Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μου ηρθε σημερα το laptop. Δε μπορω να πω εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Το πληκτρολογιο δε μπορω να συνηθισω. Επισης δε μπορω να συνηθισω τα καινουρια windows. Και γινεται ενας χαμος με τα προγραμματα της sony! Τι κακο ειναι αυτο με τα λαπτοπ ρε παιδια; Θα τα σβησω ολα! Τελος, cd με τα windows, δεν υπαρχει. Τι να κανω;
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 φτιαξε recovery dvd πριν τα πειραξεις! καποιος που εχει vaio μπορει να σου εξηγησει!
lagoudakis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και να τα σβησει οποτε θελει τα επαναφερει μεσα απο ενα προγραμμα που εχει η σονυ,φυσικα και ειναι καλο να υπαρχει recovery dvd
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και αμα θελω να κανω clean setup, τι γινεται; Μου εχει εγκατεστημενο το νορτον και το mcafee. ελεος!
blackstar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και αμα θελω να κανω clean setup, τι γινεται; Μου εχει εγκατεστημενο το νορτον και το mcafee. ελεος! πρέπει να έχει σε κάποιο φάκελο τους drivers αλλά πριν κάνεις κάτι δημιούργησε recovery disks πρώτα και μετά κανε οτι πειράματα θες.
lagoudakis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και αμα θελω να κανω clean setup, τι γινεται; Μου εχει εγκατεστημενο το νορτον και το mcafee. ελεος!πεταξε τα και μετα κανε εναν καθαρισμο για καταλοιπα με το ccleaner,το mcaffe το κανεις απεγκατασταση με το εργαλειο που δινει η εταιρεια στο site,εγω αυτα πεταξα συν το office που ειναι για 60 μερες(του περασα αλλο)
cygamer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια. Ποια η αποψη σας για το DELL 1747??? http://www.skroutz.gr/s/258996/Dell-Studio-1747-Touch-i7-720QM.html Δεν παιζω καθολου παιχνιδια στον υπολογιστη αλλα με ενδιαφερει το multitasking...
g_alkis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Και με i5 γίνεται η δουλειά σου φίλε δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις παραπάνω χρήματα για i7. Η Dell είναι εγγύηση.
cygamer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 οκ μιας και μιλαμε για dell μηπως μπορω να φτιαξω εγω ενα λαπτοπ?? Οπως μπορεις να κανεις στην αμερικανικη σελιδα(που διαλεγεις εσυ τα parts του λαπτοπ)? Υπαρχει κατι παρομοιο εδω στην Ελλαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.