Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε προσεχε το. τα πολυ ασπρα δερματα ειναι και τα πιο ευαισθητα

Απλά δε πατάω παραλία μεσημέρια γιατί στο τέταρτο καίγομαι, καλά για αντηλιακό, ομπρέλα δε το συζητώ, εννοούνται :P

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συμπαθάτεμε ρε κορίτσα, αλλά τόσες ώρες μας λέτε πόσο κοκέτες είστε και πόσο καλά ντύνεστε για να μας βάλετε παράδειγμα ένδυσης από τα H&M;;;

Δημοσ.
συμπαθάτεμε ρε κορίτσα, αλλά τόσες ώρες μας λέτε πόσο κοκέτες είστε και πόσο καλά ντύνεστε για να μας βάλετε παράδειγμα ένδυσης από τα H&M;;;

ποτε ειπαμε κατι τετοιο; και τι εχει το H&M πεταμενα στο δρομο τα βρισκω τα λεφτα νομιζεις για να αγοραζω βαμβακερα φορεματακια των 60 ευρω στα esprit? (που μοιαζουν και με ξεσκονοπανα)

Δημοσ.
Απλά δε πατάω παραλία μεσημέρια γιατί στο τέταρτο καίγομαι, καλά για αντηλιακό, ομπρέλα δε το συζητώ, εννοούνται :P

Γαλοπουλα ψημενη και εσυ ε?

Δημοσ.
Το μαύρισμα (για όσες δεν έχουν μαυριδερό δέρμα) είναι καλό μέχρι ενός σημείου αλλά κάποιες το γαμάνε, πάνε κάνουνε σολάριουμ και φαίνονται σα να έχουν πέσει σε λίμνη με σκατά.

Όσο για το ύψος, οι περισσότεροι προτιμάνε έτσι κι αλλιώς γυναίκες με ύψος πολύ μικρότερο από το δικό τους και έτσι πρέπει να είναι κατά τη γνώμη μου.

Εγώ προχτές πάντως που είχα βγει με μια κοπέλα 1,76 ήμανε μέσα στην καλή χαρά...

Δημοσ.
Εγώ προχτές πάντως που είχα βγει με μια κοπέλα 1,76 ήμανε μέσα στην καλή χαρά...

Μήπως είσαι 1.90+; :P Δε λέω, υπάρχουν και εξαιρέσεις και από όλα. Όσες 1.80+ που έχω δει εγώ όμως (από κοντά ε, μη μου πείτε για κάνα μοντέλο σε περιοδικό ξέρω 'γω) δε βγάζουν θηλυκότητα.

Το 1.76 είναι μεν μεγάλο για γυναίκα αλλά έτσι γενικά παραμένει σε νορμάλ επίπεδο, ειδικά αν ο άλλος έχει ένα άλφα ύψος. Τι σκάμε όμως, με τακούνι όλες ψηλές είναι, άρα ο καθένας βρίσκει ό,τι θέλει.

Δημοσ.
Γαλοπουλα ψημενη και εσυ ε?

Άστα να πάνε :shock:

---------- Προσθήκη στις 01:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ----------

Νομίζω ήρθε η ώρα για το λουκέτο.

Ε ναι η αλήθεια είναι ότι το ξεφτιλίσαμε λίγο το topic :devil:

Δημοσ.
ποτε ειπαμε κατι τετοιο; και τι εχει το H&M πεταμενα στο δρομο τα βρισκω τα λεφτα νομιζεις για να αγοραζω βαμβακερα φορεματακια των 60 ευρω στα esprit? (που μοιαζουν και με ξεσκονοπανα)

Προσωπικά υποστηρίζω τα συνοικιακά μαγαζιά, μία χαρά φορεματάκια βρίσκω και φτηνά :-D

Δημοσ.
Μήπως είσαι 1.90+; :P Δε λέω, υπάρχουν και εξαιρέσεις και από όλα. Όσες 1.80+ που έχω δει εγώ όμως (από κοντά ε, μη μου πείτε για κάνα μοντέλο σε περιοδικό ξέρω 'γω) δε βγάζουν θηλυκότητα.

Το 1.76 είναι μεν μεγάλο για γυναίκα αλλά έτσι γενικά παραμένει σε νορμάλ επίπεδο, ειδικά αν ο άλλος έχει ένα άλφα ύψος. Τι σκάμε όμως, με τακούνι όλες ψηλές είναι, άρα ο καθένας βρίσκει ό,τι θέλει.

1.76 και με πολύυυυυυυ μακριά ποδια :o :o :o

Σκάρτα 1.90 είμαι εγώ

Τι την θυμήθηκα πάλι, ζημιά θα μου κάνει... :lol:

φανταστείτε κορίτσια, ελάχιστο ντεκολτέ, παντελόνι, κι όμως τη σκέφτομαι συνέχεια από την Παρασκευή που βγήκαμε πρώτη φορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...