tarantules Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ψάχνω HDD mobile rack hot swap για 4 HDD που ποιάνει 3 θέσεις 5,25. Έχω βρει αυτό εδώ αλλά είναι για 3 δίσκους.Από Ελλάδα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω.Μόνο από ebay Αμερική αλλά το κόστος των μεταφορικών είναι τεράστιο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο? Έστω και Ευρώπη.
Nikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Servers/Backplain-For-Servers/Raidsonic-Backplain-Raidsonic-4x3-5-inch-Sata-SAS.htm Αλλά δεν έιναι καθόλου φτηνό.
tarantules Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση.Τελικά παράγγειλα αυτό εδώ της sharkoon και ας είναι μόνο για 3 HDD. Αυτό που μου προτείνεις πρέπει να βιδώσεις πάνω σε κάθε tray το δίσκο (τουλάχιστον έτσι δείχνει στις φωτό) πράγμα το οποίο δεν βολεύει, ενώ στο sharkoon απλά βάζεις τον δίσκο στην υποδοχή και τον κουμπώνεις (απίστευτη ευκολία όταν έχεις αρκετούς δίσκους). Πάνως παρατήρησα οτι τα δικά μας eshop έχουν γενικά πολύ λιγότερη ποικιλία σε προϊόντα κάπως πιο εξειδικευμένα σε σχέση με τα ξένα. Αυτό που ταίριαζε στις προτιμήσεις μου από ebay Αμερικής έκανε 70 δολάρια αλλά τα μεταφορικά ήταν άλλα 70! και δεν ξέρω και εαν θα πέρναγε από το τελωνείο χωρίς επιπλέον χαράτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.