ektor7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το εχεις παραγγηλει ή ακομη? γιατι μου φενεται οτι αν ολα παναι καλα(που στο ευχομαι) θα σε ακολουθησουν παρα πολλοι! αν και κυμενεται στα ιδια επιπεδα τιμης με το qosmiο ειναι μια πολυ καλη προταση για τον Luxx. με εγγυηση τι παιζει?αμεσο σερβις απο αντιπροσοπια στη ελλαδα ποτε ερθει,ξερεις κατι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 To consumer ειναι consumer, ανεξάρτητα απο κατασκευαστρια εταιρεια...αν μιλαμε για consumer laptop.... 2000 και κάτι ψιλά euro είχε σκάσει, τα οποία πήρε πίσω μετά από 2+ χρόνια με την βοήθεια της ΓΓΚ εξαιτίας αυτών που είχε τραβήξει...
ektor7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 κοιταξτε για hp εκτος απο το πραγματικα αστα να πανε σερβις απο τα τεσσερα λαπτοπ που ειχαμε οικογενιακος ειμαστε απολυτα ευχαριστημενοι απο την ποιοτητα και την ανθεκτικοτητα τους! πρεπει να αρχισουν να σοβαρευονται γιατι δεν τους βλεπω καλα! αυτα απο μενα για την hp!
koulis@4 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το εχεις παραγγηλει ή ακομη?γιατι μου φενεται οτι αν ολα παναι καλα(που στο ευχομαι) θα σε ακολουθησουν παρα πολλοι! αν και κυμενεται στα ιδια επιπεδα τιμης με το qosmiο ειναι μια πολυ καλη προταση για τον Luxx. με εγγυηση τι παιζει?αμεσο σερβις απο αντιπροσοπια στη ελλαδα ποτε ερθει,ξερεις κατι? Δεν το εχω παραγγειλει ακομα γιατι μου ετυχε κατι εκτακτο και μαλλον θα το παρω σε ενα μηνα περιπου. Η εγγυηση ειναι 2 χρονια και ειναι διεθνης ισχυει για ολες τις χωρες. Αυτο που προσπαθω να μαθω τωρα ειναι τι γινετε με την εδω αντιπροσωπεια και ποιος εκπροσωοει την asus και αν αναλαμβανουν επισκευη στο G73 μιας και δεν εχει ερθει επισημα ελλαδα ( Αυτο βεβαια ειναι θεμα χρονου). Αυτο που ηξερα απο παλια ειναι οτι τα Asus τα στελνουν μεσω μιας εταιριας στην ιταλια για επιδιορθωση. Ειναι το μονο πραγμα που με προβληματιζει αυτην την στιγμη
ektor7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αυτο που ηξερα απο παλια ειναι οτι τα Asus τα στελνουν μεσω μιας εταιριας στην ιταλια για επιδιορθωση. Ειναι το μονο πραγμα που με προβληματιζει αυτην την στιγμη αυτος ηταν ενας απ'του συμμαντικου λογους που προτιμησα το qosmio!
Luxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ολα τελεια με το sony vaio, εκτος απο το σκληρο δισκο. Θελω 7200 στροφες.
panos2000gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αν δεν κανω λαθος, το σκληρό και το dvdrw δεν τα κατασκευαζει η hp.... Αυτό φίλε μου δεν είναι λογική....όλα σχεδόν τα υποσυστήματα ενός λαπτοπ (οθόνη, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, wifi, σκληρός δίσκος, dvdrw, πληκτρολόγιο, touchpad κτλ) παράγονται από ανεξάρτητους κατασκευαστές (lg,samsung,intel, pioneer,nvidia, wd, atheros, synaptics κτλ κτλ). Δουλειά της κατασκευάστριας εταιρείας του laptop είτε αυτή λέγεται HP, είτε ACER, είτε Toshiba είναι να επιλέγει τον καλύτερο συνδυασμό αυτών και να τα προσαρμόζει άριστα στο μηχάνημα. Οτιδήποτε χαλάσει στο laptop, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η εταιρεία κατασκευής. Αν δεν επέλεξε το ποιοτικότερο υποσύστημα, αν δεν το προσάρμοσε σωστά στο λαπτοπ ώστε να αντέχει θερμοκρασίες και αν στην τελική προτίμησε το φτηνότερο και όχι το καλύτερο είναι δική της και αποκλειστική υπαιτιότητα.
zatoichi Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 να πω κ εγω την γνωμη μου καταρχην για την δουλια που θες το lap top ειναι ειπερβολικα σχεδον ολα οσα θες αλα δικια σου τσεπη...το αν θα σου κρατησει στον χρονο η οχι δεν εξαρτατε απο την τιμη (ειναι να σου κατσει) μπορει να παρεις accer(που ειναι μαπα) κ να παρεις κανα sony -toshiba που ειναι κορυφες κ να βγουνε ελατωματικα.εγω σου προτεινω αυτο εχει ολα οσα θες κ για την περιπτωση σου το κρινω κορυφη κ παρολο που δεν θες σηκωνει κ games εχει πολυ καλη καρτα γραφικων http://www.skroutz.gr/s/263961/Sony-Vaio-VPC-EC1S1E-BJ.html
bebis4 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Για το qosmio εγραψα λαθος ηθελα να γραψω για το x505 - q880 το διορθωσα μετα.Για το Asus g73 θα το παρω απο εδω http://greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1573548&position=1&anzahl_treffer=86 Ειναι απο την Γερμανια αλλα το εχουν ελληνες και στελνουν ελλαδα χωρις κανενα προβλημα. ενημερωτικα νονιζω οτι πρεπει να ρωτησεις για το πληκτρολογιο αν ειναι αγγλικο τουλαχιστον εκτος αν δεν σε πειραζει το γερμανικο. εγω παραδειγμα για καποια μοντελα που τους ρωτησα μου ειπανε γερμανικο πληκτρολογιο και ενα χρονο εγγυηση η οποια βεβαια ειναι πανευρωπαικη αλλα γιατι ένα?
lagoudakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ολα τελεια με το sony vaio, εκτος απο το σκληρο δισκο. Θελω 7200 στροφες.εχει και τα μειον του ομως,οπως θερμοκρασια,θορυβος,καταναλωση μπαταριας
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ναι για τον δισκο λεω,μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα εχω ενα θεμα με τις θερμοκρασιες και τον θορυβο
panos2000gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ναι για τον δισκο λεω,μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα εχω ενα θεμα με τις θερμοκρασιες και τον θορυβο Η κατανάλωση και οι θερμοκρασίες έχουν βελτιωθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια στους 7200rpm. Βεβαια η αλήθεια είναι ότι με το θόρυβο υπάρχει ενα μικρό θεματάκι αλλά όχι τιποτα το σπουδαίο. Οπως και να έχει όμως οι διαφορές στην απόδοση μεταξύ 7200rpm kαι 5400rpm δεν είναι τόσο μεγάλες όσο στο παρελθόν. Σε πολλά benhmarks μάλιστα υπάρχουν 5400rpm που έχουν σχεδον ίδια απόδοση με 7200rpm.
koulis@4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Η κατανάλωση και οι θερμοκρασίες έχουν βελτιωθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια στους 7200rpm. Βεβαια η αλήθεια είναι ότι με το θόρυβο υπάρχει ενα μικρό θεματάκι αλλά όχι τιποτα το σπουδαίο. Οπως και να έχει όμως οι διαφορές στην απόδοση μεταξύ 7200rpm kαι 5400rpm δεν είναι τόσο μεγάλες όσο στο παρελθόν. Σε πολλά benhmarks μάλιστα υπάρχουν 5400rpm που έχουν σχεδον ίδια απόδοση με 7200rpm. Θα συμφωνισω η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη και ειδικα σε ενα laptop σαν το sony δεν θα εχει κανενα προβλημα. Τωρα αν ειναι τοσο σημαντικο μετα απο 2 χρονια αλλαξε σκληρο αν νομιζεις οτι αυτο θα βελτιωσει τις επιδοσεις του συστηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.