Höfdingadrapa Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εμένα άμα μου το 'λεγε γκόμενα αυτό, θα της έλεγα ότι εχω γκόμενα ανθυπολοχαγό του Πεζικού. Ευκαιρία λοιπόν να γνωριστούνε οι καϊλες οι δυο τους και να τα βρούμε μεταξύ μας. Ε Ε Ε ε..πείτε κεντάω.
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Από ψεματάκια, εγώ θα προτιμούσα κάτι σε ΣΜΝ. Much more fun και ο άλλος θα γινόταν καπνός σε χρόνο dt. οντως τωρα που το λες. καποια στιγμη θα το δοκιμασω.
black_widow Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλά έκανε πες, το θέμα είναι το τι μπορεί να σκεφτεί μέσα σε μια σχέση που κρατάει και περισσότερο, αν σε ένα σύντομο -φαντάζομαι- χρονικό διάστημα σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Widow, γράψε κάνα σενάριο και στείλε το σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μπορεί να κονομήσεις, που ξέρεις. Θα το σκεφτώ σοβαρά :lol:
StrEaMLiNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΥΛΟΠΙΤΙΑΖΑΤΕ. Έτσι ρε bro, πάμε!
otherside88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 insomniaK χαραμιζεσαι το ξερεις???? αμα ελεγες κατι τετοιο σε μενα θα ειχα πεθανει στο γελιο!!! δεν υπηρχε περιπτωση....
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 υπάρχει ειλικρινής λογιστής; είναι πιο εύστοχο, νομίζω.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Να πάνε να την πέσουν στις συνομίληκες τους τότε . Την πεφτουν αλλα αυτες που δεν θελουν παραπανω δεσμευσεις ειναι υπερβολικα λιγες γι αυτο και προτιμουν το σιγουρο πραγμα στις νεοτερες που ισχυει το ακριβως αντιθετο. βλεπεις ακουνε παντου οτι οι νεοτερες θελουν απλα "να περνανε καλα" και οσο παει. No strings attached.
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ποιο είναι το καλοστημένο ψέμα;;; Εμένα, αν μου το έλεγε κοπέλα αυτό, θα της έλεγα ότι μου αρέσουν τα αγόρια με στολή και να κάνουμε τρίο, αφού πρώτα εξασκούμασταν τα δυο μας μέχρι να γυρίσει από ταξίδι!!! αντα να το σκεφτει ολο αυτο ο παππους
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 να βγουμε να απαγγελουμε ποιηση στην πιστα; Να μην τα πεταξετε ολα εξω ας πουμε θα ηταν πολυ καλη ιδεα.
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Έτσι ρε bro, πάμε! Μα δε μπορώ ρε, ειδικά το πρώτο ποστ, ΕΠΕΙΔΗ είναι από τη γουήντο που τη θεωρώ έξυπνη και ρεαλίστρια, δεν υπάρχει ρε. "Ποιανού είναι το πρόβλημα που δε πέφτετε στις 3/10 που έχετε πράγματα να συζητήσετε;" ΣΟΒΑΡΑ;
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Την πεφτουν αλλα αυτες που δεν θελουν παραπανω δεσμευσεις ειναι υπερβολικα λιγες γι αυτο και προτιμουν το σιγουρο πραγμα στις νεοτερες που ισχυει το ακριβως αντιθετο. βλεπεις ακουνε παντου οτι οι νεοτερες θελουν απλα "να περνανε καλα" και οσο παει. No strings attached. ποιος διαδιδει τετοια ψεμματα;
black_widow Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Από ψεματάκια, εγώ θα προτιμούσα κάτι σε ΣΜΝ. Much more fun και ο άλλος θα γινόταν καπνός σε χρόνο dt. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά γενικά οι δικαιολογίες με αρρώστιες δε μου αρέσουν. Μία πρώην κολλητή παρίστανε ότι τραυλίζει με μεγάλη επιτυχία. Άλλο καλό που είχα κάνει με μία φίλη μου είναι να αρχίσουμε να μιλάμε γαλλικά και ότι δε καταλαβαίνουμε ούτε αγγλικά, ευτυχώς δεν πέσαμε σε κάποιον που να ήξερε γαλλικά
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Να μην τα πεταξετε ολα εξω ας πουμε θα ηταν πολυ καλη ιδεα. και μεσα στην θαλασσα απο βυζια θα κοιταξετε την ντυμενη; σαν να πηγαινεις λαικη και να παιρνεις την χτυπημενη ντοματα αντι για τις καλες
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ποιος διαδιδει τετοια ψεμματα; Ψεματα για ποια περιπτωση?
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά γενικά οι δικαιολογίες με αρρώστιες δε μου αρέσουν. Μία πρώην κολλητή παρίστανε ότι τραυλίζει με μεγάλη επιτυχία. Άλλο καλό που είχα κάνει με μία φίλη μου είναι να αρχίσουμε να μιλάμε γαλλικά και ότι δε καταλαβαίνουμε ούτε αγγλικά, ευτυχώς δεν πέσαμε σε κάποιον που να ήξερε γαλλικά κι αλλη ιδεα. πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο για ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.