Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες HD4890

mokas1234567

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aσφαλώς και μπορείς να της αλλάξεις cooler αλλά αυτό το άφησα σαν την τελευταία λύση καθώς στοιχίζει.

Όσον αφορά το furmark, τρέξε κάποια στιγμή κανα μισάωρο τουλάχστον και όχι τέταρτο και θα δείς τι θα πιάσει. Θα είσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Πάντως όπως σου είπα και πριν ακόμα δεν έχει μπεί το καλοκαιράκι, αυτό είναι που με προβληματίζει. :-)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω εχω αυτη τη 4890

PowerColor%20HD4890.jpg

εχω κι εγω 75αρια και 80αρια στα βαρια παιχνιδια και θορυβο απο τον ανεμιστηρα , αρχιζει και γκαζωνει μονη της , αλλα ευτυχως οταν παιζω δε με απασχολη γιατι καλυπτουν το θορυβο τα ηχεια

-χθες τελειωσα και το exansion του gta που αναφερθηκε-

επισης εχω παρατηρησει καποιες διαφορες σε σχεση με τις 4890 των connect 3d (αυτη με το 1 6πινο) και την asus (με το volt tweak)

οταν ειναι σε iddle η δικη μου πεφτει στα 500 hz , ενω οι αλλες 2 στα 240 (αν θυμαμαι σωστα)

μαλλον αυτο εχει σαν αποτελεσμα iddle να εχω 52 βαθμους..

το μονο που με παρηγορει ειναι οτι την ειχα προλαβει στα 155 ευρω

σκεφτομουν να κανω crossfire μιας και απεκτησα καλυτερη μητρικη (με το 2ο pcie 8χ , ενω της τωρινης μου ειναι 4x :-( ) , αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα γινει φουρνος το θεμα

φιλος μου αναγκαστηκε να αγορασει haf για να τα βγαλει περα με τη ζεστη των 2 παραπανω που ανεφερα (asus- connect 3d) , βεβαια απο επιδοσεις τα σπαει :devil:

Δημοσ.
εγω εχω αυτη τη 4890

PowerColor%20HD4890.jpg

εχω κι εγω 75αρια και 80αρια στα βαρια παιχνιδια και θορυβο απο τον ανεμιστηρα , αρχιζει και γκαζωνει μονη της , αλλα ευτυχως οταν παιζω δε με απασχολη γιατι καλυπτουν το θορυβο τα ηχεια

επισης εχω παρατηρησει καποιες διαφορες σε σχεση με τις 4890 των connect 3d (αυτη με το 1 6πινο) και την asus (με το volt tweak)

οταν ειναι σε iddle η δικη μου πεφτει στα 500 hz , ενω οι αλλες 2 στα 240 (αν θυμαμαι σωστα)

μαλλον αυτο εχει σαν αποτελεσμα iddle να εχω 52 βαθμους..

το μονο που με παρηγορει ειναι οτι την ειχα προλαβει στα 155 ευρω

σκεφτομουν να κανω crossfire μιας και απεκτησα καλυτερη μητρικη (με το 2ο pcie 8χ , ενω της τωρινης μου ειναι 4x :-( ) , αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα γινει φουρνος το θεμα

φιλος μου αναγκαστηκε να αγορασει haf για να τα βγαλει περα με τις 2 παραπανω που ανεφερα (asus- connect 3d) , βεβαια απο επιδοσεις τα σπαει :devil:

Προφανώς δεν πέφτει σε 2d ρολόγια. Πάντως παιδιά η υλοποίηση της connect3d που είχε το Πλάισιο (δεν ξέρω αν την έχει ακόμα) ήταν φοβερή. Λυπήθηκα πολύ που την έδωσα. Πολύ καλές θερμοκρασίες και αθόρυβη. Αν υπάρχει ακόμα την προτείνω ανεπιφύλακτα. (Γύρω στα 170 ευρώ την είχα πάρει αν θυμάμαι). :-)

Δημοσ.

εγω ειχα παρει αρχικα αυτη , αλλα με προβληματισε το 1 6πινο (κακως μαλλον) και τη γυρισα πισω να παρω το ελικοπτερο :-D

ο φιλος μου που την πηρε λιγο πριν εξαντληθει (πλεον δε νομιζω οτι υπαρχει) την πηρε 185 νομιζω και μαλιστα ενω εμενα μου φαινοταν ησυχη , αυτον τον ενοχλουσε ο θορυβος της και ξηλωσε τους ανεμιστηρες της για να βαλει ενα 12αρι πανω

μεσα στα χριστουγεννα ομως επαιζε και αυτη στα 160 το πολυ

η μονη που εκανε και τοτε 180 ηταν η asus

εδιτ

πλεον εχουν μονο αυτη, κοιτα τιμη :X

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-4890-Vapor-X-SVGA-1GB-PCI-Express.htm

γ@μω το ευρω που πεφτει συνεχεια.. θα ερθει και το νεο φπα...

Δημοσ.
Προφανώς δεν πέφτει σε 2d ρολόγια. Πάντως παιδιά η υλοποίηση της connect3d που είχε το Πλάισιο (δεν ξέρω αν την έχει ακόμα) ήταν φοβερή. Λυπήθηκα πολύ που την έδωσα. Πολύ καλές θερμοκρασίες και αθόρυβη. Αν υπάρχει ακόμα την προτείνω ανεπιφύλακτα. (Γύρω στα 170 ευρώ την είχα πάρει αν θυμάμαι). :-)

η κάρτα είναι σκυλί... !!!! respect ... !!

xxx4890.jpg

xxx48902.jpg

(iphone sucks i know) :P

Δημοσ.

Ώπα,λέτε να σταθώ τυχερός και να γίνει καμιά γκέλα με την δικιά μου ;

Λογίικά θα φύγει αντικατάσταση με vapor-x:p

Αλλά με τις τιμές το χουν &%$%*^ ...220 έκανε αρχικά θυμάμαι η 5850...

Δημοσ.

xxx4890.jpg

xxx48902.jpg

Tι σας έλεγα για τα temps? ;)

Η κάρτα αυτή είναι απίστευτη. Πολύ κρίμα που την έδωσα και @ gsis ισχύει και για σένα το ίδιο. Πλέον με τιμή στα 210+ ευρώ πιστευω ότι δεν αξίζει κάν τον κόπο να ασχοληθεί κανείς.

Δημοσ.

xxx4890.jpg

xxx48902.jpg

φιλε επειδη δε φαινεται στη φωτο ποσες crossfire bridge εχεις βαλει μια ή δυο?

Δημοσ.

δεν το χω ψαξει το ζητημα, αλλα θυμαμαι οτι ο φιλος μου επεμενε για 2 (εψαχνε μαλιστα απεγνωσμενα να βρει και 2η γιατι η μια απο τις 2 καρτες δεν ειχε) , αρα μηπως εχει νοημα να μπει και δευτερη?

τωρα που θυμηθηκα ειναι διπλα διπλα , αρα θα φαινοταν αν ειχε βαλει 2η

νομιζω χωραει

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χωράει και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το ένα crossfire bridge.

Το δευτερο δεν θα μπορεί να κουμπώσει γιατι θα βρίσκει πάνω στο χαλκινο σωληνάκι.

Έχω δεί και άλλους.

8wcbbr.jpg

Δημοσ.
φιλε επειδη δε φαινεται στη φωτο ποσες crossfire bridge εχεις βαλει μια ή δυο?

ένα είναι.. δεν νομίζω οτι χρειάζεται δεύτερο. είναι η υλοποίηση της MSI το bridge το βρήκα στο multirama πειραιά για 10 ευρώ.. πριν καιρό. το απλο bridge της ATI δεν φτάνει... το μόνο "κακό" είναι οτι θέλει τον ανεμιστήρα απο πάνω για να κρατήσει χαμηλά τα temps της δεύτερης κάρτας (τα 33 που γράφω πάνω είναι της πρώτης) .. και την δεύτερη κάρτα την έχω τραβήξει με λαστιχάκια για να έχουν μεγαλύτερο κενό ανάμεσα τους... αλλα λόγω του οτι δεν χρησιμοποιώ case δεν έχω κανένα πρόβλημα.

impossible2.jpg

Δημοσ.

@Luciddream πέρνα ρε φίλε το καλώδιο απο το πλάι της mega shadow, κριμα είναι ρε man να της χαλάς την ομορφιά! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...