SpirtouLisS Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 η προσφορα ειναι σουπερ. το λαπτοπ σιγουρα αξιζει καπου 280-300 ευρω και το δινουν 189. ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι. δεν ειχα καν στο μυαλο μου για νετμπουκ. αλλα ειναι τετοια η προσφορα που το σκεφτομαι αραγε γτ δε μου εστειλαν εμενα το συγκεκριμενο newsletter ??? επισης κατ εμε το λαπτοπ ειναι ομορφο
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 η προσφορα ειναι σουπερ. το λαπτοπ σιγουρα αξιζει καπου 280-300 ευρω και το δινουν 189. ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι. δεν ειχα καν στο μυαλο μου για νετμπουκ. αλλα ειναι τετοια η προσφορα που το σκεφτομαι αραγε γτ δε μου εστειλαν εμενα το συγκεκριμενο newsletter ??? επισης κατ εμε το λαπτοπ ειναι ομορφο Και εγω θα το επερνα.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή.. αλλα το θέλω για την κοπέλα μου.. και τσεχικα γνήσια windows πως θα περάσω??? (η τουλάχιστον Language PACK)
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 εχω την εντυπωση οτι μπορείς να το επιλεξεις στην αρχική εγκατασταση. στο wind ειχε διαφορες γλώσσες (πρεπει να ειχε και τσέχικα) αλλα ακομα και να μην εχει μπορεις να το φορμαρεις με usb stick.
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 εχω την εντυπωση οτι μπορείς να το επιλεξεις στην αρχική εγκατασταση. στο wind ειχε διαφορες γλώσσες (πρεπει να ειχε και τσέχικα) αλλα ακομα και να μην εχει μπορεις να το φορμαρεις με usb stick. To wind u100 ειχε πολωνικά δυστυχώς Format? αλλα δεν θα πρεπει να εχω και τα τσεχικα windows oem ωστε η εγκατασταση να ειναι γνησια?
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 hmm... ναι... γιατι δε ψαχνεις σε κανενα τσεχικο ηλεκτρονικο καταστημα για να τα αγοράσεις γνήσια;
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 hmm... ναι... γιατι δε ψαχνεις σε κανενα τσεχικο ηλεκτρονικο καταστημα για να τα αγοράσεις γνήσια; ε φιλε να δωσω 189 για ενα λαπτοπ.. να δωσω και 70 μετα για windows ε θα το παρω αμεσα απο εκει!
anergos13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Και εγω θα το επερνα.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή.. αλλα το θέλω για την κοπέλα μου.. και τσεχικα γνήσια windows πως θα περάσω??? (η τουλάχιστον Language PACK) Φιλε η λυση στο προβλημα σου ειναι το vistalizator και ειναι εδω http://www.froggie.sk/7lp32rtm.html
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κατι σαν MUI ουσιαστικα... έστω και η μεθοδος να μην ειναι η ποιο.... νομιμη ---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:21 ---------- Φιλε η λυση στο προβλημα σου ειναι το vistalizator και ειναι εδω http://www.froggie.sk/7lp32rtm.html εχει μονο για Vista κ 7
jabar Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 και προφανως δεν εχει Mpeg4 δέκτη, ε; σκεφτομουν να την πάρω για τους γονεις μου αλλα χωρίς...δεν! http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/featured-global/lg-32ld320.php
tsiartas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σχετικά με το LENOVO, αν και δεν σκεφτόμουν να αγοράσω Netbook επειδή φαίνεται καλή προσφορά ψήνομαι. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να του βάλω Windows 7? Διότι βλέπω στο σκρουτζ ίδιο μοντέλο με windows 7. Κάποια στιγμή είχα ακούσει για δωρεάν αναβάθμιση σε windows 7. Ισχύει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ
forgotten Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ναι απο οτι ειδα σημερα επεστρεψε στη κανονικη του τιμη ,ελπιζω να το παραλαβω οπως το κλεισα 189 ευρω και να μην παιξει καμια ιστορια
sotoss Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εγώ το πήρα το Σάββατο πολύ καλοκαιρινό design ρεεεεεε Όλα τα λεφτά το netbooki πάμε παραλία
lambra1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κανονικά όποιος το θέλει, πρέπει να απαιτήσει το ίδιο μοντέλλο σε άλλο χρώμα, με 189
forgotten Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 το παραλαβα σημερα και μου φαινεται υπεροχο ,τωρα μενει να βαλω τα mac os ,οποιος εχει καποια ιδεα Pm ,ερχεται με winxp αλλα με 14 λεπτα χρονο και με ενα φλασακι εχει τα 7 να εκκινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.