Love ή κάνα Unforgettable και να βλέπω τα κοριτσάκια τάχα μου να γουστάρουν τον Armin-άκη, την στιγμή που μιλάμε για κομμάτια του 2008. Προσωπικά χαίρομαι πάντως όταν τα ακούω... θυμάμαι τις σκοπιές που βαρούσα και τα άκουγα στο κινητό μου :lol: :lol:

ενταξει ρε παληκαρια νομιζω οτι το trance ειναι της ηλικιας ,θα το ξεπερασετε

Ναι αμέ, όπως έλεγαν οι φίλοι μου ότι στον στρατό θα την παρατήσω και θα ακούω λαϊκά :lol:. Παρεμπιπτόντως έχω περάσει από πολλά είδη και μ'αρέσουν αρκετά που είναι άσχετα μεταξύ τους (αυτό είναι τάχα μου το άλλο επιχείρημα... δεν έχεις ακούσει άλλα είδη). Κι εγώ μπιφτέκια :P. Και δεν είναι τυχαίο που η trance έχει πολλά κοινά σημεία με την κλασική μουσική (αν είναι τόσο δύσκολο μερικοί να το παρατηρήσουν, μπορούν απλά να αφαιρέσουν τις χαμηλές συχνότητες και να δουν την ανάπτυξη των synths και όλες τις ωραίες γαργαλιστικές λεπτομέρειες που προσπερνούν από το "ντάπα-ντούπα")

Α, o.k. τότε δε θεωρούμαι gamer. :-D

Εσύ είσαι gay-mer :P :p :P

Δημοσ.
'Ωστε η χυλόπιτα είναι σύμβολο κύρους ε.

Ενώ για εμάς είναι το μπήξιμο.

Και αυτά τα 2 φύλα αναπαράγονται με συνεργασία.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Ε ναι ρε.

Για τις Ελληνίδες είναι μαγκιά να ρίχνουν χυλόπιτες.

Και μετά παραπονιούνται που έχει αραχνιάσει...

Δημοσ.
Ε ναι ρε.

Για τις Ελληνίδες είναι μαγκιά να ρίχνουν χυλόπιτες.

Και μετά παραπονιούνται που έχει αραχνιάσει...

Με τις Ελληνίδες δεν είναι η χυλόπιτα το πρόβλημα.

Είναι η μούρη τους που αν δε τις γυαλίσεις με το πρώτο μάτι, σου παίρνει καιρό να την αλλάξεις και επίσης είναι η σεξουαλική κοινονικότητα, δηλαδή κάθε κίνησή σου σημαίνει ότι θές να τις μαμήσεις. Αποκλείεται να θες να χορέψεις ή να μιλήσεις με μια, απλά για πλάκα? Έλεος πια

Γενικά σήμερα είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα!!

Δημοσ.
Αυτό κάνουμε όλοι οι σοβαροί gamers. Δεν είσαι η εξαίρεση :-)

Δεν υποστηρίξα ότι είμαι η εξαίρεση... Απλά αντιπαρέβαλα το θέμα, με αυτό του νήματος... :-)

Με τις Ελληνίδες δεν είναι η χυλόπιτα το πρόβλημα.

Είναι η μούρη τους που αν δε τις γυαλίσεις με το πρώτο μάτι, σου παίρνει καιρό να την αλλάξεις και επίσης είναι η σεξουαλική κοινονικότητα, δηλαδή κάθε κίνησή σου σημαίνει ότι θές να τις μαμήσεις. Αποκλείεται να θες να χορέψεις ή να μιλήσεις με μια, απλά για πλάκα? Έλεος πια

Γενικά σήμερα είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα!!

Και που να δεις τι γελοίο είναι να βρείς έναν σοβαρό άνθρωπο, για σοβαρή σχέση... Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...