drkameleon Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Η ιδέα μού ήρθε σήμερα, υλοποιήθηκε (έστω και σε βαριά beta) σήμερα... και είναι live! οπότε σκέφτηκα - αφενός να ενημερώσω για τη δημιουργία του site - κι αφετέρου να πάρω γνώμες, οι οποίες θα είναι ΠΟΛΥ χρήσιμες για την βελτίωσή του... Οπότε... Mini.mize.IT Αναμένω εντυπώσεις... ----- Υ.Γ. Κι εδώ η "επίσημη" ανακοίνωση...
isay Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Με ενοχλεί το ότι πρέπει να πατήσω με το ποντίκι το κουμπί. Προτιμώ το enter
drkameleon Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Με ενοχλεί το ότι πρέπει να πατήσω με το ποντίκι το κουμπί. Προτιμώ το enter Don't worry - Κι εμένα μ' ενοχλεί - ενστικτωδώς με το enter πάω... Αλλά θα το διορθώσω. ---------- Προσθήκη στις 02:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:09 ---------- Don't worry - Κι εμένα μ' ενοχλεί - ενστικτωδώς με το enter πάω... Αλλά θα το διορθώσω. Διορθώθηκε (φαντάζομαι) - μπορείς να το επιβεβαιώσεις? Thanx.
drkameleon Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 αστερι!Μια χαρα είναι Χαίρομαι που τ' ακούω...
antonl Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Άλλη ιδέα/πρόταση. Με το που επιλέγεις το shortened URL, να γίνεται copy στο clipboard αυτόματα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο/εφικτό είναι κάτι τέτοιο αλλά νομίζω κάπου το χει πάρει το μάτι μου.
drkameleon Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Άλλη ιδέα/πρόταση.Με το που επιλέγεις το shortened URL, να γίνεται copy στο clipboard αυτόματα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο/εφικτό είναι κάτι τέτοιο αλλά νομίζω κάπου το χει πάρει το μάτι μου. Χμ... Yep, γίνεται... Θα το κοιτάξω αύριο
drkameleon Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Tο bug με τα λάθος URLs διορθώθηκε. Τώρα, όταν ο χρήστης δεν πληκτρολογήσει το αρχικό "http://", προστίθεται αυτόματα... Κι άλλες αλλαγές οσονούπω στο προσκήνιο - αναμένω προτάσεις...
drkameleon Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ενδιαφερονσου εβαλα και θετικη ψηφο στο wot Ωωωω,... να σαι καλά φίλε μου! (μόλις έμαθα τι είναι και το "wot", btw...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.