Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και μεσα στην θαλασσα απο βυζια θα κοιταξετε την ντυμενη; σαν να πηγαινεις λαικη και να παιρνεις την χτυπημενη ντοματα αντι για τις καλες :P

Οι υπόλοιπες είναι συνήθως χτυπημένες στον εγκέφαλο, οπότε παίζετε επί ίσους όρους :P

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά γενικά οι δικαιολογίες με αρρώστιες δε μου αρέσουν. Μία πρώην κολλητή παρίστανε ότι τραυλίζει με μεγάλη επιτυχία. Άλλο καλό που είχα κάνει με μία φίλη μου είναι να αρχίσουμε να μιλάμε γαλλικά και ότι δε καταλαβαίνουμε ούτε αγγλικά, ευτυχώς δεν πέσαμε σε κάποιον που να ήξερε γαλλικά :-D

:shock: κι αλλη ιδεα. πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο για ελλαδα.

Παιδιά και 'γω μια φορά είχα χτιστεί σε ένα ντουβάρι και γύρω-γύρω είχα βάλει νάρκες και καννίβαλους και κροκόδειλους και ηλεκτροφόρα σύρματα.

Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου την πέφτουνε κάτι μισοφαγωμένοι ακρωτηριασμένοι μαλάκες με εγκαύματα αντί για τα 3/10 που έχουν κάτι να συζητήσουν.

Δημοσ.
Ψεματα για ποια περιπτωση?

οτι οι νεες δεν θελουν δεσμευσεις:P @@ στους μεγαλους πουλαμε απλα αυτο το παραμυθι για να μην μας κατσικωθουν

---------- Προσθήκη στις 23:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:23 ----------

Παιδιά και 'γω μια φορά είχα χτιστεί σε ένα ντουβάρι και γύρω-γύρω είχα βάλει νάρκες και καννίβαλους και κροκόδειλους και ηλεκτροφόρα σύρματα.

Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου την πέφτουνε κάτι μισοφαγωμένοι ακρωτηριασμένοι μαλάκες με εγκαύματα αντί για τα 3/10 που έχουν κάτι να συζητήσουν.

για τις γυναικες ειναι το ποσοστο 3/10 :P

Δημοσ.
και μεσα στην θαλασσα απο βυζια θα κοιταξετε την ντυμενη; σαν να πηγαινεις λαικη και να παιρνεις την χτυπημενη ντοματα αντι για τις καλες :P

Μεγα λαθος, δεν ειπαμε να εισαι απεριποιητη ωστε να ξεχωριζεις με τον κακο τροπο. Στο λεω με το χερι στην καρδια οτι μεσα σε μια θαλασσα απο βυζια θα κοιταξω την ντυμενη ΠΡΩΤΗ οπως και ολοι οι αντρες της παρεας μου (ομοιδεατες). Βεβαια οπως ειπα, αναλογα τον τυπο αντρα που θελεις να προσελκυσεις-προκαλεσεις οποτε εσυ αποφασιζεις.

Δημοσ.
Να μην τα πεταξετε ολα εξω ας πουμε θα ηταν πολυ καλη ιδεα.

Αμάν πια δε τα πετάμε όλα έξω αλλά δε γίνεται να κυκλοφορούμε και σαν θεούσες.25 είμαι , πότε θα το βάλω το κοντό φόρεμα; ( άσε που δείχνω απαίσια με τα maxi) Το πιο μεγάλο σουξέ πάντως το έχω όταν κυκλοφορώ άβαφη με τα γυαλιά μυωπίας για να ψωνίσω στο supermarket ή κάτι τέτοιο και πολύ ντυμένη, είστε και περίεργοι τι να πω πια...

Δημοσ.
για τις γυναικες ειναι το ποσοστο 3/10 :P

Τότε πολύ απλά δεν ανήκετε σε αυτό το ποσοστό, τι να κάνουμε τώρα.

Αν εσείς δε συμβιβάζεστε με τα κυβικά σας, δε φταίει ο περίγυρος.

Δημοσ.
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά γενικά οι δικαιολογίες με αρρώστιες δε μου αρέσουν. Μία πρώην κολλητή παρίστανε ότι τραυλίζει με μεγάλη επιτυχία.

Οι δικαιολογίες με αρρώστιες έχουν πλάκα μέχρι να αρρωστήσεις όντως. Μετά απλά δεν αισθάνεσαι τύψεις αφού λες την αλήθεια.

Quoted For FUCKING Truth

Δημοσ.
Μεγα λαθος, δεν ειπαμε να εισαι απεριποιητη ωστε να ξεχωριζεις με τον κακο τροπο. Στο λεω με το χερι στην καρδια οτι μεσα σε μια θαλασσα απο βυζια θα κοιταξω την ντυμενη ΠΡΩΤΗ οπως και ολοι οι αντρες της παρεας μου (ομοιδεατες). Βεβαια οπως ειπα, αναλογα τον τυπο αντρα που θελεις να προσελκυσεις-προκαλεσεις οποτε εσυ αποφασιζεις.

ντυμενη ποσο; :P

---------- Προσθήκη στις 23:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ----------

Αμάν πια δε τα πετάμε όλα έξω αλλά δε γίνεται να κυκλοφορούμε και σαν θεούσες.25 είμαι , πότε θα το βάλω το κοντό φόρεμα; ( άσε που δείχνω απαίσια με τα maxi) Το πιο μεγάλο σουξέ πάντως το έχω όταν κυκλοφορώ άβαφη με τα γυαλιά μυωπίας για να ψωνίσω στο supermarket ή κάτι τέτοιο και πολύ ντυμένη, είστε και περίεργοι τι να πω πια...

ελα μου ντε;θεικη ατακα που ακουσα απο αντρα μια μερα που φοραγα ασπρομαυρο ριγε φορεμα "ζεβρα θα σε κανω" και μετα ετρεγα να μαθω τι σκατα σημαινει αυτο.

περιεργοι παντως δεν τους βρισκεις πουθενα. μην βαφεσαι τοσο πολυ, ε βαψου λιγο πως εισαι ετσι :P

Δημοσ.
:shock: κι αλλη ιδεα. πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο για ελλαδα.

E πιάνουν και τόπο τα λεφτά που έχουν δώσει οι γονείς για ξένες γλώσσες. Μπορεί να πήρα ένα DELF με το ζόρι αλλά τα κάνω απόσβεση τώρα τα λεφτά. Φαντάσου εσύ που θα τα μιλάς και καλύτερα τα γαλλικά πόσο πιο πειστική θα είσαι.:-D

Δημοσ.
E πιάνουν και τόπο τα λεφτά που έχουν δώσει οι γονείς για ξένες γλώσσες. Μπορεί να πήρα ένα DELF με το ζόρι αλλά τα κάνω απόσβεση τώρα τα λεφτά. Φαντάσου εσύ που θα τα μιλάς και καλύτερα τα γαλλικά πόσο πιο πειστική θα είσαι.:-D

εγω δεν εχω κανενα χαρτι, αλλα επειδη εχω ανεση ειναι ψαρωτικο :lol:

Δημοσ.

περιεργοι παντως δεν τους βρισκεις πουθενα. μην βαφεσαι τοσο πολυ, ε βαψου λιγο πως εισαι ετσι :P

Πραγματικά δεν τους πιάνεις πουθενά :lol:

Δημοσ.

Δεν σημαινει ντε και καλα πως αυτη που εχει τα βυζια εξω ειναι καλυτερη απο αυτη που δεν τα εχει.Μπορεις πολυ ευκολα απο το μαγιο να συγκρινεις.

Επισης εχοντας τα βυζια εξω περνας αλλα μηνυματα.Θα σε θεωρησουν πουτανακι με λιγα λογια.

PS οταν λετε βυζια εξω ενοειτε topless φανταζομαι.Και οταν λετε ντυμενη ενοειτε με μαγιο? Η μηπως οχι?Μπερδευτηκα:eek:

Δημοσ.

Εύα είναι αυτό που λέμε θα σε κάνω ίσα με ένα άλογο. Τέτοια φάση. Απλά με ρίγες. Και στο κρεβάτι έτσι. Το άλλο είναι με ξύλο.

Δημοσ.

ε βαψου λιγο πως εισαι ετσι :P

Εγώ στην κοπέλα μου λέω πάντα το αντίθετο :P

Και πραγματικά βάφεται και ελαφριά και σπάνια.

Δημοσ.

Καθολου περιεργοι δεν ειμαστε, απλα ειμαστε 2 στρατοπεδα αντρων με διαφορετικες προτιμησεις. Ευκολο να καταλαβεις ποιος ανηκει που (το ειπες και μονη σου αλλωστε).

Το μπολτ απλα για να καταλαβεις οτι ειμαστε πολλοι αυτοι που εχουμε "αγανακτησει" με τις ξεκωλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...