Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπααααααααααα τωρα εχουμε κοινα;:P

Με μια μειοψηφία των γυναικών, ναι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα εμείς οι άντρες :P

Δημοσ.

Ρε μην είστε noobs, κοινά ενδιαφέροντα σε ένα γενικότερο πλαίσιο, από εκεί και πέρα ο καθένας με τα γούστα του. Μπορεί εσύ να ακούς metal και αυτή σκυλάδικα, χαίρω πολύ, έχετε κοινό ενδιαφέρον τη μουσική γενικά. Και εν τέλει, τι να τα κάνεις τα κοινά ενδιαφέροντα; Για τέτοια, βρες ένα φίλο.

Δημοσ.
ο κόσμος δε γυρίζει γύρω σου, Εύα. Στον τηλέμαχο πήγαινε το σχόλιο.

ουφ οκ. τοσα ποστ που εχω κανει λεω παλι μου την λενε

---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ----------

Ρε μην είστε noobs, κοινά ενδιαφέροντα σε ένα γενικότερο πλαίσιο, από εκεί και πέρα ο καθένας με τα γούστα του. Μπορεί εσύ να ακούς metal και αυτή σκυλάδικα, χαίρω πολύ, έχετε κοινό ενδιαφέρον τη μουσική γενικά. Και εν τέλει, τι να τα κάνεις τα κοινά ενδιαφέροντα; Για τέτοια, βρες ένα φίλο.

πηδα τον φιλο σου τοτε :P

Δημοσ.

Εμ, δε κατάλαβες. Το ζήτημα είναι να υπάρχει σε μία σχέση και το στοιχείο της έκπληξης, του διαφορετικού. Αλλιώς, βαρεμάρα.

Δημοσ.
Εμ, δε κατάλαβες. Το ζήτημα είναι να υπάρχει σε μία σχέση και το στοιχείο της έκπληξης, του διαφορετικού. Αλλιώς, βαρεμάρα.

δεν ειπαμε να ειστε σε ολα ιδιοι. αλλα αμα δεν υπαρχει θεμα συζητισης. ε κλαφτα

κι εγω κλαιω την ορθογραφια μου

---------- Προσθήκη στις 22:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:23 ----------

μπορω να σου μονο για μενα προσωπικα καθως δεν εχω παρα μονο 1-2 φιλες γυναικες- οι οποιες δυστυχως ειναι οπως τις παρομοιαζετε!

εγω πχ δε σκεφτομαι μονο το σεξ.. δε λεω πως δε το σκεφτομαι... αν ελεγα κατι τετοιο θα ημουν ψευτρα.. αλλα δε το σκεφτομαι οσο σκεφτομαι για παραδειγμα την εργασια που πρεπει να παραδωσω η πως πρεπει σε κανα μηνα να μετακομισω η πως ο ολυμπιακος εχει παρει την κατω βολτα και ευτυχως που εχουμε μπασκετ, βολεϊ και πολο ακομα για να περνουμε χαρες!

ααα και πως γμτ ηρθε 3ος ο Pedrosa σημερα...:P:p:p

η εγω εχω προβλημα η εσυ :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Δεν υπάρχει μαλακομαγνήτης. Αν τραβάς μόνο ηλίθιους δεν μπορεί να κάνουν τόσα άτομα λάθος ;)

Ε ναι, με αυτήν την έννοια το λέω...

Δημοσ.

απλα ειναι μεγαλυτερο το ποσοστων των ηλιθιων που τραβιουνται. αν και αυτο με βαση στατιστικων δεδομενων δεν ειναι περιεργο αφου σ αυτο τον κοσμο οι ηλιθιοι περισευουν

Δημοσ.

Στην τελική, τι να τα κάνεις τα κοινά ενδιαφέροντα?

Υπάρχει πάντα η σιγουράτζα του σεξ. :lol:

Δημοσ.
λες να το εχω εγω τελικα???:lol::lol:

δεν ξερω, παντως δεν σκεφτομαι πιο πολυ τις εργασιες απο το σεξ....

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευται :lol:

Δημοσ.
δεν ξερω, παντως δεν σκεφτομαι πιο πολυ τις εργασιες απο το σεξ....

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευται :lol:

Καρβέλια τα λέμε τώρα τις μπαγκέτες?

Δημοσ.
Καρβέλια τα λέμε τώρα τις μπαγκέτες?

φρατζολακια, ψωμακια, ολικης, σταρινα, πολυσπορα :lol:

Δημοσ.
7 στις 10. Δεν έχετε παιδεία κατ' αρχήν. Τα ενδιαφέροντα σας κατα 99% περιορίζονται γύρω απο το σεξ. Δεν έχουμε τίποτα σοβαρό να συζητήσουμε μαζί σας.

Πες τα ρε συ ακριβως αυτη την αποψη εχω απο πολυ μικρες μονο για γκομενους μιλανε ολο εκει το μυαλο τους.Και στα κουτσομπολια.Δεν γινεται να κανεις μια σοβαρη κουβεντα.

Και ετσι και πεις κατι σοβαρο σε κοιτανε με ενα υφος "καλα απο ποιον πλανητη ηρθε"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...