Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα άμα μου το 'λεγε γκόμενα αυτό, θα της έλεγα ότι εχω γκόμενα ανθυπολοχαγό του Πεζικού. Ευκαιρία λοιπόν να γνωριστούνε οι καϊλες οι δυο τους και να τα βρούμε μεταξύ μας. Ε Ε Ε ε..πείτε κεντάω.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από ψεματάκια, εγώ θα προτιμούσα κάτι σε ΣΜΝ. Much more fun και ο άλλος θα γινόταν καπνός σε χρόνο dt.

οντως τωρα που το λες. :lol: καποια στιγμη θα το δοκιμασω.

Δημοσ.
Καλά έκανε πες, το θέμα είναι το τι μπορεί να σκεφτεί μέσα σε μια σχέση που κρατάει και περισσότερο, αν σε ένα σύντομο -φαντάζομαι- χρονικό διάστημα σκέφτηκε κάτι τέτοιο.

Widow, γράψε κάνα σενάριο και στείλε το σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μπορεί να κονομήσεις, που ξέρεις.

Θα το σκεφτώ σοβαρά :lol: :lol:

Δημοσ.

insomniaK χαραμιζεσαι το ξερεις???? αμα ελεγες κατι τετοιο σε μενα θα ειχα πεθανει στο γελιο!!! δεν υπηρχε περιπτωση.... :lol:

Δημοσ.
Να πάνε να την πέσουν στις συνομίληκες τους τότε .:-)

Την πεφτουν αλλα αυτες που δεν θελουν παραπανω δεσμευσεις ειναι υπερβολικα λιγες γι αυτο και προτιμουν το σιγουρο πραγμα στις νεοτερες που ισχυει το ακριβως αντιθετο. βλεπεις ακουνε παντου οτι οι νεοτερες θελουν απλα "να περνανε καλα" και οσο παει. No strings attached.

Δημοσ.
Ποιο είναι το καλοστημένο ψέμα;;;

Εμένα, αν μου το έλεγε κοπέλα αυτό, θα της έλεγα ότι μου αρέσουν τα αγόρια με στολή και να κάνουμε τρίο, αφού πρώτα εξασκούμασταν τα δυο μας μέχρι να γυρίσει από ταξίδι!!!

αντα να το σκεφτει ολο αυτο ο παππους :P

Δημοσ.
Έτσι ρε bro, πάμε!

Μα δε μπορώ ρε, ειδικά το πρώτο ποστ, ΕΠΕΙΔΗ είναι από τη γουήντο που τη θεωρώ έξυπνη και ρεαλίστρια, δεν υπάρχει ρε. "Ποιανού είναι το πρόβλημα που δε πέφτετε στις 3/10 που έχετε πράγματα να συζητήσετε;" ΣΟΒΑΡΑ;

Δημοσ.
Την πεφτουν αλλα αυτες που δεν θελουν παραπανω δεσμευσεις ειναι υπερβολικα λιγες γι αυτο και προτιμουν το σιγουρο πραγμα στις νεοτερες που ισχυει το ακριβως αντιθετο. βλεπεις ακουνε παντου οτι οι νεοτερες θελουν απλα "να περνανε καλα" και οσο παει. No strings attached.

ποιος διαδιδει τετοια ψεμματα;

Δημοσ.
Από ψεματάκια, εγώ θα προτιμούσα κάτι σε ΣΜΝ. Much more fun και ο άλλος θα γινόταν καπνός σε χρόνο dt.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά γενικά οι δικαιολογίες με αρρώστιες δε μου αρέσουν. Μία πρώην κολλητή παρίστανε ότι τραυλίζει με μεγάλη επιτυχία. Άλλο καλό που είχα κάνει με μία φίλη μου είναι να αρχίσουμε να μιλάμε γαλλικά και ότι δε καταλαβαίνουμε ούτε αγγλικά, ευτυχώς δεν πέσαμε σε κάποιον που να ήξερε γαλλικά :-D

Δημοσ.
Να μην τα πεταξετε ολα εξω ας πουμε θα ηταν πολυ καλη ιδεα.

και μεσα στην θαλασσα απο βυζια θα κοιταξετε την ντυμενη; σαν να πηγαινεις λαικη και να παιρνεις την χτυπημενη ντοματα αντι για τις καλες :P

Δημοσ.
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά γενικά οι δικαιολογίες με αρρώστιες δε μου αρέσουν. Μία πρώην κολλητή παρίστανε ότι τραυλίζει με μεγάλη επιτυχία. Άλλο καλό που είχα κάνει με μία φίλη μου είναι να αρχίσουμε να μιλάμε γαλλικά και ότι δε καταλαβαίνουμε ούτε αγγλικά, ευτυχώς δεν πέσαμε σε κάποιον που να ήξερε γαλλικά :-D

:shock: κι αλλη ιδεα. πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο για ελλαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...