Προς το περιεχόμενο

Modem/Router με ανοχή σε μεγάλο Attenuation

I_dont_need_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις χθές τα έφτυσε το Modem (Netgear DG834PN). Ψάχνω για καινούριο με ανοχή σε υψηλά Attenuation (~50). Με το Netgear ήμουν σχετικά ευχαριστημένος (αν και ένα τλχ disconnect την ημέρα το έτρωγα).

Για προτείνετε κάτι με καλές ανοχές!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα δει αυτο το Router αφού γενικά έχει ξαναειπωθεί σε άλλα Threads. Δυστυχώς όμως δέν το βρήκα κάπου να το πάρω σήμερα και πήρα το Netgear DGN1000.

Δημοσ.
Τα netgear δεν εχουν εγγύηση εφ'όρου ζωής?Η δεν το ειχες παρει απο Πλαισιο?

Το συγκεκριμένο δεν νομίζω, άσε που δεν υπάρχει και απόδειξη, άσε που τα έφτυσε μετά από μιά καταιγίδα (δλδ μπορεί να κάηκε από αλλάγη τάσης άρα εγγύηση γιοκ νομίζω).

Δημοσ.

αν δεν φαινεται οτι εχει καει απο ταση δεν εχεις θεμα.δεν θα το ανοιξουν για να δεις.ουτε εσυ να το πεις.και να netgear καλα ειναι απλα καντου κανα firmware update.απλα τα thomson αντεχουν το πιο πολυ attenuation.

Δημοσ.

Αν έχεις πάρει το ίδιο, δεν πας με την καινούργια απόδειξη να στο αλλάξουν/δώσουν πιστωτικό;αν πραγματικά ήσουν εντός εγγύησης,δεν υπάρχει κάποιος λόγος.

Δημοσ.

Το βασικό είναι ότι δεν υπάρχει απόδειξη (ήταν και 4ετίας περίπου).

Γενικά θα δοκίμαζα και το Thomson που μου είπες παραπάνω άλλα δεν το βρήκα κάπου και πήρα το Netgear. Firmware άλλαξα και από εντυπώσεις:

1. Σταθερό μέχρι στιγμής (με Attenuation ~ 50)

2. Κάποια προβλήματα με το Wireless

Δημοσ.

Κοίτα,

πως είναι η κατάσταση.

Στο Router συνδέονται ένα Desktop και ένα Laptop (W7 Both). Ένω ήταν συνδεδεμένα και τα δύο (Wireless) ξαφνικά το Laptop δεν είχε Internet. Έκανα Disconnect και ξανα Connect από το Laptop αλλα εβγαζε το μήνυμα "Windows 7 can not connect to ....". Στο Desktop είχε κανονικά. Κάνω στο Desktop Disconnect και μετά Connect και τσουπ "Windows 7 can not connect to ....". Αυτο το έκανε κανα δυο φορές εχθές. Μετά όσο δεν έκανε Connect δοκίμασα άλλα κανάλια (1,6,8,11) ακι κλείδωμα, αλλά συνέχιζε να μην κάνει Connect. To πρόβλημα λύθηκε με Restart του Router.

Ε, μετά καλωδιάκι και στα δύο. Λές να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα κανάλια?

Δημοσ.

οχι ενταξει δοκιμασες ηδη τα βασικα καναλια.αν το ξανακανει θα σου λεγα δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.πχ αν εχεις wpa2 βαλε wpa+wpa2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...