Luxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μετα απο σχεδον 3 χρονια το Asus g2s των 2500 ευρω, απεβιωσε.. Θα το στειλω Ιταλια, αλλα θα κανει πολυ καιρο για να επιστρεψει και θα πληρωσω και 200 περιπου ευρω για τη μητρικη. Θα το δωσω στους γονεις μου. Οποτε τωρα θελω να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ. Δε με απασχολει αν θα ειναι 15,16,17,18 ιντσες. Απλα θελω να εχει καλη ποιοτητα οθονης, να μπορω να βλεπω ανετα ταινιες και να μη με κουραζει. Επισης να μη εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες! Παιχνιδια δε θα παιζω σχεδον καθολου. Θελω ομως να ειναι γρηγορο κατα τις μεταφορες αρχειων και σε διαφορα προγραμματα. Μη ειναι τιποτα προβληματικο μοντελο, οπως αυτο που ειχα και την ξαναπατησω! Θελω να κρατησει τουλαχιστον 3 χρονια απο τη στιγμη που θα το παρω. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2, αλλα αν βρειτε τιποτα καλυτερο, πειτε το. Toshiba Qosmio X500-11X ή Sony Vaio VPC-F11 Θελω επισης να μου προτεινετε ενα τροπο για να μπορω να πληρωνω με δοσεις, εκτος απο την πιστωτικη. Πχ να πηγαινω καθε μηνα στο καταστημα ή μεσω καταθεσης σε τραπεζα. Κατα προτιμηση απο e-shop καταστημα, γιατι ειναι πιο φθηνα.
pantelis1976 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, πιστεύω οτι για την δουλειά που το θέλεις το Toshiba είναι υπερβολή...Το sony έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως επίσης και πολύ ποιοτική οθόνη Για εναλλακτική πρόταση θα σου πρότεινα και το http://www.skroutz.gr/s/265715/Dell-XPS-16-i7-720QM.html
Luxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν ειναι υπερβολη, απο τη στιγμη που το θελω για 3+ χρονια.. Οσο δλδ περιπου κρατησε και το ελλατωματικο g2s. Επισης δε θελω να ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες! Στο παιχνιδι μπαινει και το Asus G73 Απο τη στιγμη που διαθετω τα λεφτα, τιποτα δεν ειναι υπερβολικο. ---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ---------- Ακυρο το Asus τελικα, καθως δε ακουσα και πολυ καλα λογια και δε εχει και αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?
lagoudakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μηπως θα επρεπε να αποφυγει μηχανημα με i7 αν δεν θελει να ανεβαζει θερμοκρασιες;
Luxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μεχρι 2500 λεω να διαθεσω. Αλλα μη τη πατησω παλι και πεσω σε ελλατωματικο μοντελο. Θελω να ειναι αψογο και να κρατησει τουλαχιστον 3 χρονια. Με μετρια χρηση οπως ειπα. Ισως και για κανενα game μελλοντικα. Και επισης καποιο καλο καταστημα για να το αγορασω με δοσεις. Και αυτο φαινεται αρκετα καλο και με πολυ καλη οθονη. Τι λετε;; Αλλα αξιζει τοσα λεφτα για 15αρα; Fujitsu Celsius H700
PSYHAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αφου δε θα παιζεις παιχνιδια,το asus G73 αυτοματα απορριπτεται. για fujitsu,οπως θα πουν σε λιγο κι αλλοι,καλυτερα μακρια. edit:(δες κι εδω http://www.laptopmag.com/mobile-life/scores-by-brand-best-brands.aspx) νομιζω και τα δυο που ανεφερες αρχικα,ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.(εγω λογω τιμης θα διαλεγα το sony-καλυτερη οθονη και πληκτρολογιο μεταξυ αλλων απο το toshiba ) Τωρα για το θεμα ποιοτητας και αντοχης στο χρονο,με σιγουρια δε μπορει να πει κανεις κατι.Χρησιμο βρηκα αυτο το αρθρο http://smidgenpc.com/2010/04/23/the-best-laptop-brands-a-comprehensive-review/ ,οπου σε γενικες γραμμες σαν κορυφαιες εταιριες εχει τις Apple, ASUS, Sony and Toshiba.Θα εβαζα και τα lenovo thinkpad σειρα t.Επισης σε φορουμ εχω βρει καλες γνωμες για τα sager και τα clevo,αλλα Ελλαδα δεν εχω βρει καπου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Dell Toshiba Apple και Sony θα κοιτάξεις κλασικά...
Luxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Τωρα μπαινω στο 15αρι λαπτοπ της κοπελας μου και δε μπορω να το συνηθισω και πολυ. Θα προτιμουσα 17αρι οπως ειχα και τοσα χρονια. Οποτε το sony, αν και αριστο, το απορριπτω. Κατι σε 17αρι με αριστη αναλυση οθονης γνωριζετε;
PSYHAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κιεγω 17αρι χρησιμοποιω,το 15αρι μου φαινεται οντως μικρο. Το sony παντως ειναι 16,4" και η οθονη του σε συγκριση με οσα εχω δει σε πλαισιο, mediamarkt,κτλ ειναι μακραν η καλυτερη.Για μενα μεγαλο συν των σονυ,το island style των πληκτρων,αν χρειαζεται να γραφεις κειμενα κι εργασιες στο λαπτοπ ειναι σαφως πιο βολικο απο το toshiba. πολυ καλο μου φανηκε κιενα dell 1747 touchscreen http://www.multirama.gr/products/product?pid=0450226&catid=010200, αλλα παροτι η dell εχει κορυφαιο σερβις και support,αρκετα μοντελα τους με intel i7 εχω διαβασει οτι ανεβαζουν αρκετα θερμοκρασιες και γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο στο θεμα της αξιοπιστιας,απο οτι εχω καταλαβει.Αλλα ισως καλυτερα να μιλησει κανεις που το εχει
Luxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δλδ 16.4 ειναι περιπου σαν την 17αρα οθονη; Ειναι και Widescreen και Hd αν δε κανω λαθος με αυτη τη διαγωνιο και την αναλυση οθονης που εχει. Το εχει ομως καποιος για να μας πει εντυπωσεις; Το μονο μειονεκτημα που βλεπω ειναι ο αργος σκληρος δισκος. Μπορω να τους πω να μου βαλουν εναν καλυτερο; Οχι πως ενδιαφερομαι και πολυ για παιχνιδια, αλλα τοσα λεφτα και να μη μπορει να παιζει σε μετριες αναλυσεις καινουρια παιχνιδια, ειναι καπως.. Δειτε αυτο το review. Που λεει και για τον σκληρο δισκο. Στην αξιολογηση παιρνει μονο 5.9 Επισης γνωριζει κανεις τα Nexoc laptop; Ειναι πολυ ακριβα και υπαρχουν μονο σε 2 καταστηματα απ'οτι βλεπω στο skroutz.
PSYHAS Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 τα nexoc αποσο ξερω ειναι γερμανικα.Δεν ξερω καποιον που να εχει,ουτε αν ειναι τοσο ποιοτικα,παντως ειναι αρκετα ακριβα για αυτο που προσφερουν. Απο οσο εχω ρωτησει ατομα που ασχολουνται με υπολογιστες,ο δισκος και η μνημη ειναι τα πιο ευκολα πραγματα ναλλαξεις σε ενα λαπτοπ.Αυτα που δεν αλλαζουν -ευκολα ή και καθολου-ειναι επεξεργαστης,καρτα γραφικων και οθονη.Ουτως ή αλλως,ενα λαπτοπ σε ενα χρονο το πολυ θεωρειται ψιλοξεπερασμενο απο επιδοσεις,αρα η αξιοπιστια και η ευχρηστια (αναλογα με το τι το θελουμε) ειναι τα βασικοτερα. η gt330 για ενα φανατικο gamer παιχνιδιων με μεγαλες απαιτησεις πιθανον ειναι ειναι μετρια.Για εναν μεσο gamer ομως,δεν ειναι καθολου ασχημη -δες κιεδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html παντως εξω απο τις επιδοσεις και τα χαρακτηριστικα,για μενα σημαντικο ειναι και η αισθηση που σου δινει το λαπτοπ,στην προσωπικη χρηση.Σαν το test drive στα αυτοκινητα,ενα πραγμα. οσον αφορα για τις αξιολογησεις των windows,καπου σε ενα θρεντ αναφερθηκε το θεμα της (μη) σημασιας τους.
pusher Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μεταξύ αυτών των 3 --> http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1341480,1425579,1455281 πιο θα προτείνατε; To Aspire 5740G έχει κάρτα γραφικών HD 5650 σε αντίθεση με το 5940G που έχει HD 4650. Δυστυχώς όμως υστερεί στον οδηγό οπτικού μέσου. Έχει DVD ενώ το 5940G blu-ray. Από την άλλη το Sony έχει μόνο SD card reader ενώ τα Acer 5-in-1 και i5 επξεργαστή, αντί του i7 που έχουν τα Acer. Ποια είναι η διαφορά i5 430M σε σχέση με έναν i7 620M ή 720 στο gaming; Τέλος για το service της Acer έχω διαβάσει πολλά... Επίσης αν έχετε κάποια άλλη πρόταση στα € 1000 που να συνδυάζει και blu-ray και 5-in-1 card reader και κάρτα γραφικών hd 5650 και φυσικά i5 ή i7 επξεργαστή θα ήθελα πολύ να τη δω!
GoldenEye Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μεταξύ αυτών των 3 --> http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1341480,1425579,1455281 πιο θα προτείνατε; To Aspire 5740G έχει κάρτα γραφικών HD 5650 σε αντίθεση με το 5940G που έχει HD 4650. Δυστυχώς όμως υστερεί στον οδηγό οπτικού μέσου. Έχει DVD ενώ το 5940G blu-ray. Από την άλλη το Sony έχει μόνο SD card reader ενώ τα Acer 5-in-1 και i5 επξεργαστή, αντί του i7 που έχουν τα Acer. Ποια είναι η διαφορά i5 430M σε σχέση με έναν i7 620M ή 720 στο gaming; Τέλος για το service της Acer έχω διαβάσει πολλά... Επίσης αν έχετε κάποια άλλη πρόταση στα € 1000 που να συνδυάζει και blu-ray και 5-in-1 card reader και κάρτα γραφικών hd 5650 και φυσικά i5 ή i7 επξεργαστή θα ήθελα πολύ να τη δω! 1. Acer με την καμμια 2. Ι7 με την καμμια ειδικα αν ειναι και σε λαπτοπ Acer γιατι ειναι γνωστα τα προβληματα υπερθερμανσης ακομα και σε DELL και Vaio. 3. δες εδω http://www.computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=20843 με ελληνικα και στο πληκτρολογιο και στα Windows
pusher Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μεγάλη η διαφορά στην τιμή! Είναι ΟΚ ο πωλητής; Τσεκαρισμένος; Δε βλέπω να έχει κάπου την πολιτική αποστολής, χρεώσεις αποστολής κλπ. και επίσης πολιτική επιστροφών. Και όπως είπα αν υπάρχει και άλλη πρόταση στα 1000 € ευχαρίστως να την ακούσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.