Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σαν την προτελευταία στα δεξιά ντύνομαι το βράδι, μία χαρά σεμνή δηλαδή. Φαίνεται πολύ ψεύτικο το πρόσωπο μου με το αντηλιακό με το χρώμα. Μαύρισμα χρειάζομαι ...

κι εγω αυτο το ροζ μπανισα και την διπλα με την χακι φορμα :-D. εγω πηρα ενα αντηλιακο τωρα που σου δινει εφε λαμψης χωρις να εχει χρυσοσκονες και αηδιες

---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ----------

Ενα φουστανάκι λίγο πιο πάνω από το γόνατο είναι μια χαρά πάντως.

αμα ειναι μεχρι το μισο μπουτι γινομαστε ξεκωλα; :mad:

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοντούλα ε?

Ε τι να κάνουμε, 1.70 είμαι.

---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ----------

Ενα φουστανάκι λίγο πιο πάνω από το γόνατο είναι μια χαρά πάντως.

Για τέτοιο ντύσιμο μιλάω εγώ , να μπορείς να κινηθείς και να κάτσεις σαν άνθρωπος κιόλας.

Δημοσ.
Έτσι θα κάνει μπάνιο ; Με τα ρούχα θα μπει;

Δεν νομιζω να ειπα τιποτα για μπανιο. Απλα για βραδυ στην εξοδο σου. Οσο για την φωτο που εβαλα απλα δεν βρηκα καλυτερη (δεν ηξερα πως να το ψαξω βασικα) και την ποσταρα καθαρα για το concept της ντυμενης χωρις να ειναι ξεκωλη. Αυτες που εβαλε η Ευα σαφως ειναι ποιο καλο δειγμα.

Δημοσ.
κι εγω αυτο το ροζ μπανισα και την διπλα με την χακι φορμα :-D. εγω πηρα ενα αντηλιακο τωρα που σου δινει εφε λαμψης χωρις να εχει χρυσοσκονες και αηδιες

Με τι δείκτη προστασίας; Π.μ. παρακαλώ για το αντηλιακό :-)

Δημοσ.
Σαν την προτελευταία στα δεξιά ντύνομαι το βράδι, μία χαρά σεμνή δηλαδή. Φαίνεται πολύ ψεύτικο το πρόσωπο μου με το αντηλιακό με το χρώμα. Μαύρισμα χρειάζομαι ...

Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες το μαυρισμένο δέρμα. Το πιο άσπρο προσδίδει μια αθωότητα και νεανικότητα. Άσε που με το πολύ μαύρισμα γερνάει το δέρμα και σε extreme καταστάσεις μοιάζεις τελικά με τσιγγανάκι. Γούστα, βέβαια, είναι αυτά :-)

Δημοσ.

μιλαν οι χηρες μιλαν κι οι παντρεμενες :P

μαζευονται ολοι οι 164 ποντοι μου

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ----------

Οχι βεβαια .

Δημοσ.
:fear: your fucking kiding me τουλαχιστον με το συγκεκριμενο

αυτο ειναι ντυμενο αλλα με βλεπουν κιολας

http://stylefrizz.com/img/matthew-williamson-h-and-m-collection-ss09.jpg

Ναι εχεις ποιο καλο δειγμα λογο γνωσης. Η δευτερη καθως κοιτα απο αριστερα ας πουμε ειναι ταυτοχρονα σεξυ και οχι ξεκωλο (τουλαχιστον στα ματια μου). Και την τριτη (παλι απο αριστερα) χαλαρα την κοιτουσα εξω παντως (και παραπανω αμα λαχει) οπως και με ολες της φωτο χωρις προβλημα. Γενικα θα τις προτιμουσα χαλαρα αρκετα περισσοτερο απο οποιαδηποτε ξεκωλη αλλα ειπαμε, εσεις αποφασιζετε αναλογα με τον τυπο αντρα που θελετε να σας προσεξει.

---------- Προσθήκη στις 22:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ----------

Βασικα στο μισο μπουτι ειναι η γραμμη μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.

Δημοσ.
Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες το μαυρισμένο δέρμα. Το πιο άσπρο προσδίδει μια αθωότητα και νεανικότητα. Άσε που με το πολύ μαύρισμα γερνάει το δέρμα και σε extreme καταστάσεις μοιάζεις τελικά με τσιγγανάκι. Γούστα, βέβαια, είναι αυτά :-)

Δε μαυρίζω τόσο εύκολα ούτε τόσο πολύ, λίγο χρώμα για να μη φαίνομαι χλωμή θέλω, μόνο κόκκινη γίνομαι :cry:

---------- Προσθήκη στις 01:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ----------

μιλαν οι χηρες μιλαν κι οι παντρεμενες :P

μαζευονται ολοι οι 164 ποντοι μου

Δεν το είπα σοβαρά , μία χαρά ύψος είναι το 1.60+ με 1.70 για τα ελληνικά δεδομένα ( για γυναίκες μιλάω)

Δημοσ.

Το μαύρισμα (για όσες δεν έχουν μαυριδερό δέρμα) είναι καλό μέχρι ενός σημείου αλλά κάποιες το γαμάνε, πάνε κάνουνε σολάριουμ και φαίνονται σα να έχουν πέσει σε λίμνη με σκατά.

Όσο για το ύψος, οι περισσότεροι προτιμάνε έτσι κι αλλιώς γυναίκες με ύψος πολύ μικρότερο από το δικό τους και έτσι πρέπει να είναι κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.
Δε μαυρίζω τόσο εύκολα ούτε τόσο πολύ, λίγο χρώμα για να μη φαίνομαι χλωμή θέλω, μόνο κόκκινη γίνομαι :cry:

---------- Προσθήκη στις 01:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ----------

Δεν το είπα σοβαρά , μία χαρά ύψος είναι το 1.60+ με 1.70 για τα ελληνικά δεδομένα ( για γυναίκες μιλάω)

ε προσεχε το. τα πολυ ασπρα δερματα ειναι και τα πιο ευαισθητα

---------- Προσθήκη στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:04 ----------

Ντάξει όλο αυτό το φαντεζί μου θυμίζει τσιγγαναριό από Ρωσσία. Κάτι σε μονόχρωμο δεν παίζει; Μαύρο ξέρω 'γω ;=ρ

καλοκαιριατικα μαυρα; πεθανε κανεις;:P

Δημοσ.

Μέχρι μισό μπούτι εκρίνουμε και μην ακούσετε κανέναν να σας πει το αντίθετο.

Είπαμε, όχι στα ξέκωλα ναι στην πχιότητα αλλά ΝΑΙ στη θυληκότητα.

Ακούστε τον μεγαλύτερο, ξέρει :P

---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ----------

Για τέτοιο ντύσιμο μιλάω εγώ , να μπορείς να κινηθείς και να κάτσεις σαν άνθρωπος κιόλας.

1.70?

1.55 νόμισα θα πεις

μια χαρούλα είσαι

Δημοσ.
Όσο για το ύψος, οι περισσότεροι προτιμάνε έτσι κι αλλιώς γυναίκες με ύψος πολύ μικρότερο από το δικό τους και έτσι πρέπει να είναι κατά τη γνώμη μου.

σωστό, αλλά απ' την ανάποδη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...