Προς το περιεχόμενο

BSoD!! (blue screen of death)

Jimys2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανω εκει που ολα ηταν καλα και ωραια μεχρι χ8ες, σημερα το πισι πρεπει να μου εχει πεταξει μαζεμενες ολες τις μπλε οθονες που δεν ειχα δει ποτε εδω και 6 χρονια...

Ολα καλα, ανοιγει το πισι μεχρι τα γουιντιοους, αλλα μετα απο λιγα λεπτα αναβοσβηνει μια φορα η οθονη και μετα ερχεται η μπλε οθονη...!!

Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει κανενα overclocking, και οτι οι θερμοκρασιες ειναι ολες σε φυσιολογικα επιπεδα!!!

• Moderators
Δημοσ.
Bootable memtest86 γι' αρχή και μετά εδώ είμαστε.

Καθως επισης μια δοκιμη αν μπορεις να μπεις σε safe mode για αρχη.

Δημοσ.
Bootable memtest86 γι' αρχή και μετά εδώ είμαστε.

Αυτο σκοπευα να εκανα αλλα πριν ειπα να δοκιμασω ενα ενα το harware.

Ξεκινησα απο την καρτα γραφικων. Εβαλα μια ati 4670 και δια μαγειας το πισι παει νερακι!

Οποτε ειπα, η 4850 μου κατι επαθε...

Ε και για να το σιγουρεψω την εβαλα σε μια νεα συνθεση πισι οπου και εκει δημιουργει προβλημα. Δεν πεται μπλε οθονες, αλλα χανει χρωματα η οθονη ακομα και οταν απλα ανοιξα ενα browser, ΠΑΝΤΟΥ περιεργα pixels διαφορα κουλα χρωματα. ...οποτε μαλλον παει για RMA η καρτουλα...

Δημοσ.

...ωπ! Ποιητική αηδία ήταν Phanis (σε άλλον νόμιζα μίλαγα...Άιντεεε...)

...εεε Jimys2008, ναι, δες πρώτα αυτό που σου λέει ο Τζι-Άη-Μηδένης (διότι ενδέχεται να τσίμπησες μαμούνι) (...όχι ότι το μεμ είναι κακή πρόταση - απλά θα πάρει περισσότερο, και πάει δεύτερο στην προτεραιότητα).

---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:34 ----------

...ωωω καλά, οκ, άκυρον.

(...περίεργη πάντως συμπεριφορά για σμπαραλιασμένη γραφοκάρτα...Ή τεσπα ασυνήθιστη) (...τις BSOD εννοώ)

Δημοσ.

Ενταξει, ξερω οτι τρωω bottleneck, αλλα τοση ασταθια πια?!

Θα τρεξω και safe mode θα κανω και memtest, αλλα πρωτα λεω να αφησω σε λειτουργια την νεα συνθεση για κανα 24ωρο να δω πως θα ανταπεξελθη, αν και φαινοντε απο τωρα τα αποτελεσματα :/

Ειδωμεν!!

αυριο θα εχω περισσοτερες πληροφοριες

---------- Προσθήκη 22-05-2010 στις 02:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-05-2010 στις 20:44 ----------

Επειδη δεν εχω κανει ποτε memtest

οποιαδηποτε βοηθεια περι του πως να το τρεξω ειναι καλοδεχουμενη

Δημοσ.

ξεκινάς απλά απ' το CD/DVD (έχοντας μέσα το δισκάκι που 'χεις φτιάξει με το πρόγραμμα), και ακολουθείς κατατοπιστικότατες οδηγίες

• Moderators
Δημοσ.

Απο την στιγμη που εβγαλες την καρτα σου δεν σταματησαν τα προβληματα?Και επιπλεον η καρτα προκαλουσε προβληματα σε αλλο pc,σωστα?

Για πιο λογο τρεχεις memtest?Οχι πως ειμαι κατα της προληψης,αλλα τι προβλημα υπαρχει?

• Moderators
Δημοσ.

Απ' την άλλη BSOD's από vga; Ξέρω 'γω..

Ανετα.Ενα παραδειγμα,καρτα(hardware)-->(καπου εδω γινεται η στραβη)-->drivers vga--->Ram-->Memory corruption,bad memory pool κλπ.

Δημοσ.

Μετα απο παρα πολλες προσπαθειες εντοπισμου του προβληματος δεν κατεληξα πουθενα...!! Εκανα φορματ...σαν να εστρωσε....για ποσο ομως δε γνωριζω...

Παντως η αληθεια ειναι οτι ειναι παααααααρα πολυ ασταθες το συστημα μου. Προβλεπω να κανω αναβαθμιση πιο γρηγορα απο οτι νομιζα...

• Moderators
Δημοσ.
Μετα απο παρα πολλες προσπαθειες εντοπισμου του προβληματος δεν κατεληξα πουθενα...!! Εκανα φορματ...σαν να εστρωσε....για ποσο ομως δε γνωριζω...

Για να καταλαβω,γιατι μαλλον εγω δεν τα πιανω.Οταν σε ρωτησα για τον αν εχεις προβληματα χωρις την συγκεκριμενη gpu,ειπες πως οχι(+ το memtest που ηταν καθαρο +το οτι προκαλουσε προβληματα σε αλλο pc η συγκεκριμενη gpu οταν την δοκιμασες).

Τωρα λες πως εψαχνες να βρεις το προβλημα.Ποιο προβλημα?

Ειπες επισης πως θα την πας για rma.Τελικα τι εγινε?Την ξαναβαλες στο κουτι και εκανες format?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...