d3monhunter Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 για να εισαι in:ακούς την ίδια μουσική με τους άλλους/αυτά που παίζουν τα ραδιόφωνα και τα "clubakia". Δεν παίζει ρολο αν δεν σου αρέσει, αυτά ακούει ο κόσμος Kαι αν σου αρεσει οντως? πρέπει να γραφεις σαν καραγκιόζης στα μηνύματα σουνα έχεις τα ίδια γούστα, η μοναδικότητα δεν είναι σωστό. Και να εχεις i phone πηγαίνεις σε μέρη απλά για να πεις ότι πηγες. Μεγάλος dj έρχεται? Βουρ και πήγαμε, και όταν σε ρωτήσουνε θα πεις "τα σπάσε"να κανεις λιστες σαν και αυτη, oh wait... Εαν οντως σου αρεσει??? Γενικα πλεον οι κοινωνια εχει γινει γτπ.Μονο υλικα πραγματα μετρανε πια και οχι αυλα.Συμφωνειται?
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές ήδη, γιατί να θέλεις να είσαι in; Είναι πολύ πιο in να είσαι out. Αν και εξαιτίας αυτού, το να είσαι out, καταντάει να είσαι in. Αλλά ποιος θέλει να είναι in; Άρα καλύτερα να είσαι out, μ' έναν τρόπο ιδιαίτερο, που δεν είσαι in. Ah f<beep>k it. Just be yourself... Γαματο ....
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Kαι αν σου αρεσει οντως? Και να εχεις i phone Εαν οντως σου αρεσει??? Γενικα πλεον οι κοινωνια εχει γινει γτπ.Μονο υλικα πραγματα μετρανε πια και οχι αυλα.Συμφωνειται? Το να σου αρεσει ξαφνικα και χωρις λογο ειναι το τραγικο. Δεν γινετε να ακους rnb και η βανδη και να στην σπανε τα μπλιμπλικια και μετα να σου αρεσει ο armin και η trance...
Praetorianos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Είστε πολύ πίσω. Τώρα για να είσαι in πρέπει να κράζεις αυτούς που προσπαθούν να γίνουν in, πρέπει να το παίζεις alternative. Όταν σε ρωτάνε μέρη που διασκεδάζεις δεν λες το Villa Mercedes πχ, λες "περνάω από το Villa να δω τι παίζει αλλά επειδή γίνεται της πουτ@νας και δεν τα αντέχω εγώ αυτά τα ζωάδια φεύγω και πάω σε ένα ψαγμένο μαγαζί στην Τρεχαγυρευοπούλου που παίζει ψαγμένη underground μουσική".
john2gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 1000 φορές μικρά μπαράκια που είναι και πιο άμεσος ο κόσμος και πιο άνετα είσαι και καλύτερα περνάς και μπορείς να επιλέξεις και καλύτερα το είδος της μουσικής που θα πας να ακούσεις. Μωρέ να υπήρχε club ή bar που να βαράει trance κι εγώ θα ήμουν εκεί . Το θέμα είναι ότι το ρεπερτόριο όλων είναι ακριβώς το ίδιο (μια μεγάλη σούπα με οτιδήποτε είναι της μόδας), οπότε to hell να πάνε όλοι τους
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 χαχαχαχ συμφωνω μαζι σας αλλα απο κατι τετοιους ζω εγω... ειναι τα πιο ευκολα θυματα που για να πουλησουν μουρη ειναι ικανοι να χαλασουν περισσοτερα λεφτα απ'οτι θα εδιναν σε εναν γιατρο! ουτε γιατρος δε συμφερει να γινεις σημερα ---------- Προσθήκη στις 15:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ---------- Μωρέ να υπήρχε club ή bar που να βαράει trance κι εγώ θα ήμουν εκεί υπαρχουν....
john2gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 υπαρχουν.... Αθήνα, ίσως. Ηράκλειο, nope (λες να αλλάξω πόλη για να ακούω σκιας μουσική σε bar; )
d3monhunter Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μωρέ να υπήρχε club ή bar που να βαράει trance κι εγώ θα ήμουν εκεί . Το θέμα είναι ότι το ρεπερτόριο όλων είναι ακριβώς το ίδιο (μια μεγάλη σούπα με οτιδήποτε είναι της μόδας), οπότε to hell να πάνε όλοι τους Εσυ πρεπει να εισαι θαμωνας του blend...
F20C Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικά όλα αυτά για να βρεις να ρίξεις κανένα γκομενάκι και να πουλήσεις μούρη.Να δικαιολογήσεις κάπως τα υπερβολικά χρήματα που χάλασες για ρούχα δηλαδή.Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογίες είναι.Το μόνο που μπορώ να δω σαν καλή δικαιολογία αλλά και πάλι είναι σπάνια τα άτομα που όντως τους συμβαίνει αυτό είναι το να έχει κανένα καλό πάρτι και να γουστάρεις τόσο πολύ τη μουσική.Που και πάλι από τους 10 που την λένε και αυτή τη δικαιολογία ο μισός και αν την εννοεί πραγματικά. Μα όλα για το μπλουζάκι γίνονται....
d3monhunter Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικά όλα αυτά για να βρεις να ρίξεις κανένα γκομενάκι και να πουλήσεις μούρη.Να δικαιολογήσεις κάπως τα υπερβολικά χρήματα που χάλασες για ρούχα δηλαδή.Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογίες είναι.Το μόνο που μπορώ να δω σαν καλή δικαιολογία αλλά και πάλι είναι σπάνια τα άτομα που όντως τους συμβαίνει αυτό είναι το να έχει κανένα καλό πάρτι και να γουστάρεις τόσο πολύ τη μουσική.Που και πάλι από τους 10 που την λένε και αυτή τη δικαιολογία ο μισός και αν την εννοεί πραγματικά.τον πρώτο από τους λόγους που είπα πάνω.Μόνο τα καλοκαιρινά beach club είναι αναπόφευκτα πλέον και συνεχίζω να τα τιμώ.Τα υπόλοιπα όλα φωτιά να πέσει να τα κάψει.1000 φορές μικρά μπαράκια που είναι και πιο άμεσος ο κόσμος και πιο άνετα είσαι και καλύτερα περνάς και μπορείς να επιλέξεις και καλύτερα το είδος της μουσικής που θα πας να ακούσεις. Δυστυχως ολα για το μ _ _ _ ι γινονται, ασε κιολας που για να ριξεις καμια σε αυτα τα μαγαζια πρεπει να εχεις porsche το λιγοτερο η ο πατερας σου να ειναι εφοπλιστης. Εχουν ξεφτιλιστει τα πραγματα ρεεε
katz Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Είστε πολύ πίσω. Τώρα για να είσαι in πρέπει να κράζεις αυτούς που προσπαθούν να γίνουν in, πρέπει να το παίζεις alternative. Όταν σε ρωτάνε μέρη που διασκεδάζεις δεν λες το Villa Mercedes πχ, λες "περνάω από το Villa να δω τι παίζει αλλά επειδή γίνεται της πουτ@νας και δεν τα αντέχω εγώ αυτά τα ζωάδια φεύγω και πάω σε ένα ψαγμένο μαγαζί στην Τρεχαγυρευοπούλου που παίζει ψαγμένη underground μουσική". ΧΑΧΑΧΑ!!Σωστοοοοοοοοοοοςς
Adon1s Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 να προσθεσω οτι για να εισαι ΙΝ πρεπει να πας στο Villa Mercedes στην Αθηνα ή στο Vogue στην Θεσσαλονικη με 5-6 ατομα και 3-4 γκομενες,να ξεσκιστεις στις φοτο και την αλλη μερα να κανεις αλμπουμ στο facebook με τιτλο πχ "Vogue 20/5/2010 ta cpacame ! " και θα εχεις ανεβασει μεχρι και το αδειο μπουκαλι του νερου και το κλασσικο,εναν τυπα να καθετε με το μπουκαλι στο χερι χαμογελαστος δειχνοντας οτι για αλλη μια φορα τα εσπασε και ηπιε.....
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ..εγώ αναρωτιέμαι , υπάρχει ακόμα αυτό το facecontrol σε Γκλάμπς; ?? Υπάρχουν ακόμα τέτοια μαγαΖά ; Ω ναι υπάρχει. Σε γενέθλια φίλου μου το καλοκαίρι τα οποία το έκανε στο μαγαζί που έχει ο Κανάκης δεν αφήσαν έναν απο την παρέα να μπει γιατί φορούσε φανελάκι. Γιατί δηλαδή το φανελάκι αποτελεί ταμπού για τον πορτιέρη και δεν το θέλει μέσα στο μαγαζί? Θα χαλάσει η αισθητική του μαγαζιού? Οι θαμώνες δεν θα μπορούν να κοιτάξουν όπου θέλουν γιατί αν πέσει το μάτι τους πάνω στο φανελάκι θα χαλαστούν? Θα πουν τώρα μερικοί: Μα καλά, κι αυτός γιατί ήρθε με το φανελάκι? Για να προκαλέσει? Και απαντώ: Προσβάλει κανέναν? Γυμνός μια φορά δεν ήρθε. Εγώ θέλω να έρθω με βερμούδα κόκκινη και παπούτσι κίτρινο που δεν πάνε μεταξύ τους. Τι θα γίνει τώρα? Αν το μαγαζί δεν είχε κόσμο, πάλι δεν θα με άφηνες να μπω? Επίσης, πόσο μίζερη μπορεί να είναι η ζωή μας, η οποία έχει φτάσει σε επίπεδα τέτοια, έτσι ώστε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης το τι φοράει ο καθέναςκαι δεν μπάινει στα κλαμπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.