ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τι να σου πω, προσωπικά με την forthnet είμαι τελείως απογοητεύμενος όσο αναφορά το single connection με εξωτερικό όπως και οι περισσότεροι που γράφουν στο forum του adslgr στο section της forthnet... ειδικά σε ώρες αιχμής η κατάσταση είναι τραγική μιας και τα κυκλώματα της forthnet με εξωτερικό είναι πιταρισμένα... Βαικα οταν ειναι ενταξει στο streaming (και Youtube) στα 720p ανετα φορτωνει πολυ ποιο γρηγορα απο οτι παιζει. Δεν εχω κανενα pause για να δω ενα βιντεο στα 720p. Βεβαια εχω κανει και καποιες αλλαγες στα ιδια τα windows στη registry και εχω full δυνατοτητες download και streaming.
ultralisk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τι να σας πω ρε παλικάρια,εμένα έχει απόσταση 1 δομάτιο το ps3,πιάνει σήμα 100% και έχει άποιρα disconects(ανα 2-3 λεπτά) και είναι πάρα μα πάρα πολύ αργό ακόμα και στο psn channel.(κάνει 5 λεπτα να μπει)forthnet έχω και επειδή παίζω και κάνα mmo μετάτρεψα την γραμμή σε fastpath για χαμηλότερα latency,είδα διαφορά αλλα μέρα παρα μέρα μου κάνει κουλά σε βίντεο και βλέπω κάτι 1000ms latency στο aion και τρελένομαι. δεν πάει άλλο αν δεν είχα πακέτο nova για 1 χρόνο θα είχα φύγει.οτε και πάλι οτέ,θα πληρώνω κάτι παραπάνω αλλα δεν θα έχω θέματα. ειδικά με το ΑΙΟΝ που λες συγκεκριμένα, φίλος μου με forthnet χτύπαγε τέτοια νούμερα ενώ οι υπόλοιποι με ΟΤΕ πηγαίναμε maximum 250
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.