Προς το περιεχόμενο

Σ η Λ ή Σωστο Λαθος????

lefterinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, και να γράφεις χωρίς τόνους είναι λάθος, αλλά λέμε τώρα...

Toufas έχεις "καυτό" ερώτημα...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι εκφωνήσεις είναι πάντα ξεκάθαρες.

«Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που ακολουθούν, γράφοντας στο τετράδιο σας δίπλα στο γράμμα που αντιστοιχεί η κάθε πρόταση τη λέξη Σωστό, αν η πρόταση είναι σωστή, ή Λάθος, αν η πρόταση είναι λανθασμένη.»

Δημοσ.

Kαλα ναι αμα κανει καμια μλκια τετοια κανεις βαθμολογητης τι να πω... μεστο αγχος εκεινης της στιγμης εμεις αυτο σκεφτομαστε αν πρεπει να γραψουμε ολοκληρη την λεξη η μονο το αρχικο λες και ειναι μλκς ο αλλος να μην καταλαβαινει τι σημαινουν λολ

και γω μαθηματικα και αοδε Σ-Λ τα εβαλα!

Δημοσ.

Να πω και εγώ γιατί και εμείς δωσαμε πανελληνιες.

Σιγουρα πρέπει να ναι ψυχάκιας ο εξεταστής για να κόψει κάποιον που έγραψε Σ ή Λ.

ΑΛΛΑ δηλαδή αυτό που ανεφερε και o StrEaMLiNe πιο πάνω το θυμαμαι και εγώ (αν και πέρασαν 3 χρόνια) ότι οι εκφωνησεις ήταν ξεκάθαρες.Σωστό ή Λάθος.

Δεν νομίζω ότι εμείς ήμασταν χαζοί που γραφαμε ολογραφώς την λέξη ούτε ήμασταν πιο εξυπνοι απο αυτούς που αρκεστηκαν στο Σ/Λ.Αλλά στο λέει ρε γαμώτο πιο πάνω εσύ γιατί να κάνεις του κεφαλιού σου?Απο αυτό αποδεικνυεται ότι πολλοί δεν διαβάζουν ΚΑΝ την εκφώνηση.το μόνο που μπορώ να δεχθώ σαν δικαιολογία είναι το αγχος βέβαια.

Δημοσ.
Να πω και εγώ γιατί και εμείς δωσαμε πανελληνιες.

Σιγουρα πρέπει να ναι ψυχάκιας ο εξεταστής για να κόψει κάποιον που έγραψε Σ ή Λ.

ΑΛΛΑ δηλαδή αυτό που ανεφερε και o StrEaMLiNe πιο πάνω το θυμαμαι και εγώ (αν και πέρασαν 3 χρόνια) ότι οι εκφωνησεις ήταν ξεκάθαρες.Σωστό ή Λάθος.

Δεν νομίζω ότι εμείς ήμασταν χαζοί που γραφαμε ολογραφώς την λέξη ούτε ήμασταν πιο εξυπνοι απο αυτούς που αρκεστηκαν στο Σ/Λ.Αλλά στο λέει ρε γαμώτο πιο πάνω εσύ γιατί να κάνεις του κεφαλιού σου?Απο αυτό αποδεικνυεται ότι πολλοί δεν διαβάζουν ΚΑΝ την εκφώνηση.το μόνο που μπορώ να δεχθώ σαν δικαιολογία είναι το αγχος βέβαια.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο παρέθεσα εκφώνηση ανάλογης άσκησης. Μάλιστα τις λέξεις Σωστό και Λάθος δεν τις έβαλα τυχαία με bold, έτσι ακριβώς δίνονται στα θέματα. Ο διορθωτής για να σου κόψει μόρια από κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι απλά κακιασμένος. Πρέπει όμως να υπάρχει και μια τάξη, έτσι δεν είναι; Με την ίδια λογική, αν εγώ απαντήσω με True και False πάλι δεν παίζει πρόβλημα.

Ισχύει αυτό που λες, πολλοί δεν διαβάζουν καν την εκφώνηση αφού ξέρουν από πριν τι ζητάει η άσκηση (από τη στιγμή που τέτοιες ασκήσεις πέφτουν πάντα) και έχουν μάθει -ή έχουν εξαναγκαστεί- να λειτουργούν σα ρομπότ. Το άγχος πέρα από το ότι δεν ωφελεί σε κάτι, είναι και αδικαιολόγητο. Το ζήτημα τέλος πάντων είναι να μη κάνεις καμιά χοντρή πατάτα όπως για παράδειγμα από τη βιασύνη σου να μη κατανοήσεις σωστά τι ζητά μια άσκηση. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Δημοσ.
Σωστο - ΛΑθος στις πανελλήνιες?? Ποσο εχουν ξεπεσει απο τοτε που εδινα εγω...

Ποια βοήθεια θα πάρετε;

Το 50-50.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...