alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Η πρώτη σου πρόταση δεν είναι σωστή ή τουλάχιστον δεν είναι δίκαιη. Η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Έρχεται από το να λύνεις προβλήματα, να ξεπερνάς εμπόδια, να αποκτάς πράγματα που δεν έχεις κτλ κτλ. Γενικά έρχεται μέσα από την "κίνηση". Όχι μέσα από τη μονιμότητα. Πχ κάποιος που δεν έχει λεφτά και αποκτάει, θα ευτυχήσει για λίγο. Κάποιος που έχει λεφτά (είτε ανέκαθεν είτε για αρκετό χρονικό διάστημα) δεν του προσφέρουν τίποτα συναισθηματικά. Δεν λες κατι διαφορετικο απο εμενα. Η μαλλον αυτα που λεμε δεν ειναι mutually exclusive. Δεν ειπα πουθενα βρισκεις μια γυναικα και καθεσαι αγκαλια μεχρι να σε θαψουνε οποτε ζεις ευτυχισμενος . Αυτο που λεω ειναι οτι με τον σωστο συντροφο παιρνεις το μονοπατι που οδηγει στην ευτυχια διαφορετικα απο οτι μονος η με τον λαθος συντροφο. Αν ομως εξ ορισμου πιστευεις οτι εσυ δεν θα εισαι ποτε ο καλυτερος για μια γυναικα μην ψαχνεις την ευτυχια με συντροφο γιατι ακομα και αν βρεις μια γυναικα που σε θεωρει the best για αυτην θα σαμποταρεις την κατασταση μονος σου. καρα offtopic ομως αυτα το thema ειναι να εισαι "Ιn" οποτε δεν λεει να το τραβηξουμε
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ποτέ καμία δεν απέρριψε γκόμενο επειδή έχει "άλλον".Απλώς κρίνει πως έχει "άλλο, καλύτερο" και μέχρι αυτό να καταρριφθεί (δλδ γνωρίσει τον ΑΛΕΤΖΟ) μια χαρά. Οχι. ασδνιν
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ώπα, μόλις κατατέθηκε και η άποψη ενός που έχει περισσότερη μισανθρωπιά ακόμα και από τον Dodsferd. ΡΙΣΠΕΚΤ ΔΕ ΜΠΕΣΤ.
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μη μασάτε, η μισανθρωπία είναι τρικ για να προσελκύει τα θηλυκά, δοκιμάστε το και θα δείτε ότι πιάνει (αρκεί να το κάνετε σωστά). Αυτός ο άνθρωπος δε μπορεί να είναι μισάνθρωπος, είναι πιο ευαίσθητος και ευάλωτος κι από ναρκωμένη γυναίκα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ότι να 'ναι. Λοιπόν ακούστε να μαθαίνετε. =ρ Θα πάτε σε γκομενέτο, με ένα πιατάκι με πάγο και θα της πείτε ''Τι μπορώ να κάνω για να σπάσω το πάγο μεταξύ μας;'' =ρ Ελα όχι πείτε τα 'σπασε.
alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 μπα νομιζω το "Can I buy you a drink, or do you just want the money?" ισ δε μπεστ
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Όχι, θα σου πω το άλλο (με ύφος Φουσέκη). Μια φορά ένας μου έλεγε ότι είχε πάει με φίλο, μέσα στο κόλπο κι έτσι, κάπου. Και ήταν εκεί μία που τον ενδιέφερε. Άρχισε λοιπόν να μιλάει δυνατά λέγοντας ότι έχει ένα γνωστό που του δίνει τα νούμερα του Τζόκερ και διάφορα τέτοια. Η άλλη τσίμπησε (ξουράφι πρέπει να ήταν) ε και πλησιάζει και ρωτάει λεπτομέρειες. Ο άλλος της λέει ότι της τα δίνει άμα θέλει, η άλλη απαντάει ναι. Αρχίζει ο άλλος... "έξι", "εννέα"... μετά το τρίτο-τέταρτο νούμερο κατάλαβε η άλλη τι έπαιζε και της άρεσε. Εγώ απλά πιστεύω πως είναι φιδέμπορας.
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ψεύτης δηλαδή. Whatthefuck, σε εκπομπή της Πάνια είμαι. Τι εννοείς με το τελευταίο;
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι ρε Τζακ, οκ, απλά το συμπέρασμα σου ήταν λίγο obvious.
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Αν το άκουγες live από τον άλλο δε θα ήταν, έχει λέγειν και πειθώ.
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι οκ, όταν λες σε έναν ότι ξέρεις τα νούμερα του τζόκερ και σε πιστεύει καταλαβαίνεις ότι πλέον έχεις κάποιο διανοητικό πλεονέκτημα. Δεν ξέρω, αλλά τα (όμορφα έστω) χαζοπούτανα ανέκαθεν μου προκαλούσαν αποστροφή. Ναι είμαι single so? =ρ
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι οκ, όταν λες σε έναν ότι ξέρεις τα νούμερα του τζόκερ και σε πιστεύει καταλαβαίνεις ότι πλέον έχεις κάποιο διανοητικό πλεονέκτημα.Δεν ξέρω, αλλά τα (όμορφα έστω) χαζοπούτανα ανέκαθεν μου προκαλούσαν αποστροφή. Ναι είμαι single so? =ρ Ναι μωρέ, κι εγώ μαζί σου είμαι. Δες εδώ (το δεύτερο σκέλος).
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Πριν απο μια δεκαετια δεν φανταζομουν ποτε οτι θα υπερασπιζομουν τις γυναικες με οπιονδηποτε τροπο καθως τις θεωρουσα βληματα. Σημερα τις θεωρω επισης βληματα , αλλα εχουν ενα σημαντικο ελλαφρυντικο, το φαινομενο στην ελλαδα το κακο δεν εχει φυλλο ειμαστε ομαδικως GTP ΟΛΕ αντρες γυναικες. (πηγα και στρατο και ειδα την γλυκα). Τεσπα αυτο ειναι εκτος θεματος. Το θεμα ειναι οτι εδω και πολλα χρονια ειμαι με την κοπελα μου που ειναι περιπτωσαρα γενικα και τυχαινει να ειναι και εμφανισιμη απο αυτες του στυλ βλεπεις μια γυναικοπαρεα με 5-6 γκομενες καi η μια ειναι σαν να ειναι απο αλλο πλανητη συγκριτικα. Anyway καταλαβα λιγο τι περναει καθε φορα που βγενει εξω (δεν εχω κανενα προβλημα να βγαινει με φιλες της καθως εγω ειμαι καιλας στο pc και συνηθως βαριεμαι να βγαινω εξω). Μετα απο τοσα χρονια καταλαβα 5 πραματα για γυναικες σαν αυτην αλλα και λιγοτερο η περισσοτερο ωραιες. FACTS , η κοπελα μου *καθε φορα που βγενει εξω θα της την πεσουν (ανοιχτα , λιγοτερο ανοιχτα) τουλαχιστον καμια 15ρια ατομα. (median το standard deviation αυτου του 15 ειναι 7 για οποιον καταλαβαινει) *Το 90% των ανδρων αγνoουν τις λιγοτερο εμφανισιμες γυναικες φιλες η μη και τρεχουν σε αυτην ανεξαρτητα αν ειναι 1.50 με τα χερια στην αναταση και εχουν δεικτη μαζας σωματος 40 γιατι ειναι ολοι οι super μπηχτηδες καθως ολο και καποια μαλακια θα εχουν να πεταξουν (εχω αυτο το αμαξι , ξερω αυτον , ειμαι ο ταδε) *Το συντριπτικο ποσοστο δεν εχει ιδεα πω να φερθει σε μια γυναικα και το πεσιμο θα γινει με ατακες του στυλ "Ειμαι ο ταδε γαμιας-τραγουδιστης-διευθυντης-καναλαρχης και τους ξερω ολους. Εχω μεγαλο προβλημα καθως ολες οι γυναικες κανουν squirt οταν περναω σε αποσταση κοντυτερη των 100 μετρων απο διπλα τους. " Η απλα ο κεραστης που δεν μιλαει καν επειδη κερνανει ποτα η φηνακια η αλλη πρεπει να κατσει να τον μιλησει λες και του ζητησε τιποτα. Τεσπα μπορω να γραψω πολλα ακομα ας πουμε οτι ο ενας στους 10 το πολυ ειναι ευγενικος και ξερει να φερεται η απλα ξηγημενος (οπως ειμαι εγω) του στυλ σε ειδα μου αρεσεις θες να βγουμε? Δεν θες ? kthnxbb, Οταν τους απορριπτει καθως εχει καποιον ( ) συνηθως βγαινουν τα τρελα κομπλεξ και αρχιζουν ατακες οπως -εισαι ψιλομυτα δεν καταδεχεσαι -νομιζεις οτι επειδη εισαι του πανεπιστημιου (εχει phd) εισαι καλυτερη απο μας -To γνωστο κολλημα του μα γιατι; Που αφου φας απορριψη καθεσαι και ρωτας κανα μισαωρο γιατι σε αποριπτει, αφου θα επρεπε να εχει χυσει ηδη 5 φορες μονο που μιλησε μαζι σου για να φτασεις στο τελος σε μια απο τις πιο πανω δικαιολογιες η καποια αλλη στο μυαλο σου. Στην τελικη αν εισαι ο μεγας μαγκας τσιφτης και καραμπουζουκλης γιατι κολλας αν φας μια απορριψη σε ξερει και απο χτες; Δεν θελει; move on re μαλακα και στα @@ σου τι κολλας και χτυπιεσαι σαν ψαρι. Οποτε καθε φορα που βλεπετε μια γκομενα εμφανισιμη με 5 φιλες που αυτη ξεχωριζει σκεφτητε οτι: 1.Οι πιθανοτητες να εχει καποιον ηδη ειναι παρα πολλες 2.Λογω εμφανισης το πεσιμο που εχει παει ειναι υψωμενο στην Ν*100 και ειναι λογικο να εχει στερεοτυπα για αυτους ποιυ της την πεφτουν η να ενοχλειται καθως το ολο θεμα κατανταει πολλες φορες γελοιο. 3.Αν σας απορριπτει μπορει να ειναι οντως γιατι εχει αλλον. 4. Αν δεν θελει δεν εγινε τιποτα καποια αλλη θα θελει. 5. Σκεφτητε αν καθε φορα που μπενατε σε μαγαζι σας την πεφτανε 10 γκομενες τουλαχιστον αν θα πηγαινατε με κατι λιγοτερο απο μοντελο (ενω εγω οπως βλεπετε απο την φωτο δεν ειμαι ακριβως ο brad pitt ) ,η ποσο "ψιλομυτες" θα εισασταν εσεις. Μηπως θα καθοσασταν να μιλησετε με το καθε κατσικι για μιση ωρα? Θα επρεπε να κατσετε εξω 5 ωρες και να μην κανετε τιποτα απο αυτα για τα οποια βγηκατε εξω εκτος απο το να μιλατε με ατομα που σας την πεφτουν. 5.5. Δεν εχει αναγκη -αν ειναι ωραια- να βγει στα club να μοιρασει χυλοπιτες καθως στην κολοτρυπιδα της γης θα σου την πεσει ο ταριφας ο περιπτερας θα σταματανε και θα σου τραγουδανε στον δρομο θα σου κορναρουν , θα σου την πεσουν ολοι στην δουλεια σου, ο deliβερας, ο εφοριακος , τα 16χρονα που πανε 1η λυκειου, ο παπους στο λεωφορειο, δεν μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου. 6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ εκτος απο αυτην που ειναι σαν μοντελο σε αυτο το μαγαζι με πολυ καλυτερες πιθανοτητες για εσας +10000 και ναι επιτελους ενας αντρας που καταλαβε τι τραβαμε. ναι ΤΡΑΒΑΜΕ. γτ οταν την πεφτετε σαν ζωα και λιγουριδες και το πρωτο σχολιο που κανετε ειναι το "εισαι πολυ ομορφη"/"τι παιδαρος εισαι εσυ" ε περιμενετε εκτος απο ενα ευχαριστω στην καλυτερη να σας παρουμε στα σοβαρα; οκ δεν λεω η εμφανιση παιζει ρολο αλλα αμα ακουω ολο το βραδυ κοπλιμεντα ε θα βαρεθω και θα καταλαβω κι οτι ο αλλος δεν κανει καμια προσπαθεια να δει παραμεσα. επισης τι κακο ειναι αυτο ρε φουστη μου, που τρωτε χυλοπιτα κι ακομα εκει. ειλικρινα εχω περασει 2ωρο να προσπαθω να εξηγισω σε αντρα γτ δεν τον ηθελα. ε στο τελος του ειπα " παω για πατατες βαρεθηκα" κι εφυγα ---------- Προσθήκη στις 19:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Ότι να 'ναι.Λοιπόν ακούστε να μαθαίνετε. =ρ Θα πάτε σε γκομενέτο, με ένα πιατάκι με πάγο και θα της πείτε ''Τι μπορώ να κάνω για να σπάσω το πάγο μεταξύ μας;'' =ρ Ελα όχι πείτε τα 'σπασε. εμενα μου αρεσε σαν προσεγγιση παντως πρωτοτυπο αν το επιχειρισεις να το κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.