Praetorianos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ποια cote d'or ειπαμε σου αρεσει; μια ασπρη; Ναι, άμα σου ζητήσω να μου κρατάς μία την επόμενη φορά τι θα πάρω? Ελπίζω όχι τα παρακάτω: στητα,κρεμασμενα, σακουλιασμενα τριχωτα κτλ Εν τω μεταξύ είχα μπροστά μου μια απίστευτη παγωτάρα και τώρα δεν μου κάνει όρεξη να τη φάω με τις περιγραφές σου. Να σου κρεμάσουν ρε μέχρι να μου φέρεις την cote d'or
black_widow Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 7 στις 10. Δεν έχετε παιδεία κατ' αρχήν. Τα ενδιαφέροντα σας κατα 99% περιορίζονται γύρω απο το σεξ. Δεν έχουμε τίποτα σοβαρό να συζητήσουμε μαζί σας. Ας δεχτούμε ότι τα ποσοστά είναι αυτά που λες. Ποιανού είναι το πρόβλημα που δε πέφτετε στις 3/10 που έχετε πράγματα να συζητήσετε;
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Το ότι είστε αρραβωνιασμένες με αξιωματικούς του ναυτικού.
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ναι, άμα σου ζητήσω να μου κρατάς μία την επόμενη φορά τι θα πάρω? Ελπίζω όχι τα παρακάτω: Εν τω μεταξύ είχα μπροστά μου μια απίστευτη παγωτάρα και τώρα δεν μου κάνει όρεξη να τη φάω με τις περιγραφές σου. Να σου κρεμάσουν ρε μέχρι να μου φέρεις την cote d'or ποσα δινεις;
black_widow Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Φανταστείτε δηλαδή τι ψέματα μπορούν να σκαρφιστούν ενώ είναι σε μία σχέση. Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις κράζουν οι άλλοι. Δε με ξέρεις και από χτες για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
StrEaMLiNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αφου δεν την κοπαναγε αλλιως τι να ελεγε; οτι ειναι λεσβια για να κολλησει ακομα χειροτερα; Καλά έκανε πες, το θέμα είναι το τι μπορεί να σκεφτεί μέσα σε μια σχέση που κρατάει και περισσότερο, αν σε ένα σύντομο -φαντάζομαι- χρονικό διάστημα σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Widow, γράψε κάνα σενάριο και στείλε το σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μπορεί να κονομήσεις, που ξέρεις.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ας δεχτούμε ότι τα ποσοστά είναι αυτά που λες. Ποιανού είναι το πρόβλημα που δε πέφτετε στις 3/10 που έχετε πράγματα να συζητήσετε; Στο οτι δεν κανετε την παρουσια σας αισθητη με καποιο τροπο και εισαστε και εσεις μεσα σε αυτες που τα πετανε ολα εξω για να κανετε και εσεις αισθηση εστω και με τον λαθος τροπο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Το ότι είστε αρραβωνιασμένες με αξιωματικούς του ναυτικού. Respect...αλλά αυτά είναι δικαιολογίες για τους γεροξούριδες.
StrEaMLiNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δε με ξέρεις και από χτες για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Κακώς παρεξηγήθηκες, εγώ γέλασα αρκετά με τον αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού. Κατά τα άλλα, το εξηγώ παραπάνω που απαντώ στην eva.
otherside88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εν τω μεταξύ είχα μπροστά μου μια απίστευτη παγωτάρα και τώρα δεν μου κάνει όρεξη να τη φάω με τις περιγραφές σου. Να σου κρεμάσουν ρε μέχρι να μου φέρεις την cote d'or ξενερωσες εεε Praetoriane!!! :lol: καλη ορεξη τωρα!!:p
black_widow Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Γουιντου αυτοι ειναι της "παλιας" σχολης. Ειναι της νοοτροπιας οτι "καστρο ειναι και θελει πολιορκια για να πεσει γι αυτο και το παιζει δυσκολη". Να πάνε να την πέσουν στις συνομίληκες τους τότε .
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλά έκανε πες, το θέμα είναι το τι μπορεί να σκεφτεί μέσα σε μια σχέση που κρατάει και περισσότερο, αν σε ένα σύντομο -φαντάζομαι- χρονικό διάστημα σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Widow, γράψε κάνα σενάριο και στείλε το σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μπορεί να κονομήσεις, που ξέρεις. αχουυυ τι βλακειες ακουω. αυτη την αντρικη λογικη περι ψεμματων δεν την καταλαβα ποτε.... ειπε ενα ψεμματακι η κοπελα καλοστημενο σε καποιον που ουτε τον ξερει ουτε την ενδιαφερει και στην τελικη δεν θα εχει κανεναν αντικτυπο. αυτο ομως δεν συνεπαγεται οτι λεει ψεμματα αβερτα και μαλιστα στην σχεση της ---------- Προσθήκη στις 23:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:14 ---------- Στο οτι δεν κανετε την παρουσια σας αισθητη με καποιο τροπο και εισαστε και εσεις μεσα σε αυτες που τα πετανε ολα εξω για να κανετε και εσεις αισθηση εστω και με τον λαθος τροπο. να βγουμε να απαγγελουμε ποιηση στην πιστα;
StrEaMLiNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Από ψεματάκια, εγώ θα προτιμούσα κάτι σε ΣΜΝ. Much more fun και ο άλλος θα γινόταν καπνός σε χρόνο dt.
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ποιο είναι το καλοστημένο ψέμα;;; Εμένα, αν μου το έλεγε κοπέλα αυτό, θα της έλεγα ότι μου αρέσουν τα αγόρια με στολή και να κάνουμε τρίο, αφού πρώτα εξασκούμασταν τα δυο μας μέχρι να γυρίσει από ταξίδι!!!
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δε με ξέρεις και από χτες για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΥΛΟΠΙΤΙΑΖΑΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.