Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες HD4890

mokas1234567

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και την δεύτερη κάρτα την έχω τραβήξει με λαστιχάκια για να έχουν μεγαλύτερο κενό ανάμεσα τους... αλλα λόγω του οτι δεν χρησιμοποιώ case δεν έχω κανένα πρόβλημα.

ο φιλος μου με το haf εχει τραβηξει πιο ψηλα την πανω καρτα με σπαγγο :-D για να την απομακρυνει απο τη 2η και πλακα πλακα κερδισε μερικους βαθμους :lol:

ειναι ζεστες οι 4890

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@Luciddream πέρνα ρε φίλε το καλώδιο απο το πλάι της mega shadow, κριμα είναι ρε man να της χαλάς την ομορφιά! :lol:

χαχα.. και όμως γιαυτό λέω the impossible project.. οτιδήποτε βλέπεις έχει ένα σκοπό.. το σελοτειπ κρατάει κάτω τα καλώδια sata να μην ακουμπάνε στα fans της 4890.. το καλώδιο που λές κρατάει το fan της cpu στην θέση του... !! :P οι δίσκοι απο πίσω ακουμπάνε μεταξύ τους με γωνία για να είναι σταθεροί.. κ άλλα τέτοια.. :lol::lol::lol:

Δημοσ.
και εγω εχω της connect 3d αλλα εχει 2 6pina

υπαρχει και με 2 , αλλα υπαρχει και με ενα

εγω απο κοντα εχω δει μονο με ενα

Δημοσ.

απο ότι έχω καταλάβει αυτή με το 1 6pino μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μητρικές που υποστηρίζουν PCI express 2.0 οπου δίνει 150 watt στην κάθε pci.. αλλιώς θέλει 2 6pina.. σωστά..?

Δημοσ.
απο ότι έχω καταλάβει αυτή με το 1 6pino μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μητρικές που υποστηρίζουν PCI express 2.0 οπου δίνει 150 watt στην κάθε pci.. αλλιώς θέλει 2 6pina.. σωστά..?

υπαρχουν ακομα μητρικες με pcie 1 ? παντως η connect 3d ειναι η μονη που εχω δει με ενα 6πινο, μου κανει εντυπωση που δεν το χουν κανει κι αλλοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...