lefterinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ξερει κανεις αν στα διαγωνισματα των πανελλαδικων τα σωστο λαθος ερωτηματα πρεπει αναγκαστικα να απαντουντε γραφοντας : Σωστο η Λαθος η δεν ειναι λαθος να χρησιμοποιησεις τα Σ η Λ? ειναι στην κριση του διορθωτη η τ κριτηρια ειναι αυστηρα?? ευχαριστω!
Deponakias Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ξερει κανεις αν στα διαγωνισματα των πανελλαδικων τα σωστο λαθος ερωτηματα πρεπει αναγκαστικα να απαντουντε γραφοντας : Σωστο η Λαθος η δεν ειναι λαθος να χρησιμοποιησεις τα Σ η Λ? ειναι στην κριση του διορθωτη η τ κριτηρια ειναι αυστηρα?? ευχαριστω! Λογικα εξηγει στην ασκηση τι θελει... αποτι νομιζω πρεπει να γραφει σωστο η λαθος αλλα δεν νομιζω να το παρει λαθος και το σ η λ...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν ξερω, αλλά πρεπει να εχει νοητικη στερηση ο διορθωτης (δλδ. να ειναι φιλολογος) για να κοψει απαντηση ατομου που αντι για Σωστο εχει γραψει Σ σε πανελληνιες.
lefterinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ναι αυτο σκεφτομουν και εγω! οτι θα δει ενα καλο γραπτο και δεν θα παρει λαθος ολα τα σ λ μονο κ μονο επειδη δεν τ εκανε ολογραφως! ελπιζω να ειναι ετσι! παντως στις οδηγιες λεει σωστο λαθος να συμπληρωσεις!
agpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρουν λάθος. Είμαι φιλόλογος, έχω διορθώσει τέτοια γραπτά και δεν το έχω πάρει λάθος. Πρέπει κανείς να έχει νοητική στέρηση (βάλε όποιο όνομα θες εδώ) για να πιστεύει πως φιλόλογος θα το θεωρούσε λάθος.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Οκ, οκ καποιοι φιλολογοι (καλυτερα τωρα πιστευω) Ναι μου εχουν αφηξει κομπλεξ...
kazak-hool Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 γιατι να μην τη γραψεις ολη την λεξουλα? βαριεσαι? εγω θυμαμαι πως την εγραφα ολη την λεξη , σε περιπτωση που επεφτα σε μλκ διορθωτη
lefterinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 καλα και εγω ολοκληρη αλλα μερικοι φιλοι μου ξεχαστηκαν και κανανε τ λαθος να μην το γραψουν ολοκληρο απο συνηθεια! μακαρι να μην πεσουν σε κανεναν βαρεμενο... ευχαριστω για τις απαντησεις
Toufas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 επειδη ειναι η γαμημενη η μοδα να μην γραφουν ολοκληρες τις λεξεις τα παιδακια καθε ηλικιας. Και μην ακουσω για greeklish ή επειδη ειναι πιο γρηγορα...
lefterinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 καλα αυτο με την μοδα δεν φταινε μονο τα παιδια! και πολλοι καθηγητες στα διαγωνισματα ετσι βαζουν! σ η λ! και μετα σου μενει συνηθεια...
yayawoot Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Στα μαθηματικα γενικης ξεχαστικα γαμωτο.. Υπαρχει περιπτωση να μου τα κοψουν;;;
Ather Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Στα μαθηματικα γενικης ξεχαστικα γαμωτο.. Υπαρχει περιπτωση να μου τα κοψουν;;; Χαχα, τι λέτε βρε; Αυτό το κάνουν γιατί είναι ευκολότερο να κάνει ένας λάθος ένα γράμμα παρά μία λέξη ολόκληρη. Εννοείται πώς θα σου τα "πιάσουν" σωστά.
little loulou Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 δεν λεω μονο για αυτες τις 2 λεξεις... εκφρασου ελευθερα βρε τουφ..βαλ`τα ολα σε μια ταξη νεολαια...
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 επειδη ειναι η γαμημενη η μοδα να μην γραφουν ολοκληρες τις λεξεις τα παιδακια καθε ηλικιας.Και μην ακουσω για greeklish ή επειδη ειναι πιο γρηγορα... ROLF ρε μλκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.