Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πας σε ένα CLABAKI που πηγαίνουν όλοι να σου κάνει facecontrol η πόρτα να δει αν η φάτσα σου ταιριάζει με το μαγαζί να πας στο ταμείο να πληρώσεις 15 euro για την είσοδο να μπεις μέσα να μην βρίσκεις σερβιτόρα να παραγγείλεις και να πρέπει να πας στο bar να πάρεις μονος σου να είσαι στριμωγμένος σαν σαρδέλα γιατί μέσα έχει τρομερό κόσμο να πάρεις το ποτάκi σου και το ποτό θα είναι βόμβα και όλα αυτά για να είμαι IN?

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά μην πας, δεν χρειαζεται να εισαι IN.. Οι "περιθωριακοί" είναι πιο ωραιοι τύποι γιατι ξέρουν τι θέλουν ;)

Δημοσ.
Απλά μην πας, δεν χρειαζεται να εισαι IN.. Οι "περιθωριακοί" είναι πιο ωραιοι τύποι γιατι ξέρουν τι θέλουν ;)

και εγώ περιθωριακός τύπος είμαι γιαυτο γράφω τι κατάντια μερικών για να πάνε εκεί που πάνε όλοι!!!!!!!!

Δημοσ.

Βασικά όλα αυτά για να βρεις να ρίξεις κανένα γκομενάκι και να πουλήσεις μούρη.Να δικαιολογήσεις κάπως τα υπερβολικά χρήματα που χάλασες για ρούχα δηλαδή.Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογίες είναι.Το μόνο που μπορώ να δω σαν καλή δικαιολογία αλλά και πάλι είναι σπάνια τα άτομα που όντως τους συμβαίνει αυτό είναι το να έχει κανένα καλό πάρτι και να γουστάρεις τόσο πολύ τη μουσική.Που και πάλι από τους 10 που την λένε και αυτή τη δικαιολογία ο μισός και αν την εννοεί πραγματικά.

Έχω να πάω σε κλάμπ για να γίνω σαρδέλα και εγώ δεν ξέρω πόσο.Και παλιότερα δηλαδή που πήγαινα περισσότερο για την παρέα και για τον πρώτο από τους λόγους που είπα πάνω.Μόνο τα καλοκαιρινά beach club είναι αναπόφευκτα πλέον και συνεχίζω να τα τιμώ.Τα υπόλοιπα όλα φωτιά να πέσει να τα κάψει.1000 φορές μικρά μπαράκια που είναι και πιο άμεσος ο κόσμος και πιο άνετα είσαι και καλύτερα περνάς και μπορείς να επιλέξεις και καλύτερα το είδος της μουσικής που θα πας να ακούσεις.:-D

Δημοσ.
Βασικά όλα αυτά για να βρεις να ρίξεις κανένα γκομενάκι και να πουλήσεις μούρη.

Ε μα αυτός δεν είναι και ο απώτερος σκοπός της ζωής?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές ήδη, γιατί να θέλεις να είσαι in; Είναι πολύ πιο in να είσαι out. Αν και εξαιτίας αυτού, το να είσαι out, καταντάει να είσαι in. Αλλά ποιος θέλει να είναι in; Άρα καλύτερα να είσαι out, μ' έναν τρόπο ιδιαίτερο, που δεν είσαι in.

Ah f<beep>k it. Just be yourself...

Δημοσ.

Το πιο τραγικό με τις παρέες είναι όταν σε παίρνει ο άλλος και σου λέει "κανονίσαμε να πάμε στο τάδε μαγαζί να τα πούμε, έχουμε καιρό να βρεθούμε", και όταν φτάνεις ανακαλύπτεις ότι το τάδε μαγαζί είναι καφετέρεια wanna-be clubάκι με τέρμα μουσική και το μόνο πράγμα που λες τελικά είναι το γνωστό "ναι, ναι" κουνόντας συγκαταβατικά το κεφάλι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν ακούς τι λέει ο διπλανός σου :P

Δημοσ.
Το πιο τραγικό με τις παρέες είναι όταν σε παίρνει ο άλλος και σου λέει "κανονίσαμε να πάμε στο τάδε μαγαζί να τα πούμε, έχουμε καιρό να βρεθούμε", και όταν φτάνεις ανακαλύπτεις ότι το τάδε μαγαζί είναι καφετέρεια wanna-be clubάκι με τέρμα μουσική και το μόνο πράγμα που λες τελικά είναι το γνωστό "ναι, ναι" κουνόντας συγκαταβατικά το κεφάλι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν ακούς τι λέει ο διπλανός σου :P

E του λες δε μπορώ μου έτυχε μια δουλειά και την κάνεις με γοργά, πιστεύω θα το πάρει το μήνυμα.

Δημοσ.

για να εισαι in:

ακούς την ίδια μουσική με τους άλλους/αυτά που παίζουν τα ραδιόφωνα και τα "clubakia". Δεν παίζει ρολο αν δεν σου αρέσει, αυτά ακούει ο κόσμος

πρέπει να γραφεις σαν καραγκιόζης στα μηνύματα σου

να έχεις τα ίδια γούστα, η μοναδικότητα δεν είναι σωστό.

πηγαίνεις σε μέρη απλά για να πεις ότι πηγες. Μεγάλος dj έρχεται? Βουρ και πήγαμε, και όταν σε ρωτήσουνε θα πεις "τα σπάσε"

να κανεις λιστες σαν και αυτη, oh wait...

Δημοσ.

καλα ειστε μαζοχες; ακομα πηγαινετε σε κλαμπακια; να πεις τουλαχιστον οτι χορευει ο κοσμος και περναει καλα μια δυο ωρες να πω οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...