Προς το περιεχόμενο

Εξετάσεις για την Τράπεζα Κύπρου.

manolakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για το τι είδους εξετάσεις δίνουν στην Τράπεζα Κύπρου γιατί με κάλεσαν να δώσω την Πέμπτη.

Ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Γεια σου φιλε. Ποτε εκανες τα χαρτια σου για την τραπεζα? Ποια περιοχη εισαι?

Παντως, να περιμενεις να δωσεις καποιου ειδους μαθηματικο τεστ που θα περνας μια βαση. Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο.

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου που είχε δώσει μου είχε πει ότι στους διαγωνισμούς της Τράπεζας Κύπρου έχουν τεστ που πιο πολύ τσεκάρουν το βαθμό αντίδρασης σου και όχι τόσο γνώσεις ( δεν το διατύπωσα πολύ σωστά, ελπίζω να κατάλαβες). Απ' όσο ξέρω γίνονται κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Σου βάζουν κάποια test αντιληπτικής ικανότητας(aptitude tests).

Δεν σου έστειλαν κάποια υποδείγματα? Εμένα μου είχαν στείλει με επιστολή.

Το test χωρίζεται σε πολλές υποενότητες όπου απαντάς με πολύ αυστηρό χρονικό.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι αποκλείεται να προλάβεις να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

Οπότε μην αγχώνεσαι και μην κολλάς σε ορισμένες απαντήσεις, απλά συνέχιζε στην επόμενη. Αν σου περισσέψει χρόνος επιστρέφεις σε αυτές που δεν απάντησες. Αν όχι δεν είναι κακό... γιατί κανένας δεν απαντάει στο 100%, απλά προσπαθούν να δουν πως αντιδράς μέσα σε πιεστικά χρονικά όρια.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι και πολύ δύσκολο test, ούτε χρειάζεται διάβασμα ή γνώσεις. Απλά μελέτησε κάποια παρόμοια τεστ για να είσαι έτοιμος ψυχολογικά.

Δημοσ.

Συνηθως αυτά τα τεστ έχουν 3 με 4 ενότητες. Γλωσσικά, μαθηματικά, Αγγλικά και Γενικές γνώσεις. Μη φανταστείς καμια τρομερή δυσκολία, απλά πράγματα που καμια φορά αναρωτιέσαι για πόσο μ..... σε περνάνε.

Οι επιτυχόντες του τεστ συνήθως περνάνε στο δεύτερο σταδιο της συνέντευξης.

Φέτος στην Παγκρήτια ανεβάσανε το επίπεδο και βάλανε ερωτήσεις οικονομικού περιεχομένου και γενικά περισσότερο σχετικές με το οικονομικό επάγγελμα παρά τις γενικότητες που μπορεί να απαντήσει ο καθένας.

Δημοσ.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ό,τι τεστ και να κάνεις, τη θέση θα στη φάει ο γιός της καθαρίστριας του Διευθυντή... κατά 90%

(Χωρίς να έχει τα προσόντα έτσι?)

Δημοσ.

δεν ισχύει αυτό πιστεψε με.......στην τραπεζα κυπρου τουλάχιστον αληθεια!!!!!!!!!!

δεβν ειναι ο γνωστός του γνωστού αλήθεια!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Γεια σου φιλε. Ποτε εκανες τα χαρτια σου για την τραπεζα? Ποια περιοχη εισαι?

Παντως, να περιμενεις να δωσεις καποιου ειδους μαθηματικο τεστ που θα περνας μια βαση. Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο.

Την περασμενη εβδομαδα τα εκανα.... και σημερα μου εστειλαν ενα φακελο με καποια παραδειγματα...εγω ειμαι απο Κρητη..

---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:08 ----------

Σου βάζουν κάποια test αντιληπτικής ικανότητας(aptitude tests).

Δεν σου έστειλαν κάποια υποδείγματα? Εμένα μου είχαν στείλει με επιστολή.

Το test χωρίζεται σε πολλές υποενότητες όπου απαντάς με πολύ αυστηρό χρονικό.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι αποκλείεται να προλάβεις να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

Οπότε μην αγχώνεσαι και μην κολλάς σε ορισμένες απαντήσεις, απλά συνέχιζε στην επόμενη. Αν σου περισσέψει χρόνος επιστρέφεις σε αυτές που δεν απάντησες. Αν όχι δεν είναι κακό... γιατί κανένας δεν απαντάει στο 100%, απλά προσπαθούν να δουν πως αντιδράς μέσα σε πιεστικά χρονικά όρια.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι και πολύ δύσκολο test, ούτε χρειάζεται διάβασμα ή γνώσεις. Απλά μελέτησε κάποια παρόμοια τεστ για να είσαι έτοιμος ψυχολογικά.

Μου εστειλαν το φακελο σημερα και εχει καποια παραδειγματα.. μηπως ξερεις που θα μπορεσω να βρω παρομοια?? ευχαριστώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...