Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου λαπτοπ.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
νταξει μωρε... μικρος ειναι και μαθαινει... μην το κανουμε θεμα..

Ο αριθμός των ποστ δεν υποδηλώνει την ηλικία του ατόμου.

Οσο για τα vaio χμμμμμμμμμμ........... γενικά η άποψη μου είναι ότι λαπτοπ με 800 ευρώ είναι υπεραρκετά για το 99% του πληθυσμού.

Το να δώσεις 2000 ευρώ και κάτι τέτοια τρελά ποσά δε βλέπω το λόγο ειδικά αν σκεφτείς και τη χασούρα που θα έχεις μέσα σε μια διετία.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ο αριθμός των ποστ δεν υποδηλώνει την ηλικία του ατόμου.

η ηλικία στο profil όμως? :P

Δημοσ.

Δε προκειται να δωσω 2300 για mac, και ουτε πανω απο 1700 ευρω. Παντως δε ξερω κατα ποσο μεγαλο ειναι ενα λαπτοπ με 18.4 ιντσες οθονη. Σιγουρα στο cooler που εχω δε θα χωραει. Και το vaio δε το εχω αποκλεισει. Θα παω απο κοντα να τα δω και τα 2 και θα αποφασισω εκεινη τη στιγμη. Επειδη δε εχω πιστωτικη ακομα και βαριεμαι να παω να βγαλω, θα το πληρωσω μετρητοις. Θα το αγορασω απο Mysystems.gr

Δημοσ.

αν θα πας για HP dv8,εχω την εντυπωση οτι ειναι καθαρα αμερικανικο μοντελο(ισως κ οχι) κ η hp ξερω σιγουρα οτι δε δινει διεθνες εγγυηση(εχω 4 hp απο αμερικη και σε κανενα δεν ειχα εγγυηση εδω)!

πριν το παρεις,κανε ενα τηλ. στην αντιπροσωπεια και ρωτησε να σου πουν τι ησχυει για το συγκεκριμενο μοντελο.

Τελος επειδη το συγκεκριμενο μοντελο εχει αρκετα θεματα με την οθονη και γενικα με την ποιοτητα του,ριξε μια ματια

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=High+performance&series_name=dv8tqe_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/High_performance/dv8tqe_series

στο Customer reviews.

Δημοσ.

Οχι αλλο λαπτοπ με προβληματα στην οθονη!! Θα τρελαθω! Οποτε παω για το sony vaio; Με μονο μειονεκτημα, εκτος απο το σκληρο, οι 2 usb θυρες που εχει.

(ΜΟΝΟ!!!)

http://www.pcstation.eu/sony-vaio-f-series-vpc-f11z1e-bi.html

Σε αυτο το site εχει τη πιο φθηνη τιμη. Να το εμπιστευτω;

Δημοσ.
Οχι αλλο λαπτοπ με προβληματα στην οθονη!! Θα τρελαθω! Οποτε παω για το sony vaio; Με μονο μειονεκτημα, εκτος απο το σκληρο, οι 2 usb θυρες που εχει.

(ΜΟΝΟ!!!)

- H θύρα e-sata είναι ταυτόχρονα και usb οπότε είναι 3 τα usb.

- Ο σκληρός που φοράει δεν είναι καθόλου μειονέκτημα και δεν μπορω να καταλαβω τι κόλλημα τρώνε όλοι με τους 7200rpm. Μην περιμένεις να δεις τρελή διαφορά και ειδικά αν ο 7200rpm είναι προηγούμενης τεχνολογίας. Σε πολλά συγκριτικά ορισμένοι 5400rpm είναι εξίσου καλοί ή και καλύτεροι από κάποιους 7200rpm.

Δημοσ.

(ΜΟΝΟ!!!)

και γω επιμενω αφου δεν σε ενδιαφερει το gaming γιατι να παρεις κατι τοσο δυνατο και ακριβο (και ναι ο Ι7 ειναι τοστιερα ακομα και σε vaio πηγαινε δες το στο fnac στο μοναστηρακι ακομα και στο idle γι αυτο εχει δερματινα palm rest για να μην καιγεσαι);

το καταστημα δεν το γνωριζω απο το skroutz για το συγκεκριμενο ξερω μονο το open365, play247 και το mgmanager

Δημοσ.
και γω επιμενω αφου δεν σε ενδιαφερει το gaming γιατι να παρεις κατι τοσο δυνατο και ακριβο (και ναι ο Ι7 ειναι τοστιερα ακομα και σε vaio πηγαινε δες το στο fnac στο μοναστηρακι ακομα και στο idle γι αυτο εχει δερματινα palm rest για να μην καιγεσαι);

το καταστημα δεν το γνωριζω απο το skroutz για το συγκεκριμενο ξερω μονο το open365, play247 και το mgmanager

Τα δερματινα palmrest είναι κυρίως για λόγους πολυτέλειας. Υπάρχουν εκδόσεις της ίδιας σειράς με i7 και πλαστικά palmrest. Πάντως το συγκεκριμένο το έχω δουλέψει καμιά ωρίτσα και δεν μου φάνηκε τοστιέρα. Μπορώ να πώ ότι είμαι από τους πλεον απαιτητικούς χρήστες στο θέμα θερμοκρασίας/θορύβου αλλά παρόλα αυτά δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αξιο αναφοράς.

Δημοσ.
Τα δερματινα palmrest είναι κυρίως για λόγους πολυτέλειας. Υπάρχουν εκδόσεις της ίδιας σειράς με i7 και πλαστικά palmrest. Πάντως το συγκεκριμένο το έχω δουλέψει καμιά ωρίτσα και δεν μου φάνηκε τοστιέρα. Μπορώ να πώ ότι είμαι από τους πλεον απαιτητικούς χρήστες στο θέμα θερμοκρασίας/θορύβου αλλά παρόλα αυτά δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αξιο αναφοράς.

το ξερω οτι ειναι για την εμφανιση ειρωνικα το ειπα.

αν το πιασεις απο κατω σε idle ψιλοκαιει παντως. δεν θελω να φανταζομαι τι θα γινεται καλοκαιρι με σκισιμο...

Δημοσ.
το ξερω οτι ειναι για την εμφανιση ειρωνικα το ειπα.

αν το πιασεις απο κατω σε idle ψιλοκαιει παντως. δεν θελω να φανταζομαι τι θα γινεται καλοκαιρι με σκισιμο...

Η αλήθεια είναι ότι από κάτω δεν το πολυέψαξα γιατί με αφορά κυρίως το πάνω μέρος όπου δουλεύω. Palmrest, touchpad, πληκτρολόγια κτλ δεν υπάρχει κάνενα θέμα θερμοκρασίας.

Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που λές γιατί σε ειδικά σε idle σπάνια εως ποτέ έχω δει vaio να ψήνεται...αν τσεκάρεις και στο notebookcheck δεν υπάρχει και σε αυτούς κάνενα ιδιαίτερο πρόβλημα θερμοκρασιών σε idle.

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-F11Z1-E-Notebook.25724.0.html

Δημοσ.

Απο ποιο site λετε να το τσιμπησω;

* Ειδα απο τις φωτογραφιες οτι τα κουμπια στο πληκτρολογιο εχουν κενα το ενα με το αλλο. Βολευει; Πρωτη φορα το βλεπω σε λαπτοπ και γενικα σε πληκτρολογιο.. *

Δημοσ.

* Ειδα απο τις φωτογραφιες οτι τα κουμπια στο πληκτρολογιο εχουν κενα το ενα με το αλλο. Βολευει; Πρωτη φορα το βλεπω σε λαπτοπ και γενικα σε πληκτρολογιο.. *

Μάλλον εχεις να δεις πολλά χρονια λαπτοπ.... :-)

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι από κάτω δεν το πολυέψαξα γιατί με αφορά κυρίως το πάνω μέρος όπου δουλεύω. Palmrest, touchpad, πληκτρολόγια κτλ δεν υπάρχει κάνενα θέμα θερμοκρασίας.

Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που λές γιατί σε ειδικά σε idle σπάνια εως ποτέ έχω δει vaio να ψήνεται...αν τσεκάρεις και στο notebookcheck δεν υπάρχει και σε αυτούς κάνενα ιδιαίτερο πρόβλημα θερμοκρασιών σε idle.

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-F11Z1-E-Notebook.25724.0.html

ναι απο την πανω πλευρα μια χαρα ειναι αν το δεις απο κατω ψιλοκαιει ειδικα η αριστερη πλευρα που ειναι η γριλια εξαερισμου και φυσικα καμμια σχεση με το διαγραμμα του notebookcheck. δες λιγο τι θερμοκρασιες βγαζει στο σασι (η διαφορα στις δυο πλευρες ειναι μεγαλυτερες απο αυτες στο γραφημα).

συμφωνα απολυτα με το παρακατω παντως απο το site που δινεις : Unfortunately this doesn't apply to the system noise. This is not only loud when idle or when running at half or maximum capacity, but also annoying due to an irregular frequency.

---------- Προσθήκη στις 21:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ----------

κοιτα το μεγαλο κενο καραβολευει. το μονο κακο ειναι οτι βολευει τοσο που αν δουλεψεις παλι σε κανονικο σου φαινεται καπως.

Δημοσ.

Ωραια τοτε. Σημερα το απογευμα θα παω να το δω απο κοντα και αν μου αρεσει, αυριο θα το παραγγειλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...