atropa Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 χαίρεται παίδες... λοιπόν στο σπίτι έχω μια forthnet double play Που συνχρονιζει γύρω στα 10μβ. με τα πισι δεν έχω κανένα θέμα ( 3 στον αριθμό ) αλλά το ps3 σέρνεται ρε παιδί μου... 5μβ σε 3,5 λεπτα... είναι wireless. τα πισι δεν κάνουν τίποτα την ώρα που κατεβάζει το πσ3. τα πισι πιάνουν κατά μέσω όρο γύρω στα 900κβ download όλοι τη μερα. ( rapidshare, nvidia, ati, microsoft ) είναι σε απόσταση 2 μέτρον απο το ρουτερ χωρίς να παρεμβάλει τοίχος και το πσ3 δεν είναι χωμένο ( 96% signal ) στο δικο του στατιστικο παπαρακι που εχει... ip address - succeeded nternet connection - succeeded playstation network - succeeded upnp - succeeded nat type - type 2 connection speed download - .. connection speed upload - .. και βγαζει ενα μυνημα στο τεστ αυτο και λεει... the router in use may not support ip fragments, and the communication features of some games may be restricted. for details, contact the router manufacturer. προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον κυρ. κοκκαλη αλλά τελευταία φαίνεται κάπως πνιγμένος με το να καταστρέφει τον ολυμπιακό... router - netfaster IAD (PSTN) courtesy of intracom... εχω και ενα τομσον που δίνει η φορθνετ αλλά δεν κρατάει σταθερή τη σύνδεση για πάνω απο 3-4 ώρες και πέφτει το νετφαστερ δεν πέφτει ποτέ... σχεδόν καμια ιδεα..? πριν μερικές μέρες με το ίδιο ρουτερ και της ίδιες ρυθμίσεις ήταν όλα οκ στα τεστ του πσ3 αλλα η ταχύτητα παλι πολύ αργή... δεν με νοιάζει τόσο το online gaming... αλλα πχ. το update στην 3.30 σήμερα έκανε 1 ώρα και....
fearwhatnow Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Κανε wired την συνδεση να βρεις την υγεια σου και εσυ και το ps3.Δεν ειναι για wireless το ps3.Μια εβδομαδα κρατησα και εγω τη wireless συνδεση και μετα τραβηξα 20μετρο και ησυχασα.
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν φταίει το PS3, φταίει η forthnet. Αν σου αργεί όταν βλέπεις βίντεο στο youtube το καταλαβαίνεις.
basilis5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν φταίει το PS3, φταίει η forthnet. Αν σου αργεί όταν βλέπεις βίντεο στο youtube το καταλαβαίνεις. κι εγω εχω το ιδιο προβλημα και οχι μονο με το πλει, αλλα και με τα λαπτοπ και με το ipod.. πως γινεται να φταιει η forthnet; υπαρχει αλλη γιατρεια εκτος απο την αλλαγη παροχου; εχω δοκιμασει το πλει σε οτενετ ~20μβπσ και κατεβαζει σφαιρα το πλει,αλλα νομιζα πως εφταιγε το ρουτερ μου (thomson 585v7)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 υπαρχει αλλη γιατρεια εκτος απο την αλλαγη παροχου; αν δεν βάλει το χέρι στην τσέπη η Forthnet όχι...
gherudos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Στην Καβάλα τελευταία έχουν φτιάξει τα πράγματα με τη forthnet. Πρίν 2 χρόνια και για 1.5 χρόνο δεν είχα καταφέρει ποτέ να δω βιντεάκι από το youtube, πήγα σε HOL και είδα το φώς!!! Κάθε μέρα όλη μέρα μπορούσα να δώ βιντεάκια χωρίς να κολλάνε και φυσικά να παίζω RE5 online. Επειδή μετακόμισα και δεν μπορούσα να βάλω ούτε ΟΤΕ η μόνη μου επιλογή ήταν η Forthnet,πλέον σπάνια δεν μπορώ να δω βιντεάκια από youtube.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 η μόνη μου επιλογή ήταν η Forthnet,πλέον σπάνια δεν μπορώ να δω βιντεάκια από youtube. σε τι ποιότητα, 360p, 480p ?
skanjos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 τι να σας πω ρε παλικάρια,εμένα έχει απόσταση 1 δομάτιο το ps3,πιάνει σήμα 100% και έχει άποιρα disconects(ανα 2-3 λεπτά) και είναι πάρα μα πάρα πολύ αργό ακόμα και στο psn channel.(κάνει 5 λεπτα να μπει) forthnet έχω και επειδή παίζω και κάνα mmo μετάτρεψα την γραμμή σε fastpath για χαμηλότερα latency,είδα διαφορά αλλα μέρα παρα μέρα μου κάνει κουλά σε βίντεο και βλέπω κάτι 1000ms latency στο aion και τρελένομαι. δεν πάει άλλο αν δεν είχα πακέτο nova για 1 χρόνο θα είχα φύγει.οτε και πάλι οτέ,θα πληρώνω κάτι παραπάνω αλλα δεν θα έχω θέματα.
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 σε τι ποιότητα, 360p, 480p ? Τα πάντα, εδώ κατεβάζω όλη μέρα σταθερά και από p2p με 1.3ΜΒ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 sorry αλλά βρίσκω κάπως απίθανο να βλέπεις άνετα 720/1080p video από youtube χωρίς να κάνεις ούτε ένα pause, ειδικά τις τελευταίες μέρες που ακόμα και τα 360/480p πάνε πιο αργά και από τον θάνατο... το ότι κατεβάζεις από p2p ή direct download με 1.3MB/sec με multiple connections ή από site που γίνεται mirrored (akamai) στην Ελλάδα δεν είναι αρκετό για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα στο πως παίζει ένας ISP single connection με εξωτερικό...
garrett156 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το psn ανεκαθεν ηταν ΓΤΠΚ.τι ψαχνεστε με τους παροχους δεν σας καταλαβενω...
gherudos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 sorry αλλά βρίσκω κάπως απίθανο να βλέπεις άνετα 720/1080p video από youtube χωρίς να κάνεις ούτε ένα pause, ειδικά τις τελευταίες μέρες που ακόμα και τα 360/480p πάνε πιο αργά και από τον θάνατο... το ότι κατεβάζεις από p2p ή direct download με 1.3MB/sec με multiple connections ή από site που γίνεται mirrored (akamai) στην Ελλάδα δεν είναι αρκετό για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα στο πως παίζει ένας ISP single connection με εξωτερικό... Καθόλου δύσκολο, μη με κάνεις να το καταγράψω σε βίντεο μόνο για να στο αποδείξω, αυτή τη στιγμή που είναι μια τυχαία στιγμή μπήκα youtube κι έβλεπα στα 720p και όχι μόνο δεν κολλούσε αλλά το buffer ήταν πολύ μεγάλο από το ξεκίνημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τι να σου πω, προσωπικά με την forthnet είμαι τελείως απογοητεύμενος όσο αναφορά το single connection με εξωτερικό όπως και οι περισσότεροι που γράφουν στο forum του adslgr στο section της forthnet... ειδικά σε ώρες αιχμής η κατάσταση είναι τραγική μιας και τα κυκλώματα της forthnet με εξωτερικό είναι πιταρισμένα...
gherudos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πρόσεξε ήμουν 1.5 χρόνο στη forthnet πριν ξαναγυρίσω κι έχω να πώ τα κάκιστα, δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τη forthnet από τα μέσα Ιανουαρίου που ξαναγύρισα στη forthnet (δεν υπήρχαν πόρτες σε καμία άλλη εταιρία) έχω ενθουσιαστεί! Ελπίζω να παραμείνει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.