Προς το περιεχόμενο

E-shop newsletter 1022

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η προσφορα ειναι σουπερ. το λαπτοπ σιγουρα αξιζει καπου 280-300 ευρω και το δινουν 189. ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι. δεν ειχα καν στο μυαλο μου για νετμπουκ. αλλα ειναι τετοια η προσφορα που το σκεφτομαι

αραγε γτ δε μου εστειλαν εμενα το συγκεκριμενο newsletter ???

επισης κατ εμε το λαπτοπ ειναι ομορφο

Δημοσ.
η προσφορα ειναι σουπερ. το λαπτοπ σιγουρα αξιζει καπου 280-300 ευρω και το δινουν 189. ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι. δεν ειχα καν στο μυαλο μου για νετμπουκ. αλλα ειναι τετοια η προσφορα που το σκεφτομαι

αραγε γτ δε μου εστειλαν εμενα το συγκεκριμενο newsletter ???

επισης κατ εμε το λαπτοπ ειναι ομορφο

Και εγω θα το επερνα.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή.. αλλα το θέλω για την κοπέλα μου.. και τσεχικα γνήσια windows πως θα περάσω??? :( (η τουλάχιστον Language PACK)

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι μπορείς να το επιλεξεις στην αρχική εγκατασταση. στο wind ειχε διαφορες γλώσσες (πρεπει να ειχε και τσέχικα) αλλα ακομα και να μην εχει μπορεις να το φορμαρεις με usb stick.

Δημοσ.
εχω την εντυπωση οτι μπορείς να το επιλεξεις στην αρχική εγκατασταση. στο wind ειχε διαφορες γλώσσες (πρεπει να ειχε και τσέχικα) αλλα ακομα και να μην εχει μπορεις να το φορμαρεις με usb stick.

To wind u100 ειχε πολωνικά δυστυχώς

Format? αλλα δεν θα πρεπει να εχω και τα τσεχικα windows oem ωστε η εγκατασταση να ειναι γνησια?

Δημοσ.
hmm... ναι... γιατι δε ψαχνεις σε κανενα τσεχικο ηλεκτρονικο καταστημα για να τα αγοράσεις γνήσια;

ε φιλε να δωσω 189 για ενα λαπτοπ.. να δωσω και 70 μετα για windows ε θα το παρω αμεσα απο εκει!

Δημοσ.
Και εγω θα το επερνα.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή.. αλλα το θέλω για την κοπέλα μου.. και τσεχικα γνήσια windows πως θα περάσω??? :( (η τουλάχιστον Language PACK)

Φιλε η λυση στο προβλημα σου ειναι το vistalizator και ειναι εδω http://www.froggie.sk/7lp32rtm.html

Δημοσ.

Κατι σαν MUI ουσιαστικα... έστω και η μεθοδος να μην ειναι η ποιο.... νομιμη

---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:21 ----------

Φιλε η λυση στο προβλημα σου ειναι το vistalizator και ειναι εδω http://www.froggie.sk/7lp32rtm.html

εχει μονο για Vista κ 7

Δημοσ.

Σχετικά με το LENOVO, αν και δεν σκεφτόμουν να αγοράσω Netbook επειδή φαίνεται καλή προσφορά ψήνομαι. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να του βάλω Windows 7? Διότι βλέπω στο σκρουτζ ίδιο μοντέλο με windows 7. Κάποια στιγμή είχα ακούσει για δωρεάν αναβάθμιση σε windows 7. Ισχύει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι απο οτι ειδα σημερα επεστρεψε στη κανονικη του τιμη ,ελπιζω να το παραλαβω οπως το κλεισα 189 ευρω και να μην παιξει καμια ιστορια

Δημοσ.

το παραλαβα σημερα και μου φαινεται υπεροχο ,τωρα μενει να βαλω τα mac os ,οποιος εχει καποια ιδεα Pm ,ερχεται με winxp αλλα με 14 λεπτα χρονο και με ενα φλασακι εχει τα 7 να εκκινουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...