Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

..ντάξει με το καμάκιον οκ (δεν λέω οτι ξέρω ,δεν ξέρω ) με την επικοινωνία με το άλλο φύλο αργότερα τι γίνεται ; (ντεφεντλι δεν ξέρω ) :P

key words : "σχίζο" " κυκλοθυμία" "παράλληλα σύμπαντα " κ.ο.κ. πω σκέτο κοσμοπολιταν ...

Δημοσ.

Νομίζω το μυστικό είναι στο να ξέρεις τι να έχεις μαγειρεμένο σε συνδυασμό με το τι θα πεις κατά τη χώνεψη.

Και να ξεσκιστείς να διαβάσεις ενδοκρινολογία.

Δημοσ.
+10000 και ναι επιτελους ενας αντρας που καταλαβε τι τραβαμε. ναι ΤΡΑΒΑΜΕ. γτ οταν την πεφτετε σαν ζωα και λιγουριδες και το πρωτο σχολιο που κανετε ειναι το "εισαι πολυ ομορφη"/"τι παιδαρος εισαι εσυ" ε περιμενετε εκτος απο ενα ευχαριστω στην καλυτερη να σας παρουμε στα σοβαρα; οκ δεν λεω η εμφανιση παιζει ρολο αλλα αμα ακουω ολο το βραδυ κοπλιμεντα ε θα βαρεθω και θα καταλαβω κι οτι ο αλλος δεν κανει καμια προσπαθεια να δει παραμεσα. επισης τι κακο ειναι αυτο ρε φουστη μου, που τρωτε χυλοπιτα κι ακομα εκει. ειλικρινα εχω περασει 2ωρο να προσπαθω να εξηγισω σε αντρα γτ δεν τον ηθελα. ε στο τελος του ειπα " παω για πατατες βαρεθηκα" κι εφυγα

Ωραια ολα αυτα αλλα μηπως προκαλειται και εσεις λιγακι? Λεω μηπως? Γιατι οταν βλεπω καποια ξεβρακωτη (ή εστω σε απλετη θεα το στηθος, ο κωλος, η πλατη, τα μπουτια ή ολα μαζι) να κυκλοφορει εξω σιγουρα δεν θα σκεφτω να την γνωρισω για να δω τα "ψυχικα" της χαρισματα. Θελω να πω οτι αναλογα με την δικη σου (γενικα μιλαω) σταση και τι προβαλεις προς τα εξω θα ερθουν να σου μιλησουν και οι αναλογοι τυποι ετσι δεν ειναι? Φυσικα και εχω συναντησει και περιπτωσεις που τυποι ειναι "μενος" ετσι και αλλιως και κοιταν τα παντα απο θυλικα αλλα ειναι λιγοι και τους ξεφορτωνεσαι ευκολα με ενα απλο "στριβε παλικαρι δεν εισαι ο τυπος μου".

Δημοσ.
οταν την πεφτετε σαν ζωα και λιγουριδες και το πρωτο σχολιο που κανετε ειναι το "εισαι πολυ ομορφη"

Ε είναι η πιο ειλικρινής γνωριμία που μπορεί να κάνει κάποιος σε κλαμπ όμως. Μην σκέφτεσαι τον τύπο που βρωμοκοπάει αλκοόλ από χιλιόμετρα και έρχεται παραπατώντας να σου πει "μανίτσα σε μπανίζω ώρα τώρα *μπουρπ* πωπω τι καύλα σαισυμαναμου" φαντάσου ένα φίνο Παλικάρι να έρθει να σου πει ότι είσαι όμορφη και να σου κάνει ένα τσιν τσιν με το ποτό. Πουντοκακο; Σ' αρέσει; Γαμώ. Δε σ' αρέσει; "Στη υγειά σου κι εσένα, αλλά σόρυ μαν δεν ψήνομαι". Λες και όλοι ψάχνονται για σχέση εκεί μέσα, θα πάει παραδίπλα, μετά παραπαραδίπλα, ε κάποια στιγμή θα βρει μια. όρεξη είχε να κάτσει να σε παρακαλάει.

Γενικά, οι ΙΝ ατάκες που η πλειοψηφία θα ήλπιζε να ακούσει στο κλαμπ συνεπάγονται κάκιστο σεξ νομίζω, πλας παίζουν ανάλογα με τα κινηματογραφικά/διαφημιστικά τρεντ της εποχής και στερούνται έμπνευσης.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα να γυρνας και να κοιτας μια γκομενα?Δηλαδη να μην κοιταμε?Ειναι κοντρα στην φυση του αντρα αυτο.Ολοι γυρνανε να δουνε την μ@@ναρα ειναι γεγονος.

Αφου ολες βαφονται και ντυνονται αναλογα.Ασε που απο το τοσο μεικ απ ξυπνας την αλλη μερα και μολις την δεις χωρις, λες θεε μου με τι τερας πηγα.Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Οσο για τον τροπο που την πεφτουμε να μας πουνε οι ιδιες πως θελουν.Εισαι ντροπαλος σε λενε χλεχλε,εισαι κυνηγος σε λενε λιγουρη και αγενη.Αυτες εχουν μαθει μονο να περιμενουν και δεν ξερω ποιος τους εχει πει να εχουν τοσες προσδοκιες απο τους αντρες η μαμα,ο μπαμπας ποιος?

Τελος παντων πολυ flame επεσε για τις ελληνιδες ειναι θεμα πως μεγαλονουν τα κοριτσια στην Ελλαδα.Με τι αρχες και προτυπα οταν ακουν την μανα τους να λεει πηγαινε με τον πλουσιο και βλεπουνε την Τζουλια στην τηλεοραση να παιρνει ευκολα λεφτα με τα πορνο αυτες τις ιδεες θα υιοθετησουν.

Προς θεου δεν ειναι ολες ετσι απλα ολο και μεγαλωνει το πουταναριο στην Ελλαδα σαν μοδα εχει γινει.

Παντος εαν εχετε παραπονα οι κοπελες πειτε τα μην λεμε μονο για εσας.:P

Δημοσ.
Ασε που απο το τοσο μεικ απ ξυπνας την αλλη μερα και μολις την δεις χωρις, λες θεε μου με τι τερας πηγα.

Ξυπνώ και βλέπω δίπλα μου

στο μαξιλάρι άλλη,

και λέω γαμώ την τύχη μου

μα πόσο ήπια πάλι?

Δημοσ.
Ωραια ολα αυτα αλλα μηπως προκαλειται και εσεις λιγακι? Λεω μηπως? Γιατι οταν βλεπω καποια ξεβρακωτη (ή εστω σε απλετη θεα το στηθος, ο κωλος, η πλατη, τα μπουτια ή ολα μαζι) να κυκλοφορει εξω σιγουρα δεν θα σκεφτω να την γνωρισω για να δω τα "ψυχικα" της χαρισματα. Θελω να πω οτι αναλογα με την δικη σου (γενικα μιλαω) σταση και τι προβαλεις προς τα εξω θα ερθουν να σου μιλησουν και οι αναλογοι τυποι ετσι δεν ειναι? Φυσικα και εχω συναντησει και περιπτωσεις που τυποι ειναι "μενος" ετσι και αλλιως και κοιταν τα παντα απο θυλικα αλλα ειναι λιγοι και τους ξεφορτωνεσαι ευκολα με ενα απλο "στριβε παλικαρι δεν εισαι ο τυπος μου".

να την πεφταν μονο οταν ειμαστε σαν πολυελαιοι καλα θα ηταν :P

επισης γτ και οχι να τους πεις θα πιστεψουν οτι εχουν ελπιδες και θα συνεχισουν να μιλανε; αυτο ειναι το χειροτερο οχι το οτι ηρθε για το καμακι αλλα το οτι δεν καταλαβενει ποτε πρεπει να φυγει. επισης μην μπερδευετε την ευγενεια με το πεσιμο. ενα πραμα να ρωτησω αντρα σε κλασματα δευτερολεπτου εχει αλλαξει υφος και βλεμα. δλδ ειναι απιστευτο.

Δημοσ.
. ενα πραμα να ρωτησω αντρα σε κλασματα δευτερολεπτου εχει αλλαξει υφος και βλεμα. δλδ ειναι απιστευτο.

Ανάλογα τι ρωτάς και πως το ρωτάς.

Δημοσ.
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα να γυρνας και να κοιτας μια γκομενα?Δηλαδη να μην κοιταμε?Ειναι κοντρα στην φυση του αντρα αυτο.Ολοι γυρνανε να δουνε την μ@@ναρα ειναι γεγονος.

Αφου ολες βαφονται και ντυνονται αναλογα.Ασε που απο το τοσο μεικ απ ξυπνας την αλλη μερα και μολις την δεις χωρις, λες θεε μου με τι τερας πηγα.Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Οσο για τον τροπο που την πεφτουμε να μας πουνε οι ιδιες πως θελουν.Εισαι ντροπαλος σε λενε χλεχλε,εισαι κυνηγος σε λενε λιγουρη και αγενη.Αυτες εχουν μαθει μονο να περιμενουν και δεν ξερω ποιος τους εχει πει να εχουν τοσες προσδοκιες απο τους αντρες η μαμα,ο μπαμπας ποιος?

Τελος παντων πολυ flame επεσε για τις ελληνιδες ειναι θεμα πως μεγαλονουν τα κοριτσια στην Ελλαδα.Με τι αρχες και προτυπα οταν ακουν την μανα τους να λεει πηγαινε με τον πλουσιο και βλεπουνε την Τζουλια στην τηλεοραση να παιρνει ευκολα λεφτα με τα πορνο αυτες τις ιδεες θα υιοθετησουν.

Προς θεου δεν ειναι ολες ετσι απλα ολο και μεγαλωνει το πουταναριο στην Ελλαδα σαν μοδα εχει γινει.

Παντος εαν εχετε παραπονα οι κοπελες πειτε τα μην λεμε μονο για εσας.:P

btw μονο τα πουταναρια κοιτατε αλλα ας μην ξινουμε πληγες :P:p

η την μπαζολα που σου λεει "εχω ελπιδες απο απελπισια και μονο θα μου κατσει"/"ασχημη ειναι δεν θα εχει και πολλες απαιτησεις" η τα πουταναρια :P

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:28 ----------

Ανάλογα τι ρωτάς και πως το ρωτάς.

ελα τωρα, το συγνωμη μπορειτε να μου πειτε που ειναι το σουπερμαρκετ σου κανει για πεσιμο; οπως και να το πεις

Δημοσ.

Αυτό που μου λείπει πολύ από Αγγλία, ήταν πως μπορούσες να βγεις σε μπαράκι, να μιλήσεις σε οποιαδήποτε και να χορέψεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γουστάρεις, αφού εκεί ο τρόπος προσέγγισης είναι διαφορετικός και όχι το κοίταγμα ή το μιλητό. Αισθάνεσαι πιο άνετα γενικά.

Η όλη μαλακία είναι πως ο τρόπος διασκέδασης που έχουμε ως Έλληνες ,από τα πανηγύρια ώς τα κλαμπς, βασίζεται στο σύνδρομο του "βγαίνω στο δρόμο να δειχθώ" το οποίο περιπλέκει τα πράγματα. Αν παρατηρήσετε, πολλοί Έλληνες σε κοινωνικές περιστάσεις, αλλάζουν συμπεριφορά εντελώς, σε σημείο παρεξήγησης. Είναι Ελληνικό χαρακτηριστικό, εντελώς μαλακία. Το καλό είναι πως τα τελευταία χρόνια αλλάζει σιγά σιγά το πράγμα.

Οι Αγγλίδες και οι Τσέχες ΔΕΝ πέφτουν πιο εύκολα από τις Ελλην

ίδες. Απλά ο τρόπος προσέγγυσης στην Ελλάδα κόβει την επικοινωνία.

Πρέπει να απελευθερωθούμε.....

Δημοσ.

ρε παιδια ομως ενταξει χαλαρωστε και λιγο... δειτε σε ποσες σελιδες τωρα μας τα χωνετε... ενταξει μπορει να μην ειμαστε και οι καλυτερες αλλα μη μας παρουσιαζετε και σαν τις χειροτερες... σε καθε χωρα υπαρχει μερος του πληθυσμου των γυναικων που θα ειναι πουτανακια, ψωναρες η και εγω δε ξερω τι αλλο... μη λετε μονο για εμας εεε?!

Δημοσ.
ρε παιδια ομως ενταξει χαλαρωστε και λιγο... δειτε σε ποσες σελιδες τωρα μας τα χωνετε... ενταξει μπορει να μην ειμαστε και οι καλυτερες αλλα μη μας παρουσιαζετε και σαν τις χειροτερες... σε καθε χωρα υπαρχει μερος του πληθυσμου των γυναικων που θα ειναι πουτανακια, ψωναρες η και εγω δε ξερω τι αλλο... μη λετε μονο για εμας εεε?!

απλα μαλλον δεν εχουν φαει στην μαπα τις αλλες, μας βγαζουν τις αλκοολικες τωρα και γαμω τα μωρα δλδ ελεος ελεος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...