insomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έχεις ένα δίκιο εδώ, που να χουμε εμπειρίες από ξένες...
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 otherside, για πες δηλαδή, γιατί δεν πρέπει να σας τα χώνει κανείς; Γιατί μέχρι τώρα έχεις αναφερθεί στο πολύ γενικό "σε κάθε χώρα θα υπάρχουν κάποιες που είναι έτσι, μη λέτε για όλες μας". Όχι ότι απαιτώ κάτι οπωσδήποτε ε, κουβέντα να γίνεται.
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έχεις ένα δίκιο εδώ, που να χουμε εμπειρίες από ξένες... ενταξει δεν ενοω αυτους που ζουν εξω. αλλα με ενα ταξιδακι δεν τα μαθαινεις ολα. αφου ο λουσι το ειπε οτι οι τσεχες ειναι πιτα απο το μεθυσι και ακομα τις βγαζετε θεες, τι σκατα λογικη ιενια αυτη;
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 να την πεφταν μονο οταν ειμαστε σαν πολυελαιοι καλα θα ηταν επισης γτ και οχι να τους πεις θα πιστεψουν οτι εχουν ελπιδες και θα συνεχισουν να μιλανε; αυτο ειναι το χειροτερο οχι το οτι ηρθε για το καμακι αλλα το οτι δεν καταλαβενει ποτε πρεπει να φυγει. επισης μην μπερδευετε την ευγενεια με το πεσιμο. ενα πραμα να ρωτησω αντρα σε κλασματα δευτερολεπτου εχει αλλαξει υφος και βλεμα. δλδ ειναι απιστευτο. Δηλαδη δεν παιζει να σου την πεσει ο αλλος αν εισαι "νορμαλ" ντυμενη (δηλαδη με οχι καποιο προκλητικο σημειο του σωματος σου φατσα φορα)? Δεν ειναι δηλαδη αρκετα καλο το να εισαι "out" για βγεις εξω ντυμενη "νορμαλ"? Πρεπει σωνει και καλα να βγαλεις κατι απο το σωμα σου προς επιδειξη μονο και μονο για να εισαι "in"? Τωρα γι αυτους που τυχαινει να μιλησεις και αλλαζουν υφος και βλεμμα σε δευτερολεπτα απλα τους αρεσεις και δεν θελουν να χασουν την ευκαιρια. P.S. Ο μαλακομαγνητης παντως δεν υπαρχει σε περιπτωση που αναρωτιεσαι.
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 otherside, για πες δηλαδή, γιατί δεν πρέπει να σας τα χώνει κανείς; Γιατί μέχρι τώρα έχεις αναφερθεί στο πολύ γενικό "σε κάθε χώρα θα υπάρχουν κάποιες που είναι έτσι, μη λέτε για όλες μας". Όχι ότι απαιτώ κάτι οπωσδήποτε ε, κουβέντα να γίνεται. εσας ποιος θα σας τα χωσει; μας εχετε βρει δυο κοπελες εδω μεσα και μας εχετε κανει τ αλατιου
otherside88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν ειπα πως δε πρεπει να μας τα χωνετε... αφου ετσι νιωθετε καλα κανετε απλα αυτο που ειπα ειναι πως παρουσιαζετε εμας -τις Ελληνιδες -ως τις χειροτερες λες και τετοιους ειδους γκομενες συναντατε μονο εδω... δε διαφωνω πως ειμαστε ψωνια!!! δε διαφωνω καθολου... ουτε πως ειμαστε κατα κυριο λογο gtp... απλα ενταξει δε μου ειναι και ευχαριστο να τα βλεπω συνεχεια ολα αυτα!! δλδ σε οσες ελληνιδες εχετε πεσει ηταν gtp??? ειλικρινα πειτε τωρα!!!
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ελα τωρα, το συγνωμη μπορειτε να μου πειτε που ειναι το σουπερμαρκετ σου κανει για πεσιμο; οπως και να το πεις Εξαρτάται:
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ενταξει δεν ενοω αυτους που ζουν εξω. αλλα με ενα ταξιδακι δεν τα μαθαινεις ολα. αφου ο λουσι το ειπε οτι οι τσεχες ειναι πιτα απο το μεθυσι και ακομα τις βγαζετε θεες, τι σκατα λογικη ιενια αυτη; Ειρωνικά το είπα!!! Εγώ είπα ότι με κέρασε ένας ΑΓΓΕΛΟΣ μια μπύρα και αμέσως τις βγάλανε αλκοόλια. Εγώ αγαπώ Τσέχες και Ούγγρες και τη μοναδική Ούγγρα που έχω μπήξει την ερωτευόμουν άνετα κι ας είχε μείνει Σαλονίκη.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 7 στις 10. Δεν έχετε παιδεία κατ' αρχήν. Τα ενδιαφέροντα σας κατα 99% περιορίζονται γύρω απο το σεξ. Δεν έχουμε τίποτα σοβαρό να συζητήσουμε μαζί σας.
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δηλαδη δεν παιζει να σου την πεσει ο αλλος αν εισαι "νορμαλ" ντυμενη (δηλαδη με οχι καποιο προκλητικο σημειο του σωματος σου φατσα φορα)? Δεν ειναι δηλαδη αρκετα καλο το να εισαι "out" για βγεις εξω ντυμενη "νορμαλ"? Πρεπει σωνει και καλα να βγαλεις κατι απο το σωμα σου προς επιδειξη μονο και μονο για να εισαι "in"? Τωρα γι αυτους που τυχαινει να μιλησεις και αλλαζουν υφος και βλεμμα σε δευτερολεπτα απλα τους αρεσεις και δεν θελουν να χασουν την ευκαιρια. P.S. Ο μαλακομαγνητης παντως δεν υπαρχει σε περιπτωση που αναρωτιεσαι. ποια in και ποια out; δεν αναφερθηκα σε κατι τετοιο. αλλα συγνωμη καλοκαιριατικα θα φοραω την μπουρκα για να μην κανω επιδειξη; επισης οχι δεν θα μου την πεσει κανεις αμα ειμαι με αθλητικα και τζιν μονο οταν φτανω στο τελειως αλλο ακρο του καραμπαζου εκει την πεφτουν απο οικτο δεν γινεται να αρεσω 10/10 δεν γινεται απλα για την περιπτωση μου υπαρχει ο μαλακομαγνητης και εχω και αποδειξεις.... με παρεα να ειμαι και να λεμε ολοι μαζι οτι αυτος εκει κατω ειναι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης εβερ, μαντεψε σε ποια την πεφτει πρωτα; για να μην αναφερω εναν τυπο που εφτυνε μαρουλια οντως μπουκομενος για αρθρωση λεξη μπας και τσιμπισω.
otherside88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ενω τα δικα σας ενδιαφερωντα πως κυμαινονται ρε Tilemaxx??? που δε μπορεις να κανεις και σοβαρη συζητηση μαζι μας! :p
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ειρωνικά το είπα!!! Εγώ είπα ότι με κέρασε ένας ΑΓΓΕΛΟΣ μια μπύρα και αμέσως τις βγάλανε αλκοόλια. Εγώ αγαπώ Τσέχες και Ούγγρες και τη μοναδική Ούγγρα που έχω μπήξει την ερωτευόμουν άνετα κι ας είχε μείνει Σαλονίκη. μπορει αυτη να μην ηταν, αλλα στα ανατολικα γενικως τα τσουζουν καλα οπως και στην αγγλικα/ιρλανδια
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ενω τα δικα σας ενδιαφερωντα πως κυμαινονται ρε Tilemaxx??? που δε μπορεις να κανεις και σοβαρη συζητηση μαζι μας! :p Εγώ πάντως όσες έγω γνωρίσει τέτοιες είναι.
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 7 στις 10. Δεν έχετε παιδεία κατ' αρχήν. Τα ενδιαφέροντα σας κατα 99% περιορίζονται γύρω απο το σεξ. Δεν έχουμε τίποτα σοβαρό να συζητήσουμε μαζί σας. ενδιαφεροντα των αντρων 1)γκομενες 2)αθλητικα 3)πολιτικη (σφαζονται σαν τα κορακια για μαλακιεςςςςς που δεν κανουν και τπτ να τις αλλαξουν απλα αμπελοφιλοσοφουν) 4)αυτοκινητα/παιχνιδια στο xbox με τι απ αυτα να μιλησουμε μαζι σας; 1)δεν ειμαστε λεσβιες 2) οι περισσοτερες δεν βλεπουμε αθλητικα αν το κανουμε δεν το κανουμε με τοσο ζηλο οσο εσεις 3) θα καταληξουμε να ακουμε "τραβα στην κουζινα σου που θες και πολιτικη¨ 4)ε και μετα λετε οτι σας τρωμε λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.