Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως ακριβως αγωνιζεσαι για το μελλον το παιδιων σου αναλυοντας στην καφετερια τον γιωραγακη/κωστακη κτλ; και απεχοντας απο καθε ειδους πρακτικης και συνειδητης προσπαθειας;

γισ την οικονομικη κριση μια χαρα γνωμη εχουμε

Καλα σε αυτο συμφωνω με την καφετερια δεν λυνεις τιποτα.Οσο για την οικονικη κριση μια χαρα γνωμη εχετε.Καταλαβαινεις οτι δεν απευθυνομαι σε ολες απλα σε ενα ποσοστο των γυναικων που συνεχεια μεγαλωνει και πιστεψε με ειναι ηδη πολυ μεγαλο.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως ακριβως αγωνιζεσαι για το μελλον το παιδιων σου αναλυοντας στην καφετερια τον γιωραγακη/κωστακη κτλ; και απεχοντας απο καθε ειδους πρακτικης και συνειδητης προσπαθειας;

γισ την οικονομικη κριση μια χαρα γνωμη εχουμε

Από την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων ξεκινάνε όλα ;)

Όσο για την οικονομική κρίση, πιστεύω πως οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν καθόλου άποψη (το "φτου, φέτος θα αγοράσω λιγότερα ρούχα" δεν μετράει σαν άποψη παρεπιπτόντως :P )

Δημοσ.
ε βγειτε χωρις μπλουζα... δεν λεμε κατι απλα κραταμε τις ανασες μας:o αμα εχετε το καταληλο σωμα δλδ :P

To ευτυχημα με εσας τις γυναικες ειναι αυτα που θεωρουμε εμεις σεξυ και αξιοπροσεκτα πανω σας (και αυτα που βγαζετε φατσα φορα) δεν χρειαζονται "δουλεια" για να γινουν χωρια του οτι υπαρχουν αντρες απο ολες τις καστες που να θεωρουν σεξυ καθε λογης γυναικα εκει εξω (απο την ποιο πατσαβουροχοντρη ως το μοντελο-βιτρινα). Ετσι το εχετε "ευκολο" οτι και να γινει, παντα θα βρειτε τον θαυμαστη/ες σας. Ακριβως το αντιθετο με εμας δηλαδη. Γι αυτο και τα καλοκαιρια ειναι -παντα- ποιο δυσκολα για εμας.

Δημοσ.
Ναι δεν το ξεκίνησες με αυτή την έννοια όμως, μετά έκαμες την κωλοτούμπα ;)

Μαλακομαγνήτης δεν υπάρχει, είναι μια έννοια που την ανακαλύπτουν οι κοπέλες κυρίως, αν και όχι σε αποκλειστικότητα, στην ηλικία που οι ορμόνες και το πουλί τους βαράνε τσιγκολελέτες οπότε κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν αυτή την φάση που τα θέλουν όλα και τίποτα την ίδια στιγμή.

Γαμώτο, έπεσα κι εγώ για λίγο στην παγίδα να το πιάσω ολίγον σοβαρότερα απ' ότι πρέπει, συνεχίστε :P

evabb και otherside88 να ξέρετε ότι χωρίς εσάς θα ήταν ένα ακόμα thread του σωρού, απογειώστε το όπως του αξίζει :P

ποια cote d'or ειπαμε σου αρεσει; μια ασπρη; :P

που να παθεις αλλεργια σ αυτη:devil:

Δημοσ.
To ευτυχημα με εσας τις γυναικες ειναι αυτα που θεωρουμε εμεις σεξυ και αξιοπροσεκτα πανω σας (και αυτα που βγαζετε φατσα φορα) δεν χρειαζονται "δουλεια" για να γινουν χωρια του οτι υπαρχουν αντρες απο ολες τις καστες που να θεωρουν σεξυ καθε λογης γυναικα εκει εξω (απο την ποιο πατσαβουροχοντρη ως το μοντελο-βιτρινα). Ετσι το εχετε "ευκολο" οτι και να γινει, παντα θα βρειτε τον θαυμαστη/ες σας. Ακριβως το αντιθετο με εμας δηλαδη. Γι αυτο και τα καλοκαιρια ειναι -παντα- ποιο δυσκολα για εμας.

Ναι, αλλά εμείς δεν δίνουμε και τόσο σημασία σε αυτά. Εγώ πχ το καλοκαίρι θα πάρω την κοιλούμπα μου μαζί και θα πάω παραλία :P

Δημοσ.

Praetoriane κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε.... :P:p

tolis_01 αν ειναι για να δροσιστεις βγαλτα... εμεις δεν εχουμε προβλημα αν ειναι καλαισθητα... εεε ευα??? εχουμε???? :P:p

Δημοσ.
να την πεφταν μονο οταν ειμαστε σαν πολυελαιοι καλα θα ηταν :P

επισης γτ και οχι να τους πεις θα πιστεψουν οτι εχουν ελπιδες και θα συνεχισουν να μιλανε; αυτο ειναι το χειροτερο οχι το οτι ηρθε για το καμακι αλλα το οτι δεν καταλαβενει ποτε πρεπει να φυγει. επισης μην μπερδευετε την ευγενεια με το πεσιμο. ενα πραμα να ρωτησω αντρα σε κλασματα δευτερολεπτου εχει αλλαξει υφος και βλεμα. δλδ ειναι απιστευτο.

Πες τα ρε Εύα. Εδώ σε έναν επειδή δεν έλεγε να καταλάβει ότι δε γουστάρω στο τέλος αναγκάστηκα να του πω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με έναν του πολεμικού ναυτικού και ότι έλειπε σε ταξίδι και ότι είναι πολύ ζηλιάρης και ότι δέρνει όποιον μου την πέφτει και έτσι. Μόλις άκουσε αρραβωνιασμένη εκεί ήταν που δεν έφευγε μόλις άκουσε περί αρραβωνιαστικού ζηλιάρη κ.λ.π. O.K. την έκανε επιτέλους. Ήταν και 40+ πουρό, απορώ πώς ξεμυτίζουν Σαββατόβραδα και δε τρώνε παντόφλα από τις γυναίκες τους :shock: Με τους 20+ δεν έχω κανένα πρόβλημα, διακριτικοί είναι , έχει τύχη κιόλας να πιάσω και κουβέντα με όσους δε θεωρούν ότι επειδή τους μιλάς τους γουστάρεις κιόλας, με άλλες ηλικίες έχω το πρόβλημα...

Δημοσ.

κι εγω εχω πατσαδακι αλλα δεν το κανω θεμα :P

Δημοσ.
Ναι, αλλά εμείς δεν δίνουμε και τόσο σημασία σε αυτά. Εγώ πχ το καλοκαίρι θα πάρω την κοιλούμπα μου μαζί και θα πάω παραλία :P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Γουιντου αυτοι ειναι της "παλιας" σχολης. Ειναι της νοοτροπιας οτι "καστρο ειναι και θελει πολιορκια για να πεσει γι αυτο και το παιζει δυσκολη".

Δημοσ.
Πες τα ρε Εύα. Εδώ σε έναν επειδή δεν έλεγε να καταλάβει ότι δε γουστάρω στο τέλος αναγκάστηκα να του πω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με έναν του πολεμικού ναυτικού και ότι έλειπε σε ταξίδι και ότι είναι πολύ ζηλιάρης και ότι δέρνει όποιον μου την πέφτει και έτσι. Μόλις άκουσε αρραβωνιασμένη εκεί ήταν που δεν έφευγε μόλις άκουσε περί αρραβωνιαστικού ζηλιάρη κ.λ.π. O.K. την έκανε επιτέλους. Ήταν και 40+ πουρό, απορώ πώς ξεμυτίζουν Σαββατόβραδα και δε τρώνε παντόφλα από τις γυναίκες τους :shock:

Φανταστείτε δηλαδή τι ψέματα μπορούν να σκαρφιστούν ενώ είναι σε μία σχέση. Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις κράζουν οι άλλοι.

Δημοσ.
Praetoriane κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε.... :P:p

tolis_01 αν ειναι για να δροσιστεις βγαλτα... εμεις δεν εχουμε προβλημα αν ειναι καλαισθητα... εεε ευα??? εχουμε???? :P:p

οχι κανενα, βεβαι μερικσ σχολια θα τα κανουμε (στητα,κρεμασμενα, σακουλιασμενα τριχωτα κτλ). αλλα δεν θα πεσουμε με τα μουτρα πανω τους (κυριολεκτικα και μεταφορικα) :P

Δημοσ.
κι εγω εχω πατσαδακι αλλα δεν το κανω θεμα :P

Ναι αλλα ειδες? Τους εχεις τους θαυμαστες σου. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες γυναικα να την πεφτει σε αντρα με "πατσαδακι"?

Δημοσ.
Πες τα ρε Εύα. Εδώ σε έναν επειδή δεν έλεγε να καταλάβει ότι δε γουστάρω στο τέλος αναγκάστηκα να του πω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με έναν του πολεμικού ναυτικού και ότι έλειπε σε ταξίδι και ότι είναι πολύ ζηλιάρης και ότι δέρνει όποιον μου την πέφτει και έτσι. Μόλις άκουσε αρραβωνιασμένη εκεί ήταν που δεν έφευγε μόλις άκουσε περί αρραβωνιαστικού ζηλιάρη κ.λ.π. O.K. την έκανε επιτέλους. Ήταν και 40+ πουρό, απορώ πώς ξεμυτίζουν Σαββατόβραδα και δε τρώνε παντόφλα από τις γυναίκες τους :shock: Με τους 20+ δεν έχω κανένα πρόβλημα, διακριτικοί είναι , έχει τύχη κιόλας να πιάσω και κουβέντα με όσους δε θεωρούν ότι επειδή τους μιλάς τους γουστάρεις κιόλας, με άλλες ηλικίες έχω το πρόβλημα...

60+ φευγα στην εχει πεσει; κοντευα να εκραγω.

---------- Προσθήκη στις 23:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:05 ----------

Ναι αλλα ειδες? Τους εχεις τους θαυμαστες σου. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες γυναικα να την πεφτεις σε αντρα με "πατσαδακι"?

ειναι καποιες που γουσταρουν τις κοιλιτσες

---------- Προσθήκη στις 23:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:06 ----------

Φανταστείτε δηλαδή τι ψέματα μπορούν να σκαρφιστούν ενώ είναι σε μία σχέση. Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις κράζουν οι άλλοι.

αφου δεν την κοπαναγε αλλιως τι να ελεγε; οτι ειναι λεσβια για να κολλησει ακομα χειροτερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...