Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια σαν το Ratchet & Clank για PC

koser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι, επειδή το Ratchet & Clank είναι ένα από τα αγαπημένα μου games στο PS2, μπορείτε να μου πείτε εάν υπάρχουν games για Η/Υ που να είναι αυτού του στυλ, δηλαδή με έναν παίχτη που να έχει διάφορα gadgets και όπλα που γίνονται καλύτερα με διάφορα upgrades κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού είναι από τα αγαπημένα μου και το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον.....οπότε εάν γνωρίζεται κάτι ή έχετε παίξει κάτι παρόμοιο σε PC και μου το αναφέρατε θα το εκτιμούσα, γιατί εμένα δεν μου έρχεται κάποιο παραπλήσιο game στο μυαλό.....Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Δημοσ.

Platform ονομάζεται η συγκεκριμένη κατηγορία που σου αρέσει και δεν μπορώ να πω ότι το pc είναι ότι καλύτερο γι αυτά. Το μόνο game που θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά είναι το "Psychonauts" αν και για να βρεις την υγειά σου ως fan του συγκεκριμένου διδύμου η αγορά ps3+psp είναι επιβεβλημένη :)

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι η κατηγορία στην οποία ανήκει λέγεται Platform αλλά δεν αναφέρομαι στην κατηγορία αλλά αναφέρομαι στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού όπου έχεις έναν ήρωα με όπλα και εξοπλισμό που αναβαθμίζονται στην διάρκεια του παιχνιδιού, είτε ανάλογα με το πόσο τα χρησιμοποιείς είτε με διάφορα upgrades που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι(εάν δλδ υπάρχει κάποιο ανάλογο παιχνίδι για PC)...

Δημοσ.
Το γνωρίζω ότι η κατηγορία στην οποία ανήκει λέγεται Platform αλλά δεν αναφέρομαι στην κατηγορία αλλά αναφέρομαι στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού όπου έχεις έναν ήρωα με όπλα και εξοπλισμό που αναβαθμίζονται στην διάρκεια του παιχνιδιού, είτε ανάλογα με το πόσο τα χρησιμοποιείς είτε με διάφορα upgrades που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι(εάν δλδ υπάρχει κάποιο ανάλογο παιχνίδι για PC)...

Εννοείς κάτι τέτοιο --->

Assault1.jpg

Engy1.jpg

Medic1.jpg

Recon1.jpg

:-D

Δημοσ.

Περίπου, εάν έχεις παίξει Ratchet & Clank θα καταλάβεις τί εννοώ.....Ποιο παιχνίδι είναι αυτό.........;

Δημοσ.

Δεν ξερω ακριβώς αν συνεπάγεται στην κατηγορία σου αλλα το Alien Shooter είναι αρκετά καλό RPG-hybrid με πολλά όπλα και αναβαθμίσεις, τσεκαρε το.

Δημοσ.

MDK2

Giants: Citizen Kabuto

Armed and Dangerous

Rogue Trooper

Fur Fighters

Τα μοναδικα που μοιαζουν με το R&C στο PC που να ειναι και καλα παιχνιδια. Δεν παιζουν αλλα καλα ομως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...