Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου λαπτοπ.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανως ο flyer εννοει οτι δεν προκειται να σου χαλασει ενα τετοιο laptop και οχι οτι θα τρεχει τα παντα για μια ζωη. Οσο για τα 2500 ευρω και εγω τα θεωρω τεραστια υπερβολη για laptop αλλα απο τη στιγμη που ο φιλος τα δινει...

Κοίταξε όλα είναι πολύ σχετικά...προσωπικά έχω απομυθοποιήσει πολλά πράγματα σχετικά με τα "σκυλιά" μηχανήματα. Ίσως μόνο τα επαγγελματικά thinkpad (όχι όλα) έχουν μείνει ακόμη ψηλά στην συνείδηση μου. Σε φίλο μου που είχε το 8730w του έβγαλε σκληρό και dvdrw σε λιγότερο από εξάμηνο. Και μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα άγγιζε τα 2000+ ευρώ πρωτού βγει σε προσφορά στα 899. Από την άλλη πάλι μπορεί να βρείς acer του κιλού να λειτουργεί άψογα επι χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν αντιλέγω ότι πληρώνοντας ένα ακριβότερο/στιβαρότερο μηχάνημα ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες βλάβης αλλά το θέμα είναι κατα πόσο αυτό το κόστος κτήσης είναι ανάλογο με αυτό που πραγματικά κερδίζεις. Μεγάλη συζήτηση αυτή και εντελώς φιλολογική οποτε την αφήνω....

Πάντα φυσικά αναφέρομαι σε home/ημιεπαγγελματική χρήση, γιατί για αυστηρώς επαγγελματική χρήση τα δεδομένα αλλάζουν εντελώς.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
τα hp αυτα ειναι για επαγγελματιες γραφιστες!

είναι HP και δεν τα προτείνω ούτε στον πιο μισητό εχθρό μου...

αυτά που τράβηξε ο κολλητός μου με το laptop του και την ελληνική αντιπροσωπία δεν θέλω καν να τα θυμάμαι...

Δημοσ.

Οπα ξεφυγαμε! Πολλα λεφτα και οντως πιο πολυ για γραφιστες ειναι αυτες οι καρτες. Το qosmio στο play247 το εχει στα 2050 ευρω, αρκετα καλη τιμη θα ελεγα σε σχεση με κωτσοβολος και τα λοιπα που το εχουν στα 2400!!

Δημοσ.

κτηπα το τοτε!

εγω πανω απο 1500ευρο δε θα εδινα για κανενα λαπτοπ.

με βαση παντα την δικη μου τσεπη:-)

Δημοσ.
Οπα ξεφυγαμε! Πολλα λεφτα και οντως πιο πολυ για γραφιστες ειναι αυτες οι καρτες. Το qosmio στο play247 το εχει στα 2050 ευρω, αρκετα καλη τιμη θα ελεγα σε σχεση με κωτσοβολος και τα λοιπα που το εχουν στα 2400!!

ειναι λιγο υπερβολη αν δεν χρειαζεσαι πραγματικα τοσο δυνατο μεγαλο και βαρυ λαπτοπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε που μπορείς να δώσεις τα μισά λεφτά από τα 2500 τώρα και σε 1.5 χρόνο να δώσεις άλλα τόσα για να πάρεις καινούριο που σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που κάνει τώρα 2500

Δημοσ.

αυτά που τράβηξε ο κολλητός μου με το laptop του και την ελληνική αντιπροσωπία δεν θέλω καν να τα θυμάμαι...

πεσ τα γιατι κυκλοφορουν μερικοι που τα παρουσιαζουν τα HP και την αντιπροσωπεια της για κορυφαιες και αν τολμησεις και μιλησεις αρχιζει το πανηγυρι

εχεις ακουσει κανενα να προτεινει για κατι καλο σε λαπτοπ HP; (δεν μιλαω για παλιοτερες επαγγελματικες σειρες)

Δημοσ.

Ειπαμε 2000 ευρω κανει και οχι 2500, και θα το πληρωνω με δοσεις, 200 ευρω το μηνα.

Δημοσ.
Ειπαμε 2000 ευρω κανει και οχι 2500, και θα το πληρωνω με δοσεις, 200 ευρω το μηνα.

ειδικα το θεμα με τις δοσεις το κανει ακομα πιο τραγικο. με τοσα λεφτα παιρνεις macbook pro για τα πηγαινε ελα και για την παπατζα (ή εστω καποιο απο sony και toshiba μεχρι 1300 ευρω - παραπανω αν δεν παιζεις games συστηματικα πραγματικα δεν εχει νοημα) και τερας σταθερο για να σε βγαλει 2-3 χρονια και να κανεις σωστα την δουλεια σου

Δημοσ.

Λοιπον ας πω τι ακριβως θελω, μηπως και βρουμε καποιο μοντελο με λιγοτερα λεφτα.

Καλο επεξεργαστη και καλη καρτα γραφικων

4-8 gb ram

7200 rpm σκληρο δισκο

Πανω απο 2 usb θυρες

HD αναλυση και πανω απο 16 ιντσες.

Να μην εχει παρουσιασει σοβαρα προβληματα, να μην ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες και να υπαρχει καλη αντιπροσωπια και service.

Δημοσ.

Αν και το ειχα ποσταρει απο την αρχη θα το ξαναγραψω, νομιζω οτι για τα λεφτα που διαθετεις ειναι κριμα να μην παρεις κατι πολυ καλο.

Νομιζω οτι το Sony VPCF11Z1E/BI ειναι η ιδανικη λυση για αυτα που θες. Απιστευτη οθονη!!!

http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=32187

Απο εκει και περα ειμαι σιγουρος οτι αν πας σε ενα καλο μαγαζι θα μπορει με παραγγελια να σου φερει ενα Toshiba Qosmio X505-Q880 δεν θα το μετανιωσεις.

Και τελος θα σου ξαναπροτεινω αυτο που θα αγορασω σε λιγο καιρο και εγω το ASUS G73!! Αυτην την στιγμη για μενα δεν υπαρχει καλυτερο και ειδικα σε σχεση τιμης/αποδοσης.

Δημοσ.

δεν θελω να σε επηρεασω,αλλα η πιο σωστη αποφαση ειναι να παρεις αυτο που σε εχει ενθουσιασει πιο πολυ εστω και αν ειναι ακριβουτσικο!

το πιο συμαντικο στην ζωη τελικα ειναι οι στιγμες που μας προσφερουν εντονες συγκινησεις(καλες ή ασχημες).

παρε λοιπον αυτο που πιστευεις οτι λαχταρας περισσοτερο!

εμεις λεμε την αποψη μας με βαση περισσοτερο την λογικη αφου δεν δεν προοριζεται για μας.

βαλε λιγη λογικη και συναισθημα και με λιγη τυχη πιστευω οτι θα διαλεξεις το καλυτερο για ΣΕΝΑ!;)

---------- Προσθήκη στις 00:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:09 ----------

το χ505-850 μπορει να βγει πιο ακριβο κ με ενα χρονο εγγυηση.

το g73 ειναι πραγματι μια πολυ καλη περιπτοση(δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το που μπορει να το παρει κ πως!) +1 κι απο μενα!

Υ.Γ. (αν κι εγω προτιμησα το x505-q880 απο το g73,αλλα οχι γιατι ειναι καλυτερο αλλα για τις δικες μου αναγκες μου ταιριαζαι περισσοτερο!)

---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

αλλαξες το ποστ? :-)

Δημοσ.

Για το qosmio εγραψα λαθος ηθελα να γραψω για το x505 - q880 το διορθωσα μετα.

Για το Asus g73 θα το παρω απο εδω

http://greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1573548&position=1&anzahl_treffer=86

Ειναι απο την Γερμανια αλλα το εχουν ελληνες και στελνουν ελλαδα χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.
Σε φίλο μου που είχε το 8730w του έβγαλε σκληρό και dvdrw σε λιγότερο από εξάμηνο.

Αν δεν κανω λαθος, το σκληρό και το dvdrw δεν τα κατασκευαζει η hp....

---------- Προσθήκη στις 00:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ----------

To consumer ειναι consumer, ανεξάρτητα απο κατασκευαστρια εταιρεια...αν μιλαμε για consumer laptop....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...