Προς το περιεχόμενο

Drivers για Motherboard σε Windows 7

loukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χτες έβγαλα τα XP και έκανα clean install τα Windows 7 Ultimate (64bit). Όλα μια χαρά εκτός από τα drivers της motherboard... Στη διαχείρηση συσκευών μου βγάζει ότι λείπουν τα: Ελεγκτής διασύνδεσης LPC Intel® 82801FB - 2640 (και το έχει 2 φορές) και τα drivers της κάρτας τηλεόρασης (που δεν με ενδιαφέρουν... όταν θα την χρειαστώ τότε θα τα βρώ εκείνα :P). Αυτά που λείπουν τι ακριβώς κάνουν? Γιατί το PC δουλεύει κανονικά και χωρίς αυτά..... Επίσης που μπορώ να τα βρω για Windows 7 Ultimate 64bit? Η motherboard μου είναι P5 ALBATRON PX915CG PRO-G (i915G) (ό,τι γράφει το χαρτί γράφω :P). Ευχαριστώ πολύ! :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Το CD της μητρικής όταν το βάζω 1) το βρίσκει σαν ιό (άκυρο? :P) και 2) αφού απενεργοποιήσω το antivirus και ανοίξει το CD μου βγάζει ότι δεν υπάρχει supported hardware :P. Αν κατεβάσω τα drivers και τα εγκαταστήσω επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις να τρέξει σε XP compatability? Και κάτι τελευταίο... Τι ακριβώς κάνουν αυτά τα drivers? Γιατί το PC κανονικά δουλεύει! Ευχαριστώ πολύ!

EDIT: Και με XP compatability που προσπάθησα δεν μπαίνουν... :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα που πιάσανε οι ζέστες είπα να δω τη θερμοκρασία του CPU αλλά κανένα πρόγραμμα δεν την εμφανίζει... Μήπως αυτά τα drivers που λείπουν είναι για τους αισθητήρες του CPU?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα , εχει κανεις την Foxconn G31MXP-K και περασμενα τα windows 7 ( 32 Bit ); Δεν βρισκει ενα driver το ρημαδι : Intel® ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8 και αν δεν βρω μαλλον θα εγκαταστησω μονο καποια διανομη του Linux.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα , εχει κανεις την Foxconn G31MXP-K και περασμενα τα windows 7 ( 32 Bit ); Δεν βρισκει ενα driver το ρημαδι : Intel® ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8 και αν δεν βρω μαλλον θα εγκαταστησω μονο καποια διανομη του Linux.

Δοκίμασες Intel Driver Utility; Είναι μια εφαρμογή στο website της intel που κάνει έλεγχο για drivers στο σύστημα σου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολα ενταξει με 64 Bit λειτουργικα συστηματα ( Windows 7 Ultimate - Ubuntu 10.10 ). Με Google Chrome δεν λειτουργουσε το Intel Driver Utility

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...