Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα δε προκειται ποτε να υπαρξει η μερα που ενας αντρας θα καταλαβει μια γυναικα η το αντιστροφο... οποτε θα συνεχισουμε να κανουμε οτι μ@λ@κια μας κατεβει στο κεφαλι και τα 2 φυλα για να προσελκυσουμε το αλλο...

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα δε προκειται ποτε να υπαρξει η μερα που ενας αντρας θα καταλαβει μια ελληνίδα ... οποτε θα συνεχισουμε να κανουμε οτι μ@λ@κια μας κατεβει στο κεφαλι και τα 2 φυλα για να προσελκυσουμε το αλλο...

ok fixed :P

Δημοσ.
+1000 για την πρωτη θεση.

-100 για την εκτη. Προσωπικα οσες εχω πετυχει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

Συμφωνώ αλλά θα τις ανέβαζα ψηλότερα, μια και έχω περάσει και κάποιο διλάστημα εκεί. Πρωτοξάδελφες με τις Τσέχες.

Δημοσ.
H μαλακία τυφλώνει.:P:p:p

no offence πλάκα κάνω.

Δεν φταιει αυτό..Οι ωρες υπνου χθες ηταν λιγες γιατι γιναμε ΙΝ :lol

Παντως η λιστα επιδεχεται διορθώσεων

Δημοσ.

Πριν απο μια δεκαετια δεν φανταζομουν ποτε οτι θα υπερασπιζομουν τις γυναικες με οπιονδηποτε τροπο καθως τις θεωρουσα βληματα. Σημερα τις θεωρω επισης βληματα , αλλα εχουν ενα σημαντικο ελλαφρυντικο, το φαινομενο στην ελλαδα το κακο δεν εχει φυλλο ειμαστε ομαδικως GTP ΟΛΕ αντρες γυναικες. (πηγα και στρατο και ειδα την γλυκα). Τεσπα αυτο ειναι εκτος θεματος.

Το θεμα ειναι οτι εδω και πολλα χρονια ειμαι με την κοπελα μου που ειναι περιπτωσαρα γενικα και τυχαινει να ειναι και εμφανισιμη απο αυτες του στυλ βλεπεις μια γυναικοπαρεα με 5-6 γκομενες καi η μια ειναι σαν να ειναι απο αλλο πλανητη συγκριτικα.

Anyway καταλαβα λιγο τι περναει καθε φορα που βγενει εξω (δεν εχω κανενα προβλημα να βγαινει με φιλες της καθως εγω ειμαι καιλας στο pc και συνηθως βαριεμαι να βγαινω εξω). Μετα απο τοσα χρονια καταλαβα 5 πραματα για γυναικες σαν αυτην αλλα και λιγοτερο η περισσοτερο ωραιες.

FACTS , η κοπελα μου

*καθε φορα που βγενει εξω θα της την πεσουν (ανοιχτα , λιγοτερο ανοιχτα) τουλαχιστον καμια 15ρια ατομα. (median το standard deviation αυτου του 15 ειναι 7 για οποιον καταλαβαινει)

*Το 90% των ανδρων αγνoουν τις λιγοτερο εμφανισιμες γυναικες φιλες η μη και τρεχουν σε αυτην ανεξαρτητα αν ειναι 1.50 με τα χερια στην αναταση και εχουν δεικτη μαζας σωματος 40 γιατι ειναι ολοι οι super μπηχτηδες καθως ολο και καποια μαλακια θα εχουν να πεταξουν (εχω αυτο το αμαξι , ξερω αυτον , ειμαι ο ταδε)

*Το συντριπτικο ποσοστο δεν εχει ιδεα πω να φερθει σε μια γυναικα και το πεσιμο θα γινει με ατακες του στυλ "Ειμαι ο ταδε γαμιας-τραγουδιστης-διευθυντης-καναλαρχης και τους ξερω ολους. Εχω μεγαλο προβλημα καθως ολες οι γυναικες κανουν squirt οταν περναω σε αποσταση κοντυτερη των 100 μετρων απο διπλα τους. " Η απλα ο κεραστης που δεν μιλαει καν επειδη κερνανει ποτα η φηνακια η αλλη πρεπει να κατσει να τον μιλησει λες και του ζητησε τιποτα. Τεσπα μπορω να γραψω πολλα ακομα ας πουμε οτι ο ενας στους 10 το πολυ ειναι ευγενικος και ξερει να φερεται η απλα ξηγημενος (οπως ειμαι εγω) του στυλ σε ειδα μου αρεσεις θες να βγουμε? Δεν θες ? kthnxbb,

Οταν τους απορριπτει καθως εχει καποιον ( :D ) συνηθως βγαινουν τα τρελα κομπλεξ και αρχιζουν ατακες οπως

-εισαι ψιλομυτα δεν καταδεχεσαι

-νομιζεις οτι επειδη εισαι του πανεπιστημιου (εχει phd) εισαι καλυτερη απο μας

-To γνωστο κολλημα του μα γιατι; Που αφου φας απορριψη καθεσαι και ρωτας κανα μισαωρο γιατι σε αποριπτει, αφου θα επρεπε να εχει χυσει ηδη 5 φορες μονο που μιλησε μαζι σου για να φτασεις στο τελος σε μια απο τις πιο πανω δικαιολογιες η καποια αλλη στο μυαλο σου.

Στην τελικη αν εισαι ο μεγας μαγκας τσιφτης και καραμπουζουκλης γιατι κολλας αν φας μια απορριψη σε ξερει και απο χτες; Δεν θελει; move on re μαλακα και στα @@ σου τι κολλας και χτυπιεσαι σαν ψαρι.

Οποτε καθε φορα που βλεπετε μια γκομενα εμφανισιμη με 5 φιλες που αυτη ξεχωριζει σκεφτητε οτι:

1.Οι πιθανοτητες να εχει καποιον ηδη ειναι παρα πολλες

2.Λογω εμφανισης το πεσιμο που εχει παει ειναι υψωμενο στην Ν*100 και ειναι λογικο να εχει στερεοτυπα για αυτους ποιυ της την πεφτουν η να ενοχλειται καθως το ολο θεμα κατανταει πολλες φορες γελοιο.

3.Αν σας απορριπτει μπορει να ειναι οντως γιατι εχει αλλον.

4. Αν δεν θελει δεν εγινε τιποτα καποια αλλη θα θελει.

5. Σκεφτητε αν καθε φορα που μπενατε σε μαγαζι σας την πεφτανε 10 γκομενες τουλαχιστον αν θα πηγαινατε με κατι λιγοτερο απο μοντελο (ενω εγω οπως βλεπετε απο την φωτο δεν ειμαι ακριβως ο brad pitt :P ) ,η ποσο "ψιλομυτες" θα εισασταν εσεις. Μηπως θα καθοσασταν να μιλησετε με το καθε κατσικι για μιση ωρα? Θα επρεπε να κατσετε εξω 5 ωρες και να μην κανετε τιποτα απο αυτα για τα οποια βγηκατε εξω εκτος απο το να μιλατε με ατομα που σας την πεφτουν.

5.5. Δεν εχει αναγκη -αν ειναι ωραια- να βγει στα club να μοιρασει χυλοπιτες καθως στην κολοτρυπιδα της γης θα σου την πεσει ο ταριφας ο περιπτερας θα σταματανε και θα σου τραγουδανε στον δρομο θα σου κορναρουν , θα σου την πεσουν ολοι στην δουλεια σου, ο deliβερας, ο εφοριακος , τα 16χρονα που πανε 1η λυκειου, ο παπους στο λεωφορειο, δεν μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου.

6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ εκτος απο αυτην που ειναι σαν μοντελο σε αυτο το μαγαζι με πολυ καλυτερες πιθανοτητες για εσας

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Touau7QRv8I[/ame]

Το προβλημα δεν ειναι (μονο) στις γυναικες. Το προβλημα ειναι συνολικο η χωρα ειναι σαπια, η ελληνες-δες εχουν χασει τον δρομο σε πολλα επιπεδα. Οι γυναικες την εχουνε δει γιατι οι αντρες ειναι super αγαμητοι και τρελλα λιγουρια, αλλα ολο αυτο πηγαζει απο την κατασταση " ασχολουμαστε με ολους τους αλλους εκτος απο εμας" ειμαστε ενα μεγαλο χωριο γεματο μπηχτηδες, χαζογκομενες /κομμωτριες/μοντελα/παρουσιαστριες/ με προτυπο την paris hilton και το 70% των cayenne ειναι με leasing , χρωστιουνται η ειναι κλεμμενες απο τον ελληνικο λαο απο αγραμματα ζωα που εχουν "ακρες" στο δημοσιο. Ασχετο αλλα στα @@ μου την ελληνικη καταντια την κολλαω παντου :D

Δημοσ.

Ποτέ καμία δεν απέρριψε γκόμενο επειδή έχει "άλλον".

Απλώς κρίνει πως έχει "άλλο, καλύτερο" και μέχρι αυτό να καταρριφθεί (δλδ γνωρίσει τον ΑΛΕΤΖΟ) μια χαρά.

Δημοσ.
Ποτέ καμία δεν απέρριψε γκόμενο επειδή έχει "άλλον".

Απλώς κρίνει πως έχει "άλλο, καλύτερο" και μέχρι αυτό να καταρριφθεί (δλδ γνωρίσει τον ΑΛΕΤΖΟ) μια χαρά.

keep thinking that , αλλα οτι ευτυχια ψαχεις στην ζωη σου μην την ψαξεις μεσω καποιας γυναικας γιατι οσο το πιστευεις αυτο δεν θα την βρεις ποτε.

η πραγματικοτητα ειναι οτι καποτε γνωριζεις τον καλυτερο για σενα οποτε το να γνωριζεις αλλους ανθρωπους ειναι απλα χασιμο χρονου που μπορει να ξοδευτει σε πιο παραγωγικες δριαστηριοτητες. (world of warcraft , flight of the conchords βολτα στο παρκο για παγωτο, τσοντες στο internet, βιβλια)

Δημοσ.
... δε μπα να είσαι και ο γκουρού του μπιφτεκώ, ΕΣΥ θα έχεις κερδίσει".

τι ειναι ο γκουρού του μπιφτεκώ??:confused:

Δημοσ.

+1 στον alex_000.

Περίπτωση γνωστής. Ήταν ένας που της την "έπεσε" 3 φορές το ίδιο βράδυ.

1) Την κερνάει ποτό και περιμένει. Αυτή ευγενικά λέει δεν χρειάζεται, οπότε έρχεται να της ζητήσει το λόγο (?!). Φεύγει.

2) Μετά από λίγο έρχεται την πιάνει από την μέση (!) και της λέει συγγνώμη φέρθηκα λίγο αγενέστατα πριν αλλά [...] Με λένε τάδε, να σε κεράσω τώρα που γνωριστήκαμε ένα ποτό? (?!). Δέχεται ένα ωραίοτατο όχι και ξαναφεύγει.

3) Μετά από κάμποση ώρα και αφού το πήρε απόφαση ότι δεν πηδ@ει σήμερα (την έπεφτε και σε άλλες εντωμεταξύ) κάνει να φύγει από το μαγαζί κοιτώντας την αηδιασμένα καθώς έφευγε, στην πόρτα στρίβει (!), γυρίζει πίσω και έρχεται και της ψιθυρίζει στο αυτί "Εσύ χάνεις, εσύ θα μείνεις αγ@μητη απόψε" (?!).

Μιλάμε ο τυπάς έπαιζε σε άλλα επίπεδα πλέον.

Η ιστορία είναι επιβεβαιωμένη, μπορεί να μας φαίνονται από άλλο πλανήτη αυτά, αλλά συμβαίνουν και ιστορίες σαν του alex δεν είναι μόνο μεμονωμένα περιστατικά.

Δημοσ.

Χαχα αν αρχισω να λεω για ιστοριες τετοιου ειδους που εχω (την τυχη) να ακουω απο την GF οταν βγενει με φιλες της , θα θελουμε 2 ΤΒ σκληρο μονο για το post :D

Παιζει πολυ κομπλεξισμος δυστιχως.. και για μενα φιλε που ειμαι καιλας με UTP καλωδιο στον κωλο (οπως με περιγαφει συνηθως και η κοπελα μου λολ) και δεν ειχα ιδεα τι παιζει εξω πως λειτουργει ο κοσμος (ελλαδα) οταν τα πρωτοακουσα ΕΦΡΙΞΑ!

Δημοσ.
...θα θελουμε 2 ΤΒ σκληρο μονο για το post :D

Ελα washy σε καταλάβαμε. Τα διπλά account απαγορεύονται.

Δημοσ.
η πραγματικοτητα ειναι οτι καποτε γνωριζεις τον καλυτερο για σενα οποτε το να γνωριζεις αλλους ανθρωπους ειναι απλα χασιμο χρονου που μπορει να ξοδευτει σε πιο παραγωγικες δριαστηριοτητες. (world of warcraft , flight of the conchords βολτα στο παρκο για παγωτο, τσοντες στο internet, βιβλια)

δλδ το αγορι μου εχει γνωρισει το καλυτερο γι'αυτον (δλδ εμενα!) γι'αυτο δε κανει τπτ αλλο απο το να καιγεται στο ιντερνετ?? wow το ξεπερασαμε... μετα πηγαμε dota και μετα hon... τωρα εχει κολλησει σε αλλα τα οποια δε τα θυμαμαι... ειναι κ πολλα καθε φορα!:lol:

και επειδη σιγουρα καποιος θα ρωτησει και για τις τσοντες -ναι και αυτο κανει!! μαζι μου:o

Δημοσ.

Ετσι πανε και εσυ να πεξεις caesar, pharaoh Tropico , heroes of might an magic , sims και δεν ξερω γω τι αλλο σαν καλο κοριτσι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
keep thinking that , αλλα οτι ευτυχια ψαχεις στην ζωη σου μην την ψαξεις μεσω καποιας γυναικας γιατι οσο το πιστευεις αυτο δεν θα την βρεις ποτε.

Η πρώτη σου πρόταση δεν είναι σωστή ή τουλάχιστον δεν είναι δίκαιη.

Η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Έρχεται από το να λύνεις προβλήματα, να ξεπερνάς εμπόδια, να αποκτάς πράγματα που δεν έχεις κτλ κτλ. Γενικά έρχεται μέσα από την "κίνηση". Όχι μέσα από τη μονιμότητα. Πχ κάποιος που δεν έχει λεφτά και αποκτάει, θα ευτυχήσει για λίγο. Κάποιος που έχει λεφτά (είτε ανέκαθεν είτε για αρκετό χρονικό διάστημα) δεν του προσφέρουν τίποτα συναισθηματικά.

Ένα από τα πράγματα που χαρίζει ευτυχία στον άνθρωπο, είναι η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Η αγάπη είναι η ανώτατη μορφή επικοινωνίας. Το να βρεις έναν/μία σύντροφο λοιπόν, είναι μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής. Το ότι δε διαρκεί για πάντα δε σημαίνει ότι αυτό που βρήκες δεν ήταν τίποτα. Εξ ορισμού η ευτυχία που παίρνεις από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δε διαρκεί για πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...