Höfdingadrapa Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9-DuC0tE7V4[/ame]
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 πηγαίνεις σε μέρη απλά για να πεις ότι πηγες. Μεγάλος dj έρχεται? Βουρ και πήγαμε, και όταν σε ρωτήσουνε θα πεις "τα σπάσε"να κανεις λιστες σαν και αυτη, oh wait... Πες τα πες τα. Μωρέ να υπήρχε club ή bar που να βαράει trance κι εγώ θα ήμουν εκεί . Το θέμα είναι ότι το ρεπερτόριο όλων είναι ακριβώς το ίδιο (μια μεγάλη σούπα με οτιδήποτε είναι της μόδας), οπότε to hell να πάνε όλοι τουςΠες τα πες τα και συ.Τον Αύγουστο που θα γίνω σαρδέλα στο Αμνέζια πάντως δε θα με νοιάζει. Και βασικά θα πρέπει να ανακαλύψω τρόπο να μετατραπώ σε βδέλλα.Ουχουχ.
kage Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 και μαγαζια να υπαρχουν που να παιζουν "σπασιδια" ειναι αδεια ή τρυπες με τις τιμες των κανονικων-για κοσμο δεν θα μιλησω ειναι λογικο-..ναι για το Blend λεω και για τα vanilla,buzz και το αλλο διπλα στο luv.. ενταξει ρε παληκαρια νομιζω οτι το trance ειναι της ηλικιας ,θα το ξεπερασετε ή τουλ.θα μαθετε να ακουτε και τα αλλα ειδη.δεν παλευετε πρεπει να εισαι σε φαση-οπως και οι περισσοτεροι εκει μεσα- για να ακους τρανς,τεκνο κτλ...(κατι vocals trance κτλ μαλλον θα τα οριζα housakia) το ιδιο ισχυει και για τα μπαρακια στο γκαζι αλλα με διαφορετικες μουσικες... -------------------- Ο καθενας οπως την βρισκει και οπως βολευετε γιατι να το κανουμε θεμα?
evabb Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ρε παιδια, σε ποσες χωρες εχω παει, εξω ζω, αυτο το πραμα δεν το εχω δει πουθενα. και εμαθα και οταν ερχομαι ελλαδα να τους γραφω ολους εκει που δεν πιανει μελανι. καντε απλα το ιδιο
ikaruga24 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 και μαγαζια να υπαρχουν που να παιζουν "σπασιδια" ειναι αδεια ή τρυπες με τις τιμες των κανονικων-για κοσμο δεν θα μιλησω ειναι λογικο-..ναι για το Blend λεω και για τα vanilla,buzz και το αλλο διπλα στο luv..ενταξει ρε παληκαρια νομιζω οτι το trance ειναι της ηλικιας ,θα το ξεπερασετε .δεν παλευετε πρεπει να εισαι σε φαση για να ακους τρανς,τεκνο κτλ... το ιδιο ισχυει και για τα μπαρακια στο γκαζι αλλα με διαφορετικες μουσικες... -------------------- Ο καθενας οπως την βρισκει και οπως βολευετε γιατι να το κανουμε θεμα? Ακουω techno, dance, trance απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και τωρα στα (σχεδον) 30 την αγαπαω ακομα περισσοτερο. Ενα μαγαζι που να παιζει το ειδος δεν εχω βρει πουθενα στην Ελλαδα και δεν το λες και "πεθαμενο" ειδος γιατι οταν ερχονται αναλογοι DJ το μερος που παιζουν γεμιζει αρα υπαρχει κοινο. Απλα ο Ελληνας "επιχειρηματιας" που θα κανει ενα μαγαζι -εκτος- απο τα φραγκα που θελει να μαζευει παραδοξως ανοικει στην καστα του "πουλ μουρ - ψευτογκλαμουρια-κιτσογκαιλα" και απλα βλεπει το μαγαζι του ως κοτετσι του ταυτοχρονα για να γ@μαει νουνακια μαζι με τα παραπανω. Αν ηταν μονο θεμα χρηματων ολα τα μαγαζια θα μπορουσαν να εχουν το δικο τους κοινο αλλα οπως βλεπεις ειναι ΟΛΑ τα ΙΔΙΑ μεταξυ τους.
evabb Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αν ηταν μονο θεμα χρηματων ολα τα μαγαζια θα μπορουσαν να εχουν το δικο τους κοινο αλλα οπως βλεπεις ειναι ΟΛΑ τα ΙΔΙΑ μεταξυ τους. τι καταντια κι αυτη, τοσα μαγαζια και 9 στα 10 ειναι ιδια
moldovan20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ο σκοπός της ζωής είναι το ποτάμι Τι ? Δεν είναι το ποτάμι ?
Alchemist` Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Να πας σε ένα CLABAKI που πηγαίνουν όλοι να σου κάνει facecontrol η πόρτα να δει αν η φάτσα σου ταιριάζει με το μαγαζί να πας στο ταμείο να πληρώσεις 15 euro για την είσοδο να μπεις μέσα να μην βρίσκεις σερβιτόρα να παραγγείλεις και να πρέπει να πας στο bar να πάρεις μονος σου να είσαι στριμωγμένος σαν σαρδέλα γιατί μέσα έχει τρομερό κόσμο να πάρεις το ποτάκi σου και το ποτό θα είναι βόμβα και όλα αυτά για να είμαι IN? Είσαι ΙΝ κάνοντας ότι θέλεις... Σημασία έχει όμως πώς προβάλεις αυτό που κάνεις... Π.χ. αν πιάσεις την κουβέντα που έχουμε εδώ με κάποιον και του πεις ότι έγραψες πάνωκάτω στο ποστ, (αφήνοντας με τις κινήσεις και την όλη γλώσσα του σώματος να εννοηθεί γκρίνια/παράπονο/απολογία) θα σε περάσει για "out"... Αν όμως του το πασάρεις με το στυλ ότι σνομπάρεις αυτήν την κατάσταση και εν γνώση σου δεν την επιλέγεις, και το παίξεις και λίγο κουλ δίνοντας την εντύπωση οτι δεν δίνεις δεκάρα, δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ΙΝ. Αυτό έχω καταλάβει εγώ από την μέχρι τώρα πορεία μου στον σκατόδρομο που λέγεται ζωή... Συγκεκριμένο παράδειγμα από την προσωπική μου εμπειρία: Όταν είχε πρωτοβγεί το Counter Strike (πήγαινα γυμνάσιο τότε αν θυμάμαι καλά, 1998 δεν κυκλοφόρησε?) είχαμε λιώσει σε ένα νετ σε LAN αγώνες με 4-5 φίλους... Όλοι μας θεωρούσαν Out διότι π.χ. παρασκευή μετά το σχολείο δεν πηγαίναμε για καφέ αλλά για CS. Αρχικά είχα αποκτήσει λοιπόν μια τάση να κρύβω ότι παίζω CS στις διάφορες κουβέντες, να προσπαθώ με το ζόρι να βγώ για καφέ την Παρασκευή, και να δέχομαι τα σχόλια των "καλοθελητών" προσπαθώντας να δικαιολογηθώ, σαν να φταίω για κάτι... Γρήγορα έφτασα στην λογική σταρχιδισμού... Όταν λοιπόν άρχισα να: * Παραδέχομαι ανοιχτά ότι παίζω CS * Να συζητάω για CS μπροστά σε όλους σαν αυτό να ήταν μια εντελώς φυσική δραστηριότητα * Να ρίχνω άκυρο σε άτομα που με προσκαλλούν την παρασκευή για καφέ, διότι δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου σε μια άθλια καφετέρια όπου όλοι κοιτιούνται χωρίς να έχουν τίποτα να κάνουν, όταν μπορώ να διασκεδάσω πραγματικά. * Να σχολιάζω το CS με λόγια που το έδειχναν καλύτερο απ'ότι είναι στην πράξη, χωρίς να σταματώ να αναφέρω το πόσο διασκεδαστικό είναι όταν παίζουμε παρέα, έστω κ αν ορισμένες φορές αυτό ήταν ψέματα * Να απαντάω με χιούμορ σε σχετικά ειρωνικά σχόλια * Να φορέσω μπλουζάκι με το λογότυπο του CS στο σχολείο άρχισα παράλληλα να ακούω άτομα να μου ζητούν να τους "παίξουμε" στο Counter Strike, και γενικώς σταμάτησαν και τα σχόλια για το θέμα... Σίγουρα δεν κατάφερα ποτέ να απομυθοποιήσω την ενασχόληση με τον υπολογιστή ως κάτι περιθωριακό, και κάτι τραβηγμένο που δεν κάνουν όλοι (φατναστείται και την κατάσταση 10-12 χρόνια πριν) αλλά σίγουρα δεν το αποκαλούσες OUT, ενώ πολλοί με φώναζαν με το Nickname Που είχα στο CS.
nickarmy Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 αυτή η φράση κάπου πρέπει να είχε ξαναριχτή εδώ μέσα και είχε γίνει συζήτηση ---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ---------- Πω,πως μου τη σπάνε αυτοί που κράζουν τους clubbers και το παίζουν alternative ενώ το μόνο που ξέρουν είναι 5 τραγουδια των james στην καλύτερη. Όποιος γουστάρει το clubbing καλά κάνει και το γουστάρει.Επίσης όποιος γουστάρει διαφορετικό τρόπο διασκέδασης πάλι καλά έκανε που τον επέλεξε. είσαι λάθος εγώ που δεν συμπαθώ καθόλου τα κλαμπ της ελλάδας (τα περισσότερα τουλάχιστον) έχω έναν μουσικό κατάλογο με τη μουσική που μου αρέσει (συγκεκριμένα κομμάτια) απο μοτσαρτ έως rnb και ότι θες (όμως μιλάμε για πολύ ποιοτική) και είναι κάπου στα 500 τραγούδια (και λίγο παραπάνω) δεν μπορείς να πεις οτι απο τη στιγμή που δεν πάω κάπου για τους χ ψ λόγους δεν ξέρω απο μουσική- άσε που όλη ελληνική βλακεία (στη μουσική) βγαίνει τώρα, για πες κάποιο ποιοτικό κομμάτι, ξέρω άτομα που πάνε αρκετά συχνά έχουν κάπου στα 5000- 6000 τραγούδια για εντυποσιασμό και δεν πρέπει να τα έχουν ακούσει πάνω απο δύο φορές αφιερωμένο σε εμάς [ame]http://www.youtube.com/watch?v=k41em4dr30g[/ame]
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fJDSlVC3o0A[/ame] In oder Aus .........
hashashin Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τα in και τα out ειναι μλκιες.Για μενα σκοπος στο club ειναι να βρω κανα γκομενακι να γ***** .Βεβαια μου αρεσει γενικα ολο το κλιμα αλλα δεν μπαινω σαν σαρδελα συνυθως κλεινω τραπεζι ετσι ειναι πιο ευρυχωρα. Συμφωνω η πλειοψια των γυναικων ειναι πουταναριο που το εχουν δει καποιες και οτι μπορουν να παιζουν με τους αντρες.Οταν την παθαινουν ομως κλαιγονται. Οσο για τα μαγαζια με trance υπαρχουν λιγα στην Αθηνα ετσι και αλλιως δεν την πολυακουνε στην Ελλαδα.Εδω ακουνε οτι μλκιες που πλασαρουν τα καναλια.
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Για μενα σκοπος στο club ειναι να βρω κανα γκομενακι να γ***** . Μέσα στο club ή έξω από αυτό; Συμφωνω η πλειοψια των γυναικων ειναι πουταναριο που το εχουν δει καποιες και οτι μπορουν να παιζουν με τους αντρες.Οταν την παθαινουν ομως κλαιγονται. Κενά άτομα είναι, μην το ψάχνεις. Bros before hoes man!
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Συγκεκριμένο παράδειγμα από την προσωπική μου εμπειρία: Όταν είχε πρωτοβγεί το Counter Strike (πήγαινα γυμνάσιο τότε αν θυμάμαι καλά, 1998 δεν κυκλοφόρησε?) είχαμε λιώσει σε ένα νετ σε LAN αγώνες με 4-5 φίλους... Όλοι μας θεωρούσαν Out διότι π.χ. παρασκευή μετά το σχολείο δεν πηγαίναμε για καφέ αλλά για CS. Αρχικά είχα αποκτήσει λοιπόν μια τάση να κρύβω ότι παίζω CS στις διάφορες κουβέντες, να προσπαθώ με το ζόρι να βγώ για καφέ την Παρασκευή, και να δέχομαι τα σχόλια των "καλοθελητών" προσπαθώντας να δικαιολογηθώ, σαν να φταίω για κάτι... Γρήγορα έφτασα στην λογική σταρχιδισμού... Όταν λοιπόν άρχισα να: * Παραδέχομαι ανοιχτά ότι παίζω CS * Να συζητάω για CS μπροστά σε όλους σαν αυτό να ήταν μια εντελώς φυσική δραστηριότητα * Να ρίχνω άκυρο σε άτομα που με προσκαλλούν την παρασκευή για καφέ, διότι δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου σε μια άθλια καφετέρια όπου όλοι κοιτιούνται χωρίς να έχουν τίποτα να κάνουν, όταν μπορώ να διασκεδάσω πραγματικά. * Να σχολιάζω το CS με λόγια που το έδειχναν καλύτερο απ'ότι είναι στην πράξη, χωρίς να σταματώ να αναφέρω το πόσο διασκεδαστικό είναι όταν παίζουμε παρέα, έστω κ αν ορισμένες φορές αυτό ήταν ψέματα * Να απαντάω με χιούμορ σε σχετικά ειρωνικά σχόλια * Να φορέσω μπλουζάκι με το λογότυπο του CS στο σχολείο άρχισα παράλληλα να ακούω άτομα να μου ζητούν να τους "παίξουμε" στο Counter Strike, και γενικώς σταμάτησαν και τα σχόλια για το θέμα... Σίγουρα δεν κατάφερα ποτέ να απομυθοποιήσω την ενασχόληση με τον υπολογιστή ως κάτι περιθωριακό, και κάτι τραβηγμένο που δεν κάνουν όλοι (φατναστείται και την κατάσταση 10-12 χρόνια πριν) αλλά σίγουρα δεν το αποκαλούσες OUT, ενώ πολλοί με φώναζαν με το Nickname Που είχα στο CS. Αυτό κάνουμε όλοι οι σοβαροί gamers. Δεν είσαι η εξαίρεση
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Αυτό κάνουμε όλοι οι σοβαροί gamers. Δεν είσαι η εξαίρεση ΣΣΣΣΣΣΣ, μη μιλάς δυνατά! Και μη σου ξεφύγει κάτι τέτοιο εκεί έξω. Οι gamers είναι περιθωριακοί, είναι οι νέοι μεταλάδες. Μέχρι να έρθουν οι επόμενοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.