Προς το περιεχόμενο

o/c σε Crucial Balistix

giorgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. έχω το παρακάτω σετ

mobo: asrock p45x3 deluxe

cpu: q6600

RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2*2GB DDR3 PC3 12800 CL8 1,65V XMP

(codename : BL25664BN1608)

έχω τον επεξεργαστή να τρέχει στα 400 με μούλτι 6 για να κάνω πρώτα κάποιες δοκιμές ανεξάρτητες από το ρεύμα του.

έχω τις μνήμες να τρέχουν στα 1600 όπως υποτίθεται ότι μπορούν με 8-8-8-24, όπως πρέπει και με ρεύμα 1,65 όπως λένε και παρόλα αυτά δεν μπορώ να περάσω ούτε 1 memtest 86 χωρίς κανένα σφάλμα!

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και θέλω επίσης να μάθω το εξης τωρα παιζω

450*8 και οι ραμ

450*2 900 δούλεψαν με 1,65

450*1,3=600 (1200) δούλεωαν με 1,65

450*1,5 = 675 (1333) γιατί μου τα σπάνε μέχρι τα 1,71 που έχω δοκιμάσει και με τη ΝΒ στο 1,33 (από 1,31 που ήταν) και με χρονισμούς από 8-8-8-24 μέχρι και 10-10-10-30???

Ακούω προτάσεις.

Υπάρχει κάποια άλλη τιμή στα ρεύματα που μπορεί να με βοηθήσει η μόνο αυτές οι 2?

Αυτήν τη στιγμή παίζω στα 1.65 vtt και 1.45nb να δοκιμάσω και πιο ψηλά

και ρεύμα στις μνήμες μέχρι πόσο λέτε να δώσω?

---------- Προσθήκη στις 17:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ----------

παίζει κάποιο το ρόλο το stap? τώρα το έχω στα 1600 που είναι και το υψηλότερο που διαθέτει η μητρική

---------- Προσθήκη στις 23:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:13 ----------

Παιδιά τα νέυρα μου,σας παρακαλώ βοηθήστε με πριν πετάξω μνήμες και μητρική απ το παράθυρο!!!

Είδα στο ΕΒΕΡΕΣΤ ότι έχουν xmp οπότε αντέγραψα τα νούμερα στο bios, όλα τα νούμερα, πανω απο 10 είναι, έδωσα και το ρεύμα που λέει και μάλιστα λίγο περισσότερο από οτι λέει. και ενώ με τη συγκεκριμένη ρύθμιση ΝΒ στα 1333 τρέχει αφρός στα 1600 βγάζει από το 3ο τεστ σταθερά 8 λάθη και συνεχίζει κάθε λίγο πετάει μερικά.!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

ακόυστε το πιο κουφό όλων των εποχών παιδιά!

Έβαλα τα dimms στις θέσεις 2 κ 4 αντίστοιχα αντί για 1 και 3 που τα είχα πριν και τώρα δουλεύουν κανονικότατα στα 1600 με τους χρονισμούς που αναγράφονται στο προφιλ και μάλιστα με τα πάντα στο αυτόματο και την τάση τους ,όπως αναγράφεται στα 1,65!!!!

Μπορεί κανεις σας παρακαλώ να μου δώσει μια έστω και ελάχτιστα λογική εξήγηση γι αυτό?

Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο ή να πάω να κοπανήσω τη μητρική στο κεφάλι του τύπου που μου την πούλησε ως πολύ καλή και ευκαιρία στο πλαίσιο?! σε περίπτωση που τα σλότς 1 και 3 είναι προβληματικά δικαιούμαι αντικατάσταση της μητρικής έτσι δεν είναι? δεν έχω και άλλες μνήμες αυτή τη στιγμή για να τσεκάρω τι γίνεται....!

ακούω γνώμες και ιδέες παιδιά!

Δε νομίζω πως έχει να κάνει με προβληματικά slots, αλλά με limitations του chipset ή κάτι τέτοιο.

Αν διαβάσεις μάλιστα το manual της μητρικής σου, μπορεί να το αναφέρει.

Σίγουρα αναφέρεται σε κάποιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...