karmaCode Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλησπερα! εχω ακουσει αρκετα θετικα γι αυτο το πανεπιστημιακο τμημα .. Εαν παρει κανεις την οικονομικη κατευθυνση μπορει να βγει λογιστης( για το τμημα του πειρεα μονο) Ωστοσο, ποιες αλλες επαγγελματικες διεξοδους εχει κανεις αν δεν επιλεξει αυτη τη κατευθυνση?( περα βεβαια απο το διπλωματικο σωμα)
tip8y Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ο κολλητός μου έβγαλε το τμήμα στην Πάντειο κι έμεινε αρκετά ευχαριστημένος όσον αφορά τις γνώσεις που πήρε, το ενδιαφέρον κτλ. Όσον αφορά τις επαγγελματικές διεξόδους...θέλει ψάξιμο/τρέξιμο. Αυτός είναι κα**ωμένος και θα τη βρει την άκρη, δεν ξέρω αν δεν είσαι και πολύ τι γίνεται. Σε καμια βδομάδα την κάνει για μεταπτυχιακό Ολλανδία, θα κοιτάξω να τον προλάβω να μου δώσει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.
tomasss Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλησπερα! εχω ακουσει αρκετα θετικα γι αυτο το πανεπιστημιακο τμημα .. Εαν παρει κανεις την οικονομικη κατευθυνση μπορει να βγει λογιστης( για το τμημα του πειρεα μονο) Ωστοσο, ποιες αλλες επαγγελματικες διεξοδους εχει κανεις αν δεν επιλεξει αυτη τη κατευθυνση?( περα βεβαια απο το διπλωματικο σωμα) Τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις άδειες άσκησης του επαγγέλματος του λογιστή , ορίζει το Οικονομικό Επιμελητήριο. Μπες στην αντίστοιχη ιστοσελίδα και δες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.