otherside88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εχεις επιχειρησει να κανεις σοβαρη συζητηση και δε μπορεσες??? εεε τι να πω τωρα???? κουραστηκα να μας υπερασπιζομαι!!! οκ ειμαστε πουτανακια, ψωναρες, χαζες που σκεφτομαστε μονο το σεξ... τι αλλα ρε παιδια... για βοηθηστε γιατι ενα μυαλο εχω ολο κι ολο... Edit: ευχαριστω ρε ευα που δε με αφηνεις μονη μου να τα βγαλω περα!!
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εχεις επιχειρησει να κανεις σοβαρη συζητηση και δε μπορεσες??? εεε τι να πω τωρα???? κουραστηκα να μας υπερασπιζομαι!!! οκ ειμαστε πουτανακια, ψωναρες, χαζες που σκεφτομαστε μονο το σεξ... τι αλλα ρε παιδια... για βοηθηστε γιατι ενα μυαλο εχω ολο κι ολο... δεν ξερω παντως οταν μου μιλανε αντρες κυριως ακουω. τι σκατα να τους απαντησω αφου συνηθως δεν εχουν νοημα αυτα που λενε.... χαρακτηριστικος τροπος για να γινω μπιλιες με αντρα. εκεινος "εχασε ο ολυμπιακος 4-0 απο την ταδε ευρωπαικη ομαδα" εγω "ε καλα μωρε ενα παιχνιδι ηταν" εκεινος "α καλα αστο. αντε γεια!"
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 οκ ειμαστε πουτανακια, ψωναρες, χαζες που σκεφτομαστε μονο το σεξ Άμα φτάσουμε στο Π να θυμηθούμε ότι έχετε και πιτυρίδα © by Μοντεχρήστος
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 μπορει αυτη να μην ηταν, αλλα στα ανατολικα γενικως τα τσουζουν καλα οπως και στην αγγλικα/ιρλανδια Μπα, στερεότυπα είναι όλα αυτά. Και οι Έλληνες μια χαρά πίνουν, απλά για όσους είναι από την κεντρο-ανατολική Ευρώπη έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μας (δε ξέρω γιατί), ότι το πρωί που ξυπνάνε βουρτσίζουν τα δόντια τους με βότκα και το πάνε έτσι μέχρι το άλλο πρωί και φτου απ' την αρχή. Εγώ πάντως όσες έγω γνωρίσει τέτοιες είναι. Ένας είναι ο νόμος: Ή θα σου αρέσει και δε θα μπορείτε να κάνετε σοβαρή συζήτηση ή το αντίστροφο.
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 με τι απ αυτα να μιλησουμε μαζι σας; Αν το πάρουμε αντίστροφα, με τι από τα δικά σας ενδιαφέροντα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε εμείς οι άντρες μαζί σας;
otherside88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ναι γιατι εσεις δεν εχετε εεε???? :p Edit: πιτυριδα εννοω!
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ενδιαφεροντα των αντρων 1)γκομενες 2)αθλητικα 3)πολιτικη (σφαζονται σαν τα κορακια για μαλακιεςςςςς που δεν κανουν και τπτ να τις αλλαξουν απλα αμπελοφιλοσοφουν) 4)αυτοκινητα/παιχνιδια στο xbox με τι απ αυτα να μιλησουμε μαζι σας; 1)δεν ειμαστε λεσβιες 2) οι περισσοτερες δεν βλεπουμε αθλητικα αν το κανουμε δεν το κανουμε με τοσο ζηλο οσο εσεις 3) θα καταληξουμε να ακουμε "τραβα στην κουζινα σου που θες και πολιτικη¨ 4)ε και μετα λετε οτι σας τρωμε λεφτα Ε τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε μόνο σεξ, σεξ, σεξ, καλυντικά και τι ταμπόν να αγοράσω.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 να την πεφταν μονο οταν ειμαστε σαν πολυελαιοι καλα θα ηταν επισης γτ και οχι να τους πεις θα πιστεψουν οτι εχουν ελπιδες και θα συνεχισουν να μιλανε; αυτο ειναι το χειροτερο οχι το οτι ηρθε για το καμακι αλλα το οτι δεν καταλαβενει ποτε πρεπει να φυγει. επισης μην μπερδευετε την ευγενεια με το πεσιμο. ενα πραμα να ρωτησω αντρα σε κλασματα δευτερολεπτου εχει αλλαξει υφος και βλεμα. δλδ ειναι απιστευτο. Το ενδεχόμενο του μαλακομαγνήτη το εχουμε αποκλείσει? Sent by my Nokia 1100 with Insomnia.app
insomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έχω την εντύπωση πως είσαι σε ηλικία που ο κύκλος σου ακόμα ανακαλύπτει το σεχ και τις σχέσεις.
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Αν το πάρουμε αντίστροφα, με τι από τα δικά σας ενδιαφέροντα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε εμείς οι άντρες μαζί σας; 1) μουσικη (δεν ακουω μονο χιτακια) 2) κινηματογραφος (δεν βλεπω χαζοχαρουμενες ταινιες μονο) 3)τεχνη (τζαμπα εχω γυρισει ολα τα μουσεια της ευρωπης) 4) επιστημη (να τις φαω τοσες ωρες στο εργαστηριο) 5) γκομενοδουλεις (το μονο κοινο μας μηπως) 6) καποιες σκαμπαζουμε και απο υπολογιστες (λιγες αλλα υπαρχουμε) 7)μην ακουτε για μαγειρικη αλλα με την πρωτη ευκαιρια μας στριμωχνετε για να σας φτιαξουμε ενα παστιτσιο ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- Το ενδεχόμενο του μαλακομαγνήτη το εχουμε αποκλείσει? Sent by my Nokia 1100 with Insomnia.app οχι αντιθετως ειναι το μονο σιγουρο σε αυτο το ματαιο τουτο κοσμο. αυτο κι ο θανατος
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 1) μουσικη (δεν ακουω μονο χιτακια)2) κινηματογραφος (δεν βλεπω χαζοχαρουμενες ταινιες μονο) 3)τεχνη (τζαμπα εχω γυρισει ολα τα μουσεια της ευρωπης) 4) επιστημη (να τις φαω τοσες ωρες στο εργαστηριο) 5) γκομενοδουλεις (το μονο κοινο μας μηπως) 6) καποιες σκαμπαζουμε και απο υπολογιστες (λιγες αλλα υπαρχουμε) 7)μην ακουτε για μαγειρικη αλλα με την πρωτη ευκαιρια μας στριμωχνετε για να σας φτιαξουμε ενα παστιτσιο Εεεεεεεε, μα αυτά που λες είναι κοινά ενδιαφέροντα, και ανδρών και γυναικών (εκτός απ'την τέχνη ίσως, εγώ πάντως δεν έχω καμία επαφή )
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έχω την εντύπωση πως είσαι σε ηλικία που ο κύκλος σου ακόμα ανακαλύπτει το σεχ και τις σχέσεις. μι; οχι εχω μερικα χρονακια ευτυχως ---------- Προσθήκη στις 22:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ---------- Εεεεεεεε, μα αυτά που λες είναι κοινά ενδιαφέροντα, και ανδρών και γυναικών (εκτός απ'την τέχνη ίσως, εγώ πάντως δεν έχω καμία επαφή ) μπααααααααααα τωρα εχουμε κοινα;
otherside88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ε τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε μόνο σεξ, σεξ, σεξ, καλυντικά και τι ταμπόν να αγοράσω. μπορω να σου μονο για μενα προσωπικα καθως δεν εχω παρα μονο 1-2 φιλες γυναικες- οι οποιες δυστυχως ειναι οπως τις παρομοιαζετε! εγω πχ δε σκεφτομαι μονο το σεξ.. δε λεω πως δε το σκεφτομαι... αν ελεγα κατι τετοιο θα ημουν ψευτρα.. αλλα δε το σκεφτομαι οσο σκεφτομαι για παραδειγμα την εργασια που πρεπει να παραδωσω η πως πρεπει σε κανα μηνα να μετακομισω η πως ο ολυμπιακος εχει παρει την κατω βολτα και ευτυχως που εχουμε μπασκετ, βολεϊ και πολο ακομα για να περνουμε χαρες! ααα και πως γμτ ηρθε 3ος ο Pedrosa σημερα...:p:p
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Το ενδεχόμενο του μαλακομαγνήτη το εχουμε αποκλείσει? Δεν υπάρχει μαλακομαγνήτης. Αν τραβάς μόνο ηλίθιους δεν μπορεί να κάνουν τόσα άτομα λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.