Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι απιστευτο ποσο νοιαζουν οι γενιες μεταξύ τους. Απο την δεκαετια του 60 τις ιδιες μαλακιες λεμε/ανε.

Ευτυχως ειμαι 30 και τωρα ολα αυτα σχετικα με τα club τις πορτες, τις χαζογκομενες κτλ τα γραφω τελειως στα @@ μου (απο τα 15 μεχρι τα 19 παραδεχομαι οτι τα εδινα μια ελαχιστη σημασια). Βεβαια πολλοι συνομηλικοι μου εχουν μεινει ακομα στα ιδια μυαλα που ειχαν τοτε νοιαζονται κυριως για το πως θα κανουν τον γειτονα να ζηλεψει με το αμαξι που leasαρανε η αν οι κουρτινες τους εχουν χρυσές ραφες για να σκασει η κυρα κατινα απεναντι.

Η Ελλαδα χρειαζεται μια ισχυρη δόση ξενης κουλτουρας που οσον αφορα το θεμα της συζήτησης που συνοψίζεται σε τρεις λεξεις

NO ONE CARES

δεν υπαρχει in δεν υπαρχει out. Αν η δικη σου ευτυχια ειναι τοσο εξαρτημενη απο το πως σε βλεπουν ενα ματσο μαλακες εισαι τοσο προβληματικος οσο ειναι αυτοι.

αν ολη αυτη η ιστορια του να εισαι in ειναι για να βρεις καμια γκομενα (που στανταρ για αυτο ειναι), να ξερεις οτι η γκομενα που θα κατσει μαζι σου για τετοιους λογους θα ειναι gtp εξ ορισμου.

PS το 2ο προσωπο δεν αναφερεται σε καποιον poster συγκεκριμενα ουτε στον op.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να πας σε ένα CLABAKI που πηγαίνουν όλοι να σου κάνει facecontrol η πόρτα να δει αν η φάτσα σου ταιριάζει με το μαγαζί να πας στο ταμείο να πληρώσεις 15 euro για την είσοδο να μπεις μέσα να μην βρίσκεις σερβιτόρα να παραγγείλεις και να πρέπει να πας στο bar να πάρεις μονος σου να είσαι στριμωγμένος σαν σαρδέλα γιατί μέσα έχει τρομερό κόσμο να πάρεις το ποτάκi σου και το ποτό θα είναι βόμβα και όλα αυτά για να είμαι IN?

μήνυμα απο το παρελθόν!! time traveler!! :lol:

εννοώ.. οτι κατι τέτοια μας προβλημάτιζαν και πριν 20ετία, καπου το 1987-90.

Μετά τους Γαρδέλη, Ασίκη, Μιχαλόπουλο, και Φίνου, μας έτρωγε μια φαγούρα πώς θα είμαστε IN

μαλλον δεν παρουσίαστηκε καποια βελτίωση, ε;

:lol:

Δημοσ.
Είναι απιστευτο ποσο νοιαζουν οι γενιες μεταξύ τους. Απο την δεκαετια του 60 τις ιδιες μαλακιες λεμε/ανε.

Ευτυχως ειμαι 30 και τωρα ολα αυτα σχετικα με τα club τις πορτες, τις χαζογκομενες κτλ τα γραφω τελειως στα @@ μου (απο τα 15 μεχρι τα 19 παραδεχομαι οτι τα εδινα μια ελαχιστη σημασια). Βεβαια πολλοι συνομηλικοι μου εχουν μεινει ακομα στα ιδια μυαλα που ειχαν τοτε νοιαζονται κυριως για το πως θα κανουν τον γειτονα να ζηλεψει με το αμαξι που leasαρανε η αν οι κουρτινες τους εχουν χρυσές ραφες για να σκασει η κυρα κατινα απεναντι.

Η Ελλαδα χρειαζεται μια ισχυρη δόση ξενης κουλτουρας που οσον αφορα το θεμα της συζήτησης που συνοψίζεται σε τρεις λεξεις

NO ONE CARES

δεν υπαρχει in δεν υπαρχει out. Αν η δικη σου ευτυχια ειναι τοσο εξαρτημενη απο το πως σε βλεπουν ενα ματσο μαλακες εισαι τοσο προβληματικος οσο ειναι αυτοι.

αν ολη αυτη η ιστορια του να εισαι in ειναι για να βρεις καμια γκομενα (που στανταρ για αυτο ειναι), να ξερεις οτι η γκομενα που θα κατσει μαζι σου για τετοιους λογους θα ειναι gtp εξ ορισμου.

Το ζήτημα είναι ότι αν πας στα τρέντι μπαράκι, το 80% των θαμώνων είναι γυναίκες, γιατί σε αυτές κυρίως περνάνε τέτοιου είδους κοινωνικά πρότυπα.

Αν πας σε ένα οποιοδήποτε μη τρέντι, θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.

Δημοσ.

χαχα . ποιος νοιαζεται για το ιν? εγω πιστευω πως οτι σου κανει ιν πρεπει να το ακολουθησεισ. αν γουσταρεις τι σε νοιαζει. πως που ποτε. αρκει να σαρεσει

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:17 ----------

[/color]

NO ONE CARES

Σύμφωνο μαζί σου . Εγώ προσωπικά δεν έχω επηρεαστεί άπω in &out είμαι ο εαυτός μου ούτε το τι αμάξι έχω ούτε για το τι λεφτά έχω στη τράπεζα. είχα κάτι φίλους μου λέγανε κάθε λίγο εσύ ρε τι αμάξι θα παρ εις μιλάμε για κώλυμα η να σχολιασουνε να κακολογήσουν τον άλλο τούς έκοψα άπλα έμεινα χωρίς φίλους χε χε άπλα τώρα με λένε freak,weird τα ίδια σκ@τα έχω και γείτονες κουτσομπόληδες και γεμάτοι τα κεφάλια τους σκ@τα θα ασχοληθούν τι θα φορέσω και τι φιλους έχω .

Δημοσ.
(....) Επίσης, πόσο μίζερη μπορεί να είναι η ζωή μας, η οποία έχει φτάσει σε επίπεδα τέτοια, έτσι ώστε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης το τι φοράει ο καθέναςκαι δεν μπάινει στα κλαμπ?

Λοιπον ερεθίστικα τώρα.

Σου αρνήθηκαν την είσοδο Godian ?

Να η λύση :

wd2.jpg

και άσε μετά να τρέχουν στις μαφίες που τους πουλάνε προστασία για να ζητήσουνε τα ρέστα ! :lol:

Δημοσ.
Το ζήτημα είναι ότι αν πας στα τρέντι μπαράκι, το 80% των θαμώνων είναι γυναίκες, γιατί σε αυτές κυρίως περνάνε τέτοιου είδους κοινωνικά πρότυπα.

Αν πας σε ένα οποιοδήποτε μη τρέντι, θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.

αυτο ελεγα στο spoiler καλυτερα με το πουλι στο χερι παρα με ενα τετοιο κατσικι για γυναικα :P . Οσες απο αυτες που πανε σε αυτα τα μερη αξιζουνε (ξερω απο πρωτο χερι οτι το τουλαχιστον το 0,1% αξιζει) θα εχεις την ευκαιρια να τις γνωρισεις και σε κανα σοβαρο μερος.

Δημοσ.

Πω,πως μου τη σπάνε αυτοί που κράζουν τους clubbers και το παίζουν alternative ενώ το μόνο που ξέρουν είναι 5 τραγουδια των james στην καλύτερη.

Όποιος γουστάρει το clubbing καλά κάνει και το γουστάρει.Επίσης όποιος γουστάρει διαφορετικό τρόπο διασκέδασης πάλι καλά έκανε που τον επέλεξε.

Δημοσ.
Εγώ κατέληξα πως και οι δυο πλευρές είναι προβληματικές.

Το θέμα είναι ποιά θα διαλέξεις...

Πω,πως μου τη σπάνε αυτοί που κράζουν τους clubbers και το παίζουν alternative ενώ το μόνο που ξέρουν είναι 5 τραγουδια των james στην καλύτερη.

Όποιος γουστάρει το clubbing καλά κάνει και το γουστάρει.Επίσης όποιος γουστάρει διαφορετικό τρόπο διασκέδασης πάλι καλά έκανε που τον επέλεξε.

:-D

γαμώ τους 10 χαρακτήρες, το Caps Lock που "ξέχασα ενεργοποιημένο" και τα "greeklish" γαμώ

Δημοσ.
μήνυμα απο το παρελθόν!! time traveler!! :lol:

εννοώ.. οτι κατι τέτοια μας προβλημάτιζαν και πριν 20ετία, καπου το 1987-90.

Μετά τους Γαρδέλη, Ασίκη, Μιχαλόπουλο, και Φίνου, μας έτρωγε μια φαγούρα πώς θα είμαστε IN

μαλλον δεν παρουσίαστηκε καποια βελτίωση, ε;

:lol:

Και πανω απο ολα η καουμποικη η μποτα,καλογυαλισμενη.καλες εποχες...ε σειρα.;):rolleyes:

Δημοσ.

Γιατί, είναι οι James alternative; :lol:

Δημοσ.
Μωρέ να υπήρχε club ή bar που να βαράει trance κι εγώ θα ήμουν εκεί :P. Το θέμα είναι ότι το ρεπερτόριο όλων είναι ακριβώς το ίδιο (μια μεγάλη σούπα με οτιδήποτε είναι της μόδας), οπότε to hell να πάνε όλοι τους

Μεγιστε ξαναπεστο, δεν εχω βρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μαγαζι εδω Θεσσαλονικη που να παιζει πραγματικη trance μουσικη και ποσο μαλλον να διαφοροποιουνται τουλαχιστον μαγαζι με μαγαζι. Ολα ιδια και σε ολα ιδιος κοσμος

(στην γνωστη πατεντα που παει -> γυναικοπαρεες που το παιζουν ντιβες σχεδον ολες της παρεας και βγηκαν να δουν ποσσα βλεμματα θα τραβηξουν-> αντρες λιγουρηδες που ποδοκροτανε ρυθμικα το δεξι τους ποδι κρατωντας ποτακι και τους τρεχουν τα σαλια κοιτωντας τις απο πανω -> πουλ μουρ απο διαφορους και διαφορες που θελουν να κανουν επιδειξη πλουτου και αλλα τετοια τραγικα)

και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιοι να πηγαινουν σε 2-3 μαγαζια (που στην ουσια ειναι ιδια σε ολα τους).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...