nickarmy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Mε έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε η Google να τιμήσει την επέτειο 30 ετών από την πρώτη κυκλοφορία του διαχρονικού Pac man. Η ιστοσελίδα αντί του λογότυπού της σήμερα, στη διευθυνση http://www.google.co.uk, έχει βάλει το Pac man σε μορφή flash, το οποίο μπορεί ο χρήστης να παίξει με τα βελάκια του πληκτρολογίου. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να ακούει την αυθεντική μουσική του παιχνιδιού την ώρα που θα παίζει. Η Google δε σταματά εκεί, αφού στη θέση του κουμπιού “αισθάνομαι τυχερός” έχει τοποθετήσει την ένδεικη “insert coin”, όπως στα παλιά ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πηγή: Zoomnews
Dimitris1948 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δεν ξέρω αν είναι java πάντως flash δεν είναι σίγουρα! ωραία κίνηση από την google...
damastes Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αν βάλεις 2 coins παίζεις και διπλό ο ένας με τα βελάκια και ο άλλος με W,A,S,D
Αδμιν Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 HTML πρέπει να 'ναι. Το βλέπω και χωρίς κανένα plugin. Περιττό να πω ότι με εκνευρίζει το ότι έχει ήχο.
Dimitris1948 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 HTML πρέπει να 'ναι. Το βλέπω και χωρίς κανένα plugin.Περιττό να πω ότι με εκνευρίζει το ότι έχει ήχο. το κακό είναι ότι δεν εχει επιλογή mute... Όντως, δεν είναι flash.Επίσης, όλο χάνω εγώ το έχω περάσει από την δεύτερη φορα
Vasilisxd Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω πως παίζεται και με σύρσιμο δαχτύλου , σε όποια κατεύθυνση από touch συσκευές , βλέπε iPad
linkinpark4175 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Παιδια, προφανως ειναι Javascript :/ Firefox->Options-->Content--->untick Enable Javascript και δειτε αμα παιζει
Αδμιν Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω τι λέει για μας το ότι αναλωνόμαστε στο σε τι είναι γραμμένο ένα μίνι-πακμαν, κυρ Κένσιν μου Πάντως είναι όντως js. Κρίμα. Είπα μήπως βλέπαμε τίποτα HTML5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα